Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ. Η ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΣΕ Covid. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ.
Η ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΣΕ Covid.
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ...

Το πρωτοφανές θανατικό που ξεκίνησε στην Ελλάδα από τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, δεν λέει όχι μόνο να σταματήσει, αλλά ούτε να κόψει λίγο φόρα!

Συνεχίζεται αμείωτο, όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, που περιλαμβάνουν πια και το Νοέμβριο του 2021.

Στο 9μηνο Μαρτίου-Νοεμβρίου του 2021 (για την ακρίβεια 8η ως 47η βδομάδα του έτους) σημειώθηκαν στην Ελλάδα, από ΟΛΕΣ τις αιτίες, 109.259 θάνατοι!!

2020
Στο ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα του 2020, (που υπήρχαν και θύματα του Covid) είχαν σημειωθεί 94.906 θάνατοι, δηλαδή 14.353 θάνατοι λιγότεροι! Εχουμε μια τεράστια αύξηση κατά 15,1%.

2015-2019
Ομως, από χρονιά σε χρονιά υπάρχει συνήθως κάποια μικρή διακύμανση, για αυτό πιο σωστή είναι η σύγκριση με τον ΜΕΣΟ ΟΡΟ 5ετίας.
Ο μέσος όρος θανάτων της προηγούμενης 5ετίας 2015-2019, για το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν μόλις 89.785 θάνατοι!

Σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης 5ετίας έχουμε μία τεράστια αύξηση κατά 19.474 θανάτους παραπάνω, σε ένα 9μηνο. Δηλαδή τρέχει με ετήσιο ρυθμό +25.316 θανάτων!

Ολο αυτό συνιστά μία τρομακτική υπερβάλλουσα θνησιμότητα κατά 21,7% (!)
_______________________________________________

ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Η καμπύλες αύξησης των θανάτων παίρνουν την ανηφόρα από όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί να είναι σε υπολογίσιμο βαθμό. Αν είναι απλή σύμπτωση, είναι πολύ σατανική...

Στο διάγραμμα φαίνονται καθαρά οι ομοιότητες:

1) Το πρώτο διάγραμμα είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα, σε σχέση με το 2020.

2) Το μεσαίο διάγραμμα είναι η καμπύλη εμβολιασμών στην Ελλάδα.

3) Το τρίτο διάγραμμα είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα, σε σχέση με τον Μέσο Ορο 5ετίας 2015-19.

Η κατακόρυφη κόκκινη γραμμή που διατρέχει και τα 3 αυτά διαγράμματα είναι η χρονική στιγμή που αρχίζουν όλες οι καμπύλες να παίρνουν την ανιούσα και αντιστοιχεί στην αρχή της 8ης βδομάδας του έτους (22 Φεβρουαρίου).
_________________________________________________

ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Τα έχω αναλύσει πολλές φορές, σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Ο ΜΟΝΟΣ κοινός παρονομαστής, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία σημαντική άνοδο ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ των αιτιών θανάτου ενός πληθυσμού, δεν μπορεί να είναι άλλος από ένα Γενικό Αίτιο.

Εδώ πρόκειται για μία μαζική ιατρική πράξη, που εφαρμόστηκε άκριτα, επί δικαίων και αδίκων,

Σαν δευτερεύουσας σημασίας παράγοντας υπερβάλλουσας θνησιμότητας θα μπορούσε να αναφερθεί η πολύ παρατεταμένες καραντίνες, που είναι γνωστό ότι αυξάνουν την ολική νοσηρότητα και θνησιμότητα ενός πληθυσμού.
Αυτός παράγοντας θα μπορούσε να συμβάλλει τον πρωτο καιρό, όμως είμαστε πια κάπως μακριά πλέον...
_______________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το θανατικό συνεχίζεται αμείωτο ΚΑΙ τον Δεκέμβριο, όπως ΚΑΙ το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου 2022, όπως έχω ήδη βρεί από την ιστοσελίδα EUROMOMO, όπου η Ελλάδα στέλνει τα αποτελέσματα, πριν ακόμη τα δημοσιεύσει η ΕΛΣΤΑΤ στην ιστοσελίδα της!

Αυτά όμως θα τα δούμε πιο αναλυτικά όταν τα βγάλει επισήμως η ΕΛΣΤΑΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »