Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΧΑΜΟΣ και στην Αυστραλία με τα εμβόλια: «Ο ΕΟΦ της χώρας συγκάλυψε θανάτους» – ΒΙΝΤΕΟ

Τι αποκάλυψε Αυστραλός βουλευτής!!! Στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο

Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Gerrard Rennick ζητά να διερευνηθεί ο αυστραλιανός ΕΟΦ, επειδή δεν προειδοποίησε τους ανθρώπους για τους κινδύνους του εμβολιασμού mRNA… Λέει ότι εν γνώσει τους κάλυψαν τους θανάτους για να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εμβόλιο!!!

Γίνεται απόλυτος χαμός σε όλον τον κόσμο με τα εμβόλια και μόνο στην Ελλάδα πετούν αετό.

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή.

Όπως αναφέρει ο Rennick:

«Θέλω να μάθω γιατί δεν τοποθετήθηκαν κατάλληλες προειδοποιητικές επισημάνσεις στο εμβόλιο, το οποίο γνωρίζουμε τώρα πως έχει προκαλέσει τον θάνατο παιδιών και νεαρών ατόμων!

Αυτό είναι ένα ομοσπονδιακό αδίκημα για έναν δημόσιο λειτουργό, που είναι υπεύθυνος για την ρύθμιση αυτών των εμβολίων, όταν γνωρίζουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κίνδυνοι από αυτά τα εμβόλια και αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτούς τους κινδύνους κι έπειτα παρακάμπτουν και συγκαλύπτουν και

αρνούνται να διοργανώσουν τις εβδομαδιαίες αναφορές για τα εμβόλια σχετικά με αυτούς τους θανάτους;».

Δείτε τα σοκαριστικά περιστατικά που περιγράφει:


2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η Pfizer και η FDA μήνυσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Η αξίωση βασίζεται στις εκκρεμείς ποινικές διώξεις που κατέθεσε ο Pascal Najadi κατά του Ελβετού προέδρου Alain Berset στην Ελβετία για κατάχρηση δημοσίου αξιώματος σε σχέση με την πολιτική εμβολιασμού κατά του Covid.

    Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης διέταξε επίσης το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να προστατεύσει τον Pascal Najadi, τη σύζυγό του, τη μητέρα του και τον δικηγόρο του που χειρίζονται την υπόθεση με λεπτομερή προστασία 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στην Ελβετία.

    Τα Bioweapon “εμβόλια Covid” έχουν εγχυθεί σε 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους χρησιμοποιώντας 12,7 δισεκατομμύρια φιαλίδια με δηλητήριο βιοόπλων. Ολόκληρη η Πανδημία κηρύχθηκε για να κάνει ένεση στον κόσμο με αυτές τις ενέσεις Bioweapon.

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι η κύρια οντότητα που ώθησε αυτά τα βιολογικά όπλα στον κόσμο. Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τέντρος είναι οι κύριοι εγκληματίες πίσω από αυτό το παγκόσμιο έγκλημα. Ο ΠΟΥ έχει γίνει δικτατορία από έναν άνθρωπο.


    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1634284808644841501?cxt=HHwWusC-kf3Xkq4tAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  2. Πληροφορίες μυστικών πληροφοριών αποκαλύπτουν ότι ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τέντρος διηύθυναν το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Εκκλησία για το πώς θα πρέπει να ανταποκριθούν όλοι οι ηγέτες της εκκλησίας στην πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας και εμβολιασμού.

    Ο Μπιλ Γκέιτς και ο ΠΟΥ χρησιμοποιούν τεχνολογία επεξεργασίας γονιδιώματος mRNA για να αλλάξουν το γονιδίωμα στον άνθρωπο, το οποίο δεν είναι επισκευάσιμο και τα παιδιά της επόμενης γενιάς θα πεθάνουν.

    Οι αυτοψίες από τον αποθανόντα εμβολιασμένο με Covid δείχνουν πολύ περίεργα πλαστικά πράγματα σαν κορδόνια να αναπτύσσονται στα αγγεία και τις αρτηρίες του Covid Vaccinated σκοτώνοντας το άτομο με εγκεφαλικά, θρόμβους αίματος και καρδιακές προσβολές.

    Το σχέδιο του Bill Gates, του Klaus Schwab και άλλων είναι ο Transhumanism να αλλάξει αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος μέσω της γενετικής επεξεργασίας γονιδίων mRNA. Η Ana Mihalcea MD, PhD δηλώνει “Οι ενέσεις mRNA, είναι μια εξώφυλλη ιστορία για ένα σύστημα γονιδιακής τροποποίησης που βασίζεται στη συχνότητα Τεχνητής Νοημοσύνης, το οποίο είναι αυτομάθηση και μπορεί να αποφασίσει πώς να επεξεργαστεί αυτόν τον άνθρωπο.” Χρησιμοποιούν ψηφιακή τεχνολογία και AI για να ελέγχουν τους ανθρώπους.

    Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τον Covid για να φοβίσουν τους ανθρώπους για τα επόμενα 10 χρόνια για να πετύχουν τους στόχους τους. Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν, αυτό που κάνουν είναι παράνομο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης. Θέλετε να κάνουν ενέσεις δηλητηρίου στα παιδιά σας; Αυτό που συμβαίνει είναι ανεξιχνίαστο, αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    Η μητέρα του Pascal Najadi, 81 ετών, έχει θρόμβωση από το τριπλό εμβόλιο Pfizer, το πόδι της είναι μπλε. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι μια εγκληματική οργάνωση και ο Tedros είναι ντροπή. Ο Πασκάλ είναι πολύ θυμωμένος και θα δικαιωθεί. Σκεφτείτε αν η μητέρα σας θα σας φώναζε κλαίγοντας επειδή πεθαίνει από την ένεση. Θα τα σταματήσω όλα αυτά με ό,τι έχω μέσω της δικαιοσύνης.

    Η Δρ. Astrid Stuckelberger πολύ σημαντική “Η ένεση στειρώνει άνδρες και γυναίκες, γι’ αυτό κυνηγούν παιδιά και μωρά, θέλουν να σταματήσουν την ανθρωπότητα. Καταστρέφουν την οικογένεια και κρύβουν τον θάνατο. Λένε στα παιδιά πριν από την εφηβεία ότι μπορούν να αλλάξουν Το φύλο τους. Θέλουν να καταστρέψουν την οικογένεια».

    Καμία ένεση δεν είναι ασφαλής σήμερα, καμία ένεση. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να κάνουν εξετάσεις αίματος για να βοηθηθούν. Έχουμε ένα άλλο πρόβλημα, έχουμε τοξικά δηλητηριώδη αποθέματα αίματος που κυκλοφορούν στις τράπεζες αίματος. Το εξήντα τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού έχει δηλητηριαστεί με αυτό το βιοόπλο, το αίμα είναι πλέον δηλητηριώδες και τοξικό.

    Όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστές και οι νομοθέτες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να αποδώσουν δικαιοσύνη στην ανθρωπότητα. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από τις ενέσεις mRNA. Έχω αστυνομική προστασία σε αυτό το διαμέρισμα με εντολή της Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Γιατί χρειάζομαι προστασία στην Ελβετία; Γιατί έχουν ήδη σκοτώσει τόσους ανθρώπους εν γνώσει τους.

    Pascal Najadi “Είμαι θυμωμένος επειδή η μητέρα μου έχει διαγνωστεί με θρόμβωση. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να διαλύσω την Pfizer Inc. με δικαιοσύνη στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκονται. Ελπίζω να παρακολουθούν αυτό το πρόγραμμα,δεν σε φοβάμαι».

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1634284808644841501?cxt=HHwWusC-kf3Xkq4tAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »