Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Για να ξέρουμε τι τρώμε! – ΠΡΟΣΟΧΗ! – «Λεύκωμα» για γερά στομάχια

Αποκλειστικά – “Natural News

Διάφορες μορφές γρύλων πωλούνται τώρα για ανθρώπινη κατανάλωση ως μέρος της ηλίθιας και θεοπάλαβης «κλιματολατρείας» που προσποιείται ότι αν αρκετοί άνθρωποι τρώνε ζωύφια, θα αλλάξουμε τον καιρό.

Ενώ η αλυσίδα εφοδιασμού κρέατος καταστρέφεται από κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι το άζωτο είναι κακό – ναι, οι ίδιες κυβερνήσεις που εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ρύπος, παρόλο που είναι ο πυλώνας της φωτοσύνθεσης -, οι ίδιοι αυτοί μας λένε να τρώμε γρύλους και σκουλήκια αλευριού για να σώσουμε τον πλανήτη.

Αυτήν τη στιγμή, διάφορες μορφές γρύλων – σνακ κρίκετ “cheesy ranch”, σκόνη κρίκετ και σκόνη πρωτεΐνης κρίκετ – πωλούνται στο Amazon.com και επισημαίνονται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Αγοράσαμε τρεις μάρκες γρύλων για ανθρώπινη κατανάλωση – Cricket Bites, Entomo και Bud’s – συν μια μάρκα με ετικέτα για κατανάλωση από ερπετά: Fluker’s.

Στη φωτογραφία βλέπετε τις μάρκες που αγοράσαμε και το βιντεο- μικροσκόπιο που χρησιμοποιούμε στο εργαστήριό μας για την εξερεύνηση τροφίμων:

1cricket-powder-microscope-9985643

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες του

προϊόντος «Cricket Protein Powder/Πρωτεϊνούχα σκόνη γρύλου», της Entomo Farms, η οποία χαρακτηρίζεται ως «Η πιο βιώσιμη υπερτροφή του πλανήτη».

Πολλά προϊόντα κρίκετ χαρακτηρίζονται επίσης ως χωρίς παράγωγα γαλακτοκομικών, μη ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένα), εφάμιλλά του παραδοσιακού διατροφικού φάσματος και χωρίς γλουτένη.

Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν έχει την ένδειξη «χωρίς χιτίνη», καθώς είναι φορτωμένο με χιτίνη εφόσον περιέχει μέρος των εξωσκελετών των γρύλων και των ζωυφίων. Η κατανάλωση χιτίνης εγκυμονεί τους δικούς της κινδύνους για τους ανθρώπους και τους σκύλους, αλλά δεν το καλύπτουμε σε αυτό το άρθρο.

entomo-cricket-protein-powder-3788073

Παρατηρήστε πώς αυτή η σκόνη πρωτεΐνης κρίκετ περιέχει όλα τα μέρη των γρύλων: Τα πόδια, τις τρίχες, τα τμήματα των ματιών, τα όργανα απέκκρισης, τα φτερά και άλλα:

entomofarms-23-50x-3297450

entomofarms-25-200x-6725809

entomofarms-26-300x-1857188

entomofarms-27-500x-2303634

Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε φωτογραφίες μικροσκοπίας των Fluker’s Freeze Dried Crickets (αποξηραμένοι, δια της ψύξεως,γρύλοι), οι οποίοι φέρουν ετικέτα για κατανάλωση από ερπετά. Ωστόσο, φαίνεται να είναι οι ίδιοι γρύλοι που χρησιμοποιούνται σε παρασκευάσματα ανθρώπινης κατανάλωσης που πωλούνται με άλλες μάρκες.

flukers-freeze-dried-crickets-3173688

Γνωρίζετε το νέο μεσημεριανό σας πιάτο, με ζωύφια:

flukers-01-100x-8904017

flukers-02-200x-2632891

flukers-03-200x-4751820

Πραγματικά…! Η συνέχεια εδώ

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εμείς θα τρώμε μοσχαράκι αρνάκι κατσικάκι και πολλά ψαράκια …
    τι θα κάνουν οι ευρω(πεοι) στον Λούτσο μας 😎

    https://www.tiktok.com/@petros.2o21/video/7194790756794649861?_r=1&_t=8ZXeBR6l1BF

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »