Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι πόλεις των 15 λεπτών

Ioanna Ypsilanti 

Στην αρχή, η δημιουργία "πόλεων 15΄λεπτών" παρουσιάστηκε, ως μία "επαναστατική ιδέα" προστασίας του περιβάλλοντος.

Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθούν γειτονιές, πού θα διέθεταν όλες τις υπηρεσίες και καταστήματα, όχι μακρύτερα, από 15΄λεπτά με τα πόδια, ή με ποδήλατα. Στόχος η μη χρησιμοποίηση αυτοκινήτου, που, κατά τους "πράσινους" αποτελεί την κύρια αιτία μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

Για να αποφευχθεί, ωστόσο, η κίνηση των αυτοκινήτων, το σχέδιο προβλέπει τοποθέτηση ηλεκτρονικών φρακτών, στους δρόμους εξόδου και απαγόρευση εξόδου από την πόλη, ακόμα και για ορισμένο χρόνο, αν ο χρόνος αυτός υπερβεί τις 100 φορές ανά έτος. Επίσης, επιβολή προστίμων. Η χρήση των αυτοκινήτων θα παρακολουθείται, από κάμερες, που θα καταγράφουν πινακίδες.

Η "ιδέα" αυτή εντάχθηκε και στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Σβαμπ, του ΟΗΕ και της παγκόσμιας ελίτ. Οι πρώτες προσπάθειες να εφαρμοστεί γίνονται, στο Παρίσι και στην Οξφόρδη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνολικά 100 Δήμοι του κόσμου της Δύσης έχουν συσπειρωθεί, για να εφαρμόσουν την "ιδέα".

Το "τυράκι" του καθαρού αέρα, ωστόσο, δεν έπεισε τους Αγγλους, που ξεκίνησαν κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι πρόκειται, για μία νέα απόπειρα περιορισμού της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών, μετά τα υγειονομικά λοκντάουν, που αποτέλεσαν τον προπομπό του περιορισμού των ατομικών δικαιωμάτων και του ελέγχου κάθε δραστηριότητας των πολιτών.

Οι διαδηλωτές μιλούν για "κλιματικό λοκ ντάουν" με το πρόσχημα της "υπευθυνότητας " του πολίτη, απέναντι στον συνάνθρωπό του. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Οπως, δείχνει, όμως η εξέλιξη του σχεδίου, οι αντιδράσεις του κόσμου, δεν αποτελούν κάποια "θεωρία συνωμοσίας", όπως θέλουν να τις παρουσιάσουν τα ΜΜΕ.

Σ΄αυτές τις 15λεπτες πόλεις της Αγγλίας, έχουν εισαχθεί νέες απαγορεύσεις.

Εντοπίστηκαν σε σούπερ μάρκετ, κάμερες, πάνω από ΚΑΘΕ ψυγείο νωπών προϊόντων ζωϊκής παραγωγής, που εντοπίζουν την ποσότητα κρέατος π.χ. που θέλεις να αγοράσεις. Αν υπερβαίνεις την νόρμα, τότε αυτομάτως κλειδώνουν οι πόρτες των ψυγείων, ώστε να μην πάρεις κάτι, πέρα από το προκαθορισμένο.

Ετσι, εκτός από την μετακίνηση σου, ελέγχουν και την τροφή σου, όχι μόνο σφάζοντας ζώα και περιορίζοντας τις φάρμες εκτροφής τους, ανά τον κόσμο, αλλά ορίζοντας ΑΥΤΟΙ, τι θα τρώς και τι όχι! Ετσι, θ΄αναγκαστείς να τρως τις συνθετικές μπριζόλες του Γκέιτζ και τα πολτοποιημένα σκουλήκια, μέσα στα άλευρα.

Τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ωχριούν μπροστά στα γκούλαγκ του πολυδιαφημισμένου Σολτζενίτσιν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »