Σελίδες

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Το ‘πε ο Ευθύμης στον Μήτσο, άρα το ξέρει και ο Νίκος… ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ – ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΚΡΙΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ – ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 4.500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΑΛΔΙΜΤΣΗ – Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ι.Σ.Μ. ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 370Α ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ – Η ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ “ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ” ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΞΗ ΤΗΣ !! ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ι.Σ.Μ. – ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ Ι..Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ CD ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΙΑΣΕΩΝ – ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ !!

 Screenshot_13

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Είχαμε δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Να απεμπλακεί από την μεσαιωνική αυτή διαδικασία σε βάρος του εξαίρετου Βολιώτη ιατρού Νίκου Μπαλδιμτσή. Ώστε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Αγγελική Γιοβάννη-Μπέη, γενική χειρουργός, η οποία αντικατέστησε τον πρόεδρο Ευθύμιο Τσάμη μετά την υποχρεωτική αποδοχή της αιτήσεως εξαιρέσεώς που υποβλήθηκε από τον Νίκο, αφού παρανόμως συμμετείχε στην εναντίον του διαδικασία, να κρίνει ότι υπάρχει έστω αμφιβολία περί της συναίνεσης ή μη του κατηγορουμένου συναδέλφου της ιατρού στην καταγραφή της συνομιλίας του με τον πρόεδρο του συλλόγου. Και δοθέντος ότι η αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου να τον απαλλάξει.

Αλλά όχι. Εκεί. Είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη. Να καταδικαστεί ο  “αντιεμβολιαστής” ιατρός που έχει σώσει άπειρους ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κρατώντας τους μακριά από τα νοσοκομεία με τις κατάλληλες και σωτήριες γι αυτούς οδηγίες και φαρμακευτικές αγωγές και πάει κόντρα στο αφήγημα. Για να

“παραδειγματιστεί” ο ίδιος και να σταλεί και το “κατάλληλο” μήνυμα στην υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα που “τολμά” ακόμα να αντιστέκεται και να ορθώνει το ανάστημά της. Και επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ευθέως και στα επιστημονικά πεδία την κοινότητα αυτή, έχουν επιδοθεί στον ανελέητο διωγμό της, στην απαξίωση και  φίμωσή της. Όπως ακριβώς έγινε άλλωστε και με το Φαίδωνα Βόβολη. Με τον οποίο τώρα, εκτός των ασφαλιστικών μέτρων που θα κατατεθούν την εβδομάδα που αρχίζει από αύριο Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου του Αγίου Νικολάου, ετοιμαζόμαστε για τη μήνυση κατά του προέδρου του πειθαρχικού συμβουλίου και όλων των μελών του πειθαρχικού και του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. για την παράνομη καταστροφή των CD των συνεδριάσεων των πειθαρχικών και διοικητικών συμβουλίων αμφισβητώντας και τινάζοντας στον αέρα το σύνολο των πρακτικών και επομένως και των αποφάσεων σε βάρος του Φαίδωνα.

Δεν θα σας γράψω τώρα για την ουσία και για το στήσιμο της κατηγορίας σε βάρος του Νίκου Μπαλδιμτσή. Για το γεγονός δηλαδή ότι για άλλο τον είχε καλέσει και για άλλο τον κατηγόρησε.

Θα σας γράψω για την “αντίκρουση” της ένστασης του Νίκου περί του παρανόμου της καταγραφής της συνομιλίας του με τον πρόεδρο του Ι.Σ.Μ. Συνομιλία που αποτελεί και το αντικείμενο της κατηγορίας. Το περιεχόμενο δηλαδή της καταγραφής είναι και η κατηγορία, αφού δεν τόλμησαν να αγγίξουν τα καυτά ζητήματα για τα οποία όμως υποτίθεται ότι τον είχε καλέσει ο πρόεδρος, για να τον καταγράψει και να στηθεί τελικά  το “κατηγορητήριο” επί της παράνομης αυτής καταγραφής, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι τον προσέβαλε. Και μετά τον κάλεσε σε απολογία κατά το “Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει”, ώστε χρειάστηκε μία αίτηση εξαίρεσής του κατά το άρθρο 7 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας για να φύγει από τη διαδικασία.

Ο κατηγορούμενος ιατρός κατήγγειλε ότι η καταγραφή έγινε χωρίς τη συναίνεσή του. Και παρέπεμψε στο περιεχόμενο του ηχητικού στο οποίο πουθενά δεν προκύπτει η συναίνεση αυτή, η οποία θα έπρεπε όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι σαφής και ξεκάθαρη.

-“Κύριε συνάδελφε, συμφωνείτε να καταγραφεί η συνομιλία μας;”

-“Ναι, κύριε πρόεδρε. Συμφωνώ”.

ΑΥΤΑ έπρεπε να ακούγονται στο ηχητικό.

Και δείτε τώρα πώς κατά την αντιπρόεδρο του Ι.Σ.Μ. που καταδίκασε τον Νίκο Μπαλδιμτσή κάνοντας χρήση του προϊόντος της υποκλοπής, “τεκμαίρεται” η συναίνεση.

Καταλάβατε;

Πώς το ξέρει ο Νίκος;

Το ξέρει για το είπε ο Ευθύμης στον Μήτσο…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!

Το φοβερό είναι ότι για να ενισχύσει την “επιχειρηματολογία” της η αντιπρόεδρος του συλλόγου παραπέμπει στο υπόμνημα του Νίκου Μπαλδιμτσή αναφέροντας “ακούγεται να αναφέρει ο Πρόεδρος του ΙΣΜ στον Ταμία του ΙΣΜ ‘γράφει ή σταμάτησε;’ και αποκρίνεται ο Ταμίας πως ακόμα γράφει, όπως ευθαρσώς ομολογεί ο κατηγορούμενος ιατρός στο με αρ. Πρωτ. 001303/17-11-2021 (σελ. 2 σειρά 5η)“.

Και τρελαίνεσαι.

Διότι όπως το παρουσιάζει η αντιπρόεδρος είναι σαν να ομολογεί ο Νίκος (και ευθαρσώς μάλιστα…) ότι συναίνεσε, ενώ η αναφορά του στη στιχομυθία αυτή προέδρου και ταμία έγινε ακριβώς για να καταδείξει το γεγονός ότι ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ αναφέρθηκε η καταγραφή χωρίς ο ίδιος ποτέ να ερωτηθεί όπως θα ήταν το απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο !

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μου ζητήθηκε ρητά και ξεκάθαρα η συναίνεσή μου για την ηχητική καταγραφή της προφορικής συνομιλίας μας την 29.9.2021. Δεν επρόκειτο για πειθαρχική διαδικασία ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου ώστε να μην απαιτείτο η ρητή συναίνεσή μου. Επρόκειτο για κλήση για παροχή εξηγήσεων ενώπιον του προέδρου. Δεν προβλέπεται η ηχητική καταγραφή της σχετικής διαδικασίας, για τον λόγο αυτό άλλωστε ο πρόεδρος του Ι.Σ.Μ. στην κλήση μου σε απολογία θεώρησε αναγκαίο να αναφέρει ότι υπήρχε συναίνεσή μου, γιατί προφανώς σε αντίθετη περίπτωση η καταγραφή θα ήταν παράνομη. Πλην όμως συναίνεσή μου δεν υπήρξε ποτέ, ούτε στην αρχή της διαδικασίας ούτε κατά τη διάρκεια αυτής. Η μοναδικές αναφορές στην καταγραφή αυτή είναι σε διάλογο του προέδρου με τον ταμία χωρίς εγώ ο ίδιος να ερωτώμαι ρητά αν συναινώ. Σε μεταξύ τους διάλογο, όταν εγώ είχα το νου μου στην επικείμενη συζήτησή μου με τον πρόεδρο, ώστε να πληροφορηθώ ποια ήταν τελικά αυτή η «υπόθεσή μου» για την οποία εκλήθην ενώπιόν του. Χωρίς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος να απευθύνονται σε εμένα και να μου ζητάτε τη συναίνεσή μου ώστε να καταγραφεί αυτή σαφής και ξεκάθαρη, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις“.

Η υπόλοιπη “επιχειρηματολογία” είναι “αντάξια” της βασικής.

Από πού και ως που προκύπτει η συναίνεση από το “γεγονός πως αποκρίθηκε ο εν λόγω ιατρός στην κλήση του ΙΣΜ για εξηγήσεις” ;;;

Από πού και ως που προκύπτει η συναίνεση από το γεγονός ότι “παρέμεινε για 48 ολόκληρα λεπτά” ;;;

Δηλαδή με καλούν κάπου που θα με καταγράψουν χωρίς να το γνωρίζω, και επειδή πάω τεκμαίρεται και η γνώση μου για την καταγραφή !!

Δηλαδή πάω κάπου που με καλούν για να με ληστέψουν και τεκμαίρεται ότι γνώριζα από πριν για τη ληστεία επειδή …πήγα !!

Όσο για τα 48 λεπτά, τι να πω…

Και δέκα ώρες να είχε παραμείνει εκεί, το θέμα είναι αν γνώριζε ότι ήταν ανοιχτό το μαγνητόφωνο. Έχει σημασία αν έκατσε εκεί ένα λεπτό ή εκατό…;;

Με αυτά και με αυτά διώκεται η επιστημονική κοινότητα που αντιστέκεται.

Άλλη επιλογή δεν υπάρχει πια για τον Νίκο Μπαλδιμτσή. Μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου και ένταση κατά της καταδικαστικής απόφασης της Ιεράς Εξέτασης του Ι.Σ.Μ.

Θα περιμένουν όμως πλέον στο πειθαρχικό συμβούλιο. Γιατί προηγείται τώρα η ποινική αξιολόγηση της μήνυσης. Ούτως ή άλλως η απόφαση δεν είναι εκτελεστή.

Και σε αυτή την ποινική διαδικασία είτε ο εισαγγελέας δεχθεί ότι ήταν η παράνομη η καταγραφή είτε πει ότι υπάρχει αμφιβολία, το αποδεικτικό υλικό δεν θα χρησιμοποιηθεί κατά του Νίκου Μπαλδιμτσή, είτε γιατί θα βεβαιωθεί ότι ήταν παράνομο είτε γιατί θα υπάρχει αμφιβολία.

Και η αμφιβολία είναι όπως είπαμε υπέρ του κατηγορουμένου.

Κάτι που δεν ισχύει για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Εκεί η καταστροφή των CD και επομένως η υπεξαγωγή εγγράφων είναι ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.

Αυτά προς το παρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου