Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ο ορισμός του Καθεστωτικού πράκτορα. Το "Χαμένο μου Ν" είναι ο απόλυτος χαφιές.

Periklis Bozinakis

Ο ορισμός του Καθεστωτικού πράκτορα. Αυτός που έχει εκφυλιστεί σε τέτοιο βαθμό κι έχει ταυτιστεί σε τέτοιο σημείο με την "αποστολή" του, που έχει ξεχάσει την πραγματική του ταυτότητα. Το "Χαμένο μου Ν" είναι ο απόλυτος χαφιές.

 Υπήρξε Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης, και τα τελευταία χρόνια έχει πετάξει ένα-ένα τα προσχήματα και τις μάσκες του, φανερώνοντας αργά και σταθερά το αποτρόπαιο, αληθινό του πρόσωπο. 

Η "αποκάλυψη" έγινε με τόσο αργό τρόπο που οι τηλε-αποβλακωμένοι πελάτες του συστήματος δεν το πήραν εγκαίρως χαμπάρι. Απόλυτο "βαποράκι" και πλασιέ της ΤεχνοΦεουδαρχίας και του ΥγειοΝαζισμού. 

Το αρχέτυπο του Σπιούνου, του πληροφοριοδότη, που δίνει ύπουλα οδηγίες και κατευθύνσεις στη Χούντα απευθείας από τους ψυχασθενείς εργοδότες του. Ο καταδότης, που σε χτυπάει φιλικά στην πλάτη και σου λέει ανέκδοτα, τη στιγμή που πέντε λεπτά πριν σε έχει "καρφώσει" στις αρχές. 

Δεν χρειάζεται να αναφέρω την αισχρή προπαγάνδα του υπέρ ΚΑΘΕ είδους γενοκτονίας και επιβολής. Από την εξωπραγματική απάτη της δήθεν "κλιματικής αλλαγής" και τα κακουργήματα της... "πράσινης ανάπτυξης", μέχρι τη δήθεν "πανδημία" και τη συνεργία του σε Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, την παραβίαση του αυτεξούσιου, την εκβίαση και τον μαζικό όλεθρο με τα επικίνδυνα, μεταλλαξιογόνα σκευάσματα Συνδρόμου Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας της Pfeizer και της Moderna. 

Θα προχωρήσω στον πυρήνα, στην Καρδιά του Σκότους: αυτό το τσιράκι ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ του προστίμου των 100 ευρώ σε όσους ανθρώπους υπερασπίστηκαν τη σωματική τους ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά τους απέναντι στα δήθεν "εμβόλια". 

Ο "συνήγορος" του διωγμού και της ακραίας εκβίασης όσων αρνήθηκαν να μετατρέψουν το σώμα τους σε πιάτσα της Χούντας. Παραθέτω το σχετικό βίντεο στα σχόλια.
Ηθικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου ακόμα κι αν τον σάπιζαν στο ξύλο. Πολιτικά όμως, αυτό μπορεί να τον μετατρεψει σε "μάρτυρα" στα μάτια όσων κρετίνων έχουν απομείνει να ανέχονται τον ΔιεθνοΝαζισμό. Αδιάφορο, θα πει κάποιος. 

Αυτό όμως που πρέπει να γίνει είναι να ξηλωθεί εκ θεμελίων το γραφειάκι της δήθεν "δικαιοσύνης", να αποκατασταθεί ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ η Ισοπολιτεία, και όλοι αυτοί οι τύποι να συλληφθούν και να σφραγιστούν στα πιο βαθειά μπουντρούμια. Κατά προτίμηση να εντοιχιστούν, με τσιμέντο και πέτρα.

Το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Ακόμα μαυρισμένους μας έχουν στην ΑΑΔΕ όλους εμάς που κυκλοφορούσαμε "παράνομα" ή αρνούμασταν να τρυπηθούμε με το ολέθριο σκεύασμα της φαρμακευτικής μαφίας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αν δεν οδηγηθούν στην αγχόνη οι υπαίτιοι και οι συνεργοί αυτής της αθλιότητας ή αν το καθεστώς τους δεν καταρρεύσει βίαια και με πάταγο. (Και τα δύο θα ήταν το τέλειο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά δείτε τα σχόλια των ηλίθιων αριστερών κάτω από το βίντεο στο youtube. Παγίδεψε την κυβέρνηση λένε ο μπαρουφακης με αυτό που είπε. Τους εδωσε την ιδέα και αυτοί την υλοποίησαν χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ