Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

H Δημοκρατική Κυβερνήτης του Kansas τάχθηκε κατά της εντολής εμβολιασμού του προέδρου Biden

«Ο πρόεδρος δεν θα επιβάλει ιατρικές διαδικασίες στον αμερικανικό λαό χωρίς τους ελέγχους και τις ισορροπίες που παρέχει το Σύνταγμα»

Mετά τη πρόσφατη πανωλεθρία των Δημοκρατικών στη πολιτεία της Virginia η Δημοκρατική Κυβερνήτης του Kansas, Laura Kelly, τάχθηκε κατά της εντολής εμβολιασμού του προέδρου Biden καθώς δεν θεωρεί ότι είναι η «πιο αποτελεσματική» ή «σωστή» για την πολιτεία της.

“Χθες, επανεξέτασα τη νέα εντολή εμβολίου από την κυβέρνηση Biden. Αν και εκτιμώ την πρόθεση να κρατηθούν οι άνθρωποι ασφαλείς, έναν στόχο που συμμερίζομαι, δεν πιστεύω ότι αυτή η οδηγία είναι η σωστή ή η πιο αποτελεσματική λύση για το Kansas” είπε σε δήλωση που δόθηκε την Παρασκευή.

“Οι πολιτείες ηγούνται της μάχης κατά του COVID-19 από την αρχή της πανδημίας. Είναι πολύ αργά για να επιβάλουμε ένα ομοσπονδιακό πρότυπο τώρα που έχουμε ήδη αναπτύξει συστήματα και στρατηγικές που είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες μας”, συνέχισε.

Ο Biden έδωσε εντολή σε

όλες τις ιδιωτικές εταιρείες με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους να επιβάλουν την απαίτηση εμβολιασμού από τις 4 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, το 5ο Περιφερειακό Εφετείο των ΗΠΑ το Σάββατο, χορήγησε επείγουσα αναστολή της απαίτησης εμβολίου από την ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.

Ο γενικός εισαγγελέας της Louisiana Jeff Landry, είπε ότι η ενέργεια εμποδίζει τον Biden “να προχωρήσει με την παράνομη υπερβολή του”.

«Ο πρόεδρος δεν θα επιβάλει ιατρικές διαδικασίες στον αμερικανικό λαό χωρίς τους ελέγχους και τις ισορροπίες που παρέχει το Σύνταγμα», ανέφερε μια δήλωση από τον Ρεπουμπλικανό Landry.

Η εντολή του Biden για τα εμβόλια στις ιδιωτικές επιχειρήσεις δέχτηκε σφοδρή και άμεση απώθηση νωρίτερα φέτος όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά.

Οι Ρεπουμπλικάνοι χαρακτήρισαν στην εντολή όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο ως “αντισυνταγματική”.

Όσο για την Kelly, είπε ότι θα «επιδιώξει μια λύση» σχετικά με τις εντολές εμβολίων η οποία «θα συνεχίζει να αναγνωρίζει τη μοναδικότητα του κράτους μας και να βασίζεται στις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας για την καταπολέμηση μιας κρίσης που συμβαίνει μια φορά τον αιώνα».

Η Kelly προετοιμάζεται για την επανεκλογή της  το επόμενο έτος. Αντίπαλός της ο Ρεπουμπλικάνος γενικός εισαγγελέας του Kansas Derek Schmidt.

Η ομάδα της εκστρατείας του γενικού εισαγγελέα του Kansas, απάντησε σε μια δήλωση σχετικά με τις δηλώσεις της Kelly, λέγοντας ότι παρέμεινε σιωπηλή όσον αφορά την εντολή του Biden για το εμβόλιο για δύο μήνες, ενώ ο Schmidt αγωνιζόταν ενάντια στην εντολή.

“Ο γενικός εισαγγελέας Schmidt μάχεται τις εντολές του Joe Biden από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν. Μετά από δύο μήνες σιωπής, η Laura Kelly εξέφρασε τώρα τις ανησυχίες της περίπου 36 ώρες μετά την ήττα του κόμματός της στην μπλε πολιτεία της Virginia – λόγια συνοδευόμενα από καμία ενέργεια.

-H πολιτεία του Kansans είναι έξυπνη και μπορεί να δει ποια υποψήφια ενεργεί επί της αρχής υπερασπίζοντας τα προς το ζην και ποιος κάνει ένα απεγνωσμένο πολιτικό τέχνασμα για να σώσει τη δουλειά του», έγραψε στο Twitter την Παρασκευή η διευθύντρια της εκστρατείας του Schmidt, CJ Grover.

kourdistoportocali.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.