Σελίδες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

H πανδημία και η υποχρεωτικότητα εγκαθιδρύουν χούντα με υγειονομικό προσωπείο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η πανδημία και η υποχρεωτικότητα εγκαθιδρύουν χούντα με υγειονομικό προσωπείο
… ένα ολοκληρωτικό καθεστώς ξεδιπλώνεται μετά μανίας μόνο στις χώρες των λευκών (Ευρώπη, βόρεια Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία). Είναι το αφήγημα της πανδημίας που επινοήθηκε από τη μαφία της παγκοσμιοποίησης για να θέσει το πλαίσιο μιας ζωής πλήρους υποτέλειας. Εκατομμύρια άνθρωποι καταναγκάζονται να φορούν φίμωτρα (ως σύμβολα της συμμόρφωσης) και να κάνουν άχρηστα και αναξιόπιστα τεστ για μία ίωση (που μοιάζει με γρίπη και κρυολόγημα) με αμελητέα θνησιμότητα 0,1%. Ακόμα χειρότερα εκβιάζονται σε μία τοξική έγχυση που δεν έχει κανένα όφελος παρά μόνο θάνατο και παρενέργειες.

Το γεγονός ότι φλέρταραν με το αφήγημα μιας πανδημίας είχε γίνει εμφανές την τελευταία 20ετία όπου σχεδόν κάθε χρόνο είχαμε μια δήθεν έκτακτη ανάγκη σχετιζόμενη με ιούς. Όπως φαίνεται, θεώρησαν ότι κανένα άλλο αφήγημα δεν θα μπορούσε να τρομάξει και να χειραγωγήσει τους ανθρώπους με τόση αποτελεσματικότητα παρά μόνο κάτι που άπτεται της υγείας και της ίδιας τους της ζωής. (Έτσι εξηγείται που το άλλο αφήγημα, αυτό της «κλιματικής αλλαγής», το οποίο υπάρχει για τρεις σχεδόν δεκαετίες, δεν προτάθηκε αλλά παραμένει ως εφεδρικό.)

Βρισκόμαστε πλέον στη συγκυρία εγκαθίδρυσης ενός πλαισίου πλήρους ελέγχου κάθε πτυχής της ζωής. Καμία δραστηριότητα δεν θέλουν να είναι εφικτή και ελεύθερη όπως πριν ενώ ο πολίτης ως αιχμάλωτος θα στερείται ακόμα και τα στοιχειώδη και αυτονόητα. Το πολίτευμα αλλάζει ραγδαία σε τυραννία η οποία δήθεν είναι αναγκαία για λόγους υγείας. Και η ανομία που λέγεται υποχρεωτικότητα ύπουλα προωθείται για να καταλύσει τα κατοχυρωμένα από το σύνταγμα δικαιώματα.

Η κοινωνία των πολιτών ωθείται στο να γίνει αγέλη που

μπροστά σε μια ψευδεπίγραφη προστασία θυσιάζει τα πάντα και αποδέχεται τον πλήρη έλεγχο του μεγάλου αδερφού. Ο έλεγχος όμως που επιβάλει η υγειονομική δικτατορία δεν αποσκοπεί στον έλεγχο αυτό καθ’ εαυτό (δεν θα ασχολούνται μαζί μας επ’ άπειρο). Ο έλεγχος αυτός σχετίζεται αποκλειστικά με το βιολογικό μας τέλος (που θα επέλθει μέσω των δόλιων ιατρικών πράξεων και των άλλων μέτρων που εξαπολύουν εναντίον μας). Αυτό είναι το ζητούμενο για τη μαφία της παγκοσμιοποίησης (η οποία συνεχώς τις τελευταίες δεκαετίες υπαινίσσεται την πρόθεσή της για αποπληθυσμό) και όχι το να μας «σώσει» και να μας «προστατέψει» από κάποια απειλή.

Γιατί η παγκόσμια συμμορία βλέπει τον μέσο πολίτη ως εν δυνάμει εχθρό που σε ανύποπτο χρόνο θα καταλάβει την εγκληματική της δράση και θα απαιτήσει δικαιοσύνη και τιμωρία. Μία τέτοιου είδους κρίση (που θα διακύβευε την ίδια την ύπαρξη της παγκόσμιας συμμορίας) σπεύδει να προλάβει το από δεκαετίες σχεδιασμένο λανσάρισμα της «πανδημίας». Γι’ αυτό και επιδιώκει τάχιστα αυτή την τελική αναμέτρηση μαζί μας. Εμείς οι πολλοί είμαστε ανεπιθύμητοι στο ίδιο μας το σπίτι, τον πλανήτη Γη, που το θεωρούν τσιφλίκι τους και εμάς παρείσακτους. Το 2030 θέλουν να έχει ολοκληρωθεί η μεγάλη επανεκκίνηση. Ως τότε η παράνομη και αντισυνταγματική νομοθεσία της «πανδημίας» θα προσπαθήσουν να διατηρηθεί και να κλιμακώνεται: τα μέτρα θα γίνονται όλο και πιο ακραία ώστε ανά πάσα στιγμή ο πολίτης να είναι υπό συνεχή έλεγχο, διωγμό, εγκλεισμό, διάκριση, διαχωρισμό και ρατσισμό αλλά και τον εκβιασμό των δόσεων της τοξικής έγχυσης.

Για εμάς η επίγνωση ότι έχουμε εισέλθει σε εποχή τυραννίας σημαίνει «αυτεπάγγελτα» την ανένδοτη και συνεχή προσπάθεια για την αποδόμηση του αφηγήματος και τη δίωξη των υπευθύνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου