Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

6 EKATOΜΜΥΡΙΑ ΠΗΡΕ Η ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ !!!! ΤΑ 2.118 ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ??? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ???

 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ - ΛΕΝΕ - ΓΙΑ ΤΑ ''ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ'',,,,,

ΠΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 2.118 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2020.....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ????

ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ????

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A89%CE%A5%CE%9246%CE%9C%CE%94%CE%A8%CE%9F-8%CE%A3%CE%9C?inline=true


ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ''ΔΩΡΟ'' Η ΔΑΝΙΑ !!!!!!!!!


ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΤΟΟΟΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 200 ΝΕΟΥΣ ''ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ'' ????
ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ 
ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΟΥ.....ΓΙΑ ΤΑ 2.118 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ....''ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ'' ???

Τελικά τηρούνται τα όσα διατείνεται ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ πως ισχύουν ως όροι στη χώρα μας για τα ασυνόδευτα παιδιά που τους έχουν υιοθετήσει υποτίθεται καθ΄υπόδειξη της Ε.Ε. ???


Ή ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ''ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ'' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ''ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ'' ????????

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ
''ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ''.....ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ?????


Διαβάστε το κείμενο του εγγράφου των 6 εκατομμυρίων.....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ 
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 

Γραφείο Ειδικής Γραμματέως 
Ταχ. Δ/νση: Θηβών 196-198, 
Τ.Κ. 18233 
E: ss.uam@migration.gov.gr 
T: 213 212 8355 
Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 8.12.2021 
Αρ. Πρωτ.: 443306/ 8.12.2021 
ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» 
ΘΕΜΑ: «Περίληψη Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για τη λειτουργία δομών επείγουσας φιλοξενίας, σύμφωνα με το άρθρο 5 της ΚΥΑ υπ’ αριθμ. 8280/2020 (Β’ 3205)» 

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 υπογράφτηκε, μεταξύ του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Προγραμματική Συμφωνία για τη δημιουργία και λειτουργία 200 θέσεων επείγουσας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων που εντοπίζονται σε επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης (Κωδ. Έργου 2020ΣΕ65520006). 
Ο προϋπολογισμός του Έργου της Συμφωνίας είναι έξι εκατομμύρια δεκατρείς χιλιάδες οκτακόσια είκοσι έξι (6.013.826) ευρώ και χρηματοδοτείται από τη δωρεά της Κυβέρνησης της Δανίας στο πλαίσιο δύο Συμφωνιών Αναπτυξιακής Δέσμευσης μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Δανίας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδος. 
Η διάρκεια υλοποίησης του Έργου της Συμφωνίας είναι δώδεκα μήνες από την ημέρα της υπογραφής. 

Η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων 
Ειρήνη Αγαπηδάκη 

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
 Σοφία Βούλτεψη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »