Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ολλανδική διαμαρτυρία 2.0: Οι αγρότες κατά της παγκοσμιοποίησης

Ολλανδοί αγρότες διαμαρτύρονται για τις αναγκαστικές εξαγορές των αγροκτημάτων τους από τον πρωθυπουργό της χώρας

Οι Ολλανδοί αγρότες ξεκίνησαν άλλη μια διαμαρτυρία, μπλοκάροντας τους δρόμους, αφού έμαθαν ότι ο πρωθυπουργός Rutte θέλει να εξαναγκάσει έως και 3.000 αγροκτήματα να κλείσουν οριστικά. 

 «Αυτή είναι η Ολλανδία ή η Κίνα; Οι Φιλελεύθερες Δημοκρατίες μετατρέπονται σε νεοφιλελεύθερα αστυνομικά κράτη. Δεν είναι περίεργο που ο Mark Rutte είναι κολλητός με τον @JustinTrudeau”, έγραψε στο Twitter ο Καναδός πολιτικός Roman Baber.

Οι αγρότες οδηγούν τα τρακτέρ τους στις πόλεις και τα παρκάρουν στους δρόμους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανακοίνωση. Η κυβέρνηση έχει τον δικό της εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει τα τρακτέρ, συμπεριλαμβανομένων των εκσκαφέων, για να αναποδογυρίσουν και να απομακρύνουν τα τρακτέρ από

τους δρόμους.

Ένας άνδρας στάθηκε μπροστά από τον κυβερνητικό εκσκαφέα με τα χέρια ορθάνοιχτα για να τον εμποδίσει να κινηθεί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί άρπαξαν γρήγορα τον άνδρα και τον πέταξαν μέσα σε ένα όχημα χωρίς διακριτικά.

Ένας άλλος άνδρας δοκίμασε το ίδιο πράγμα και ο εκσκαφέας πλησίασε αργά προς το μέρος του, χτυπώντας τον μέχρι που υποτάχθηκε και παραμέρισε.

Για να συμμορφωθεί με τους ριζοσπαστικούς νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κλίμα, η ολλανδική κυβέρνηση του συνεργάτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Mark Rutte θα κλείσει δια της βίας οριστικά αυτές τις φάρμες.

Οι αγρότες δεν έχουν λόγο για το θέμα. Θα τους γίνει μια προσφορά για τις φάρμες τους, η οποία η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι είναι “πολύ πάνω” από την αγοραία αξία.

Σύμφωνα με την υπουργό αζώτου Christianne van der Wal, η κρατική αγορά θα είναι υποχρεωτική.

«Δεν έρχεται καλύτερη προσφορά», ισχυρίστηκε η van der Wal.

Εάν αυτοί οι αγρότες με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή συμμορφωθούν με αυτούς τους κοινωνιοπαθείς του WEF, τότε η παγκόσμια προσφορά τροφίμων θα γίνει ακόμη πιο δηλητηριώδης. Οι εξαγωγές υγιεινών ολλανδικών τροφίμων θα αντικατασταθούν περαιτέρω από ψεύτικα εξαιρετικά οιστρογόνα “κρέατα” και άλλα συνθετικά τρόφιμα καθ’ οδόν από το εργαστήριο του Μπιλ Γκέιτς, με δηλητηριώδη εργαστηριακή λάσπη και ζωύφια…

ΜΗΝ συμμορφώνεστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ