Σελίδες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΝΙΚΗ : Το δικαστήριο της Pennsylvania- ΗΠΑ, απέρριψε την Πολιτειακή Εντολή για τις σχολικές μάσκες

 

γράφει ο Ethan Huff 

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Η προσπάθεια του εκτελούντος χρέη υπουργού Υγείας της Πενσυλβάνια και του Κλάδου Covidian Alison Beam να υποχρεώσει όλους τους μαθητές των δημόσιων σχολείων της Κοινοπολιτείας να φορούν μάσκα όλη την ημέρα απορρίφθηκε από δικαστή της πολιτείας.

Η δικαστής Christine Fizzano Cannon έκρινε ότι το φετίχ της Beam για τη μάσκα προωθήθηκε παράνομα στους μαθητές χωρίς την κατάλληλη εξέταση ή έγκριση. Έγινε επίσης κατά παράβαση συνταγματικής τροποποίησης που ψηφίστηκε από τους ψηφοφόρους της Πενσυλβάνια και περιορίζει την εξουσία της εκτελεστικής εξουσίας κατά τη διάρκεια κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Αριστεροί όπως η Beam λατρεύουν να ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν τη «δημοκρατία» όταν αυτό εξυπηρετεί τη δική τους ατζέντα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η δημοκρατία δεν πέτυχε αυτό που η Beam προσωπικά ήθελε, οπότε απλά προσπάθησε να παρακάμψει τη βούληση των ψηφοφόρων της Πενσυλβάνια σαν ένα είδος μικροπρεπούς δικτάτορα.

Στην απόφασή της, η Cannon έγραψε ότι ο νόμος της

Πενσυλβάνια δεν δίνει στους γραμματείς υγείας όπως η Beam:

«τη γενική εξουσία να δημιουργούν νέους κανόνες και κανονισμούς από το πουθενά, υπό την προϋπόθεση ότι σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τον έλεγχο της νόσου ή μπορούν με άλλο τρόπο να χαρακτηριστούν ως μέτρα ελέγχου της νόσου».

Η Cannon ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν έχει «καμία γνώμη σχετικά με την επιστήμη ή την αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας ή την πολιτική που διέπει τη σημαντική διαμάχη που συνεχίζει να προκαλεί το θέμα«, ώστε κανείς από τους επαγγελματίες του κοροϊδοϊού (Branch Covidians) να μην μπορεί να την κατηγορήσει ότι παίρνει πολιτική θέση εναντίον της «επιστήμης«.

Οι Τύραννοι της μάσκας όπως η Alison Beam Πρέπει να Φύγουν

Το Δικαστήριο της Κοινοπολιτείας στο σύνολό του, όπως αποδεικνύεται, τάχθηκε με το μέρος 4-1 του επικεφαλής Ρεπουμπλικάνου στην πολιτειακή Γερουσία, καθώς και πολλών άλλων, οι οποίοι ενώθηκαν για να μηνύσουν την πολιτεία για την παράνομη εντολή της Beam, η οποία τέθηκε πλασματικά σε ισχύ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Φαίνεται ότι οι μόνοι άνθρωποι που είναι υπέρ της καταπάτησης της δημοκρατίας είναι οι «εκπαιδευτικοί» και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των δημόσιων σχολείων, οι οποίοι αισθάνονται ότι οι προσωπικές τους απόψεις για το «Covid» μπορούν απλώς να διατάσσονται κατά το δοκούν, όπως τους βολεύει προσωπικά.

Τα πράγματα όμως δεν λειτουργούν έτσι – ή τουλάχιστον δεν πρέπει να λειτουργούν έτσι. Κάθε μία Alison Beam εκεί έξω πρέπει να αμφισβητείται και να αμφισβητείται σκληρά, αλλιώς θα συνεχίσουν να μετατρέπουν τη χώρα μας σε δικτατορία του Fauci- Flu (o Φάουτσι-γρίπη).Οι Alison Beams του κόσμου θα συνεχίσουν επίσης να τυραννούν τα παιδιά μας όσο τους αφήνουμε. Αν τους δώσουμε έστω και μια ίντσα, θα πάρουν οπωσδήποτε ένα μίλι και θα τους πάρουν κι άλλο, γι’ αυτό και πρέπει όλοι τους να αποκοπούν από την εξουσία αμέσως και μόνιμα.

Σε δήλωσή του, ο πολιτειακός βουλευτής Jesse Topper προειδοποίησε ότι η ατζέντα της Beam είναι «μια παράκαμψη (της) συνταγματικής τροπολογίας που ψηφίστηκε από τον λαό, περιορίζοντας την εξουσία της εκτελεστικής εξουσίας κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης».

«[Πρόκειται] για την ιδέα της επιβολής μιας τέτοιας εντολής σε έναν υγιή πληθυσμό παιδιών, έξω από οποιαδήποτε κανονιστική διαδικασία που κανονικά θα έπρεπε να ακολουθήσετε, ή οποιαδήποτε νομοθετική διαδικασία που κανονικά θα έπρεπε να ακολουθήσετε».

Οι πολιτικοί, οι διασημότητες και άλλες «ελίτ», εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να διοργανώνουν τελετές απονομής βραβείων, δείπνα και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις στις οποίες τους βλέπουμε συνήθως να μην φορούν μάσκα ή να μην κρατούν κοινωνική απόσταση.

«Η μάσκα των παιδιών είναι μια μορφή παιδικής κακοποίησης«, έγραψε ένας σχολιαστής του Citizen Free Press. «Η παρεμπόδιση της αναπνοής ενός παιδιού είναι μια μορφή κακοποίησης του παιδιού. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα».«Καιρός να πετάξουμε έξω τους ανθρώπους που απαιτούν τις εντολές», έγραψε ένας άλλος.

Πολλοί, πολλοί άλλοι είπαν παρόμοια πράγματα για το πώς τύραννοι σαν την Beam πρέπει να φύγουν αν η χώρα μας έχει έστω και την παραμικρή πιθανότητα να επιστρέψει ποτέ ξανά σε κάτι που έστω και λίγο να μοιάζει με φυσιολογικό.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την τυραννία του Κινέζικου Ιού και τους Branch Covidians όπως η Alison Beam που προσπαθούν να τη διαδώσουν μπορείτε να τα βρείτε στο Fascism.news.


Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

CitizenFreePress.com

NaturalNews.com


Αρχική πηγή άρθρου: Natural News

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

https://kanenazori.com/ 


2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει το:

      https://mewe.com
      και το
      https://togethergreece.com

      Πολλοί έχουν πάει εκεί για να αποφύγουν την λογοκρισία και τον φασισμό του Facebook

      Διαγραφή