Σελίδες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τα εμβόλια δεν μπορούν να αποτρέψουν την μόλυνση και την μετάδοση Π.Ο.Υ

 Ο Τέντρος ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ και ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο συναντήθηκαν στην σύνοδο κορυφής της G20 στη Ρώμη.

Ο Πρόεδρος Μπολσονάρο είπε στον Τέντρος ότι η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει εάν οι χώρες υποστούν περαιτέρω lockdown. 

Όμως ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος επιβεβαίωσε ότι δεν πιστεύει ότι θα χρειαστούν περαιτέρω lockdown.

Ο Τέντρος ρωτήθηκε στη συνέχεια ποια είναι η θέση του ΠΟΥ σχετικά με την εισαγωγή των διαβατηρίων εμβολίων και ο

Τέντρος επιβεβαίωσε ότι προς το παρόν ο ΠΟΥ δεν συνιστά την εισαγωγή τους λόγω του γεγονότος ότι το ποσοστό εμβολιασμού για την Covid-19 είναι χαμηλό σε αρκετές χώρες και αυτό θα αποτελούσε στοιχείο διάκρισης.

Ωστόσο, στην επόμενη ερώτηση του Προέδρου Μπολσονάρο το γιατί πολλοί Βραζιλιάνοι εξακολουθούν να πεθαίνουν με Covid-19 παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ο Τέντρος επιβεβαίωσε ότι τα εμβόλια Covid-19 δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση του ιού.

Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί τα Διαβατήρια Εμβολίων προσφέρθηκαν σαν λύση και εαν το ποσοστό εμβολιασμού αυξηθεί, ποια θα είναι η θέση του ΠΟΥ;

Ο Τέντρος δήλωσε ότι «το εμβόλιο δεν προλαμβάνει την Covid, αλλά προλαμβάνει σοβαρές ασθένειες και θάνατο. Αυτός είναι ο σκοπός».

Αλλά ο πρόεδρος Μπολσονάρο υποστήριξε ότι «πολλοί που πήραν τη δεύτερη δόση πεθαίνουν».

Στην οποία ο Tedros απάντησε ότι αυτό θα συμβεί μεταξύ εκείνων με άλλες υποκείμενες παθήσεις. 

Ωστόσο, όπως όλοι θα έπρεπε τώρα να γνωρίζουν, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που πέθαιναν με Covid-19 πριν από την εισαγωγή ενός εμβολίου ήταν μόνο εκείνοι με άλλες υποκείμενες παθήσεις υγείας. 

Γεγονός που γεννά το ερώτημα τι ακριβώς έχει αλλάξει μετά την ανάπτυξη μιας πειραματικής γονιδιακής θεραπείας;

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Μπολσονάρο επιβεβαίωσε ότι στη Βραζιλία δεν έχει τον έλεγχο της ανταπόκρισης στην υποτιθέμενη πανδημία λόγω της εξουσίας να ανταποκριθεί που έχουν οι Κυβερνήτες και οι τοπικοί Δήμαρχοι.

Ο Μπολσονάρο στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι της Βραζιλίας απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό για τα παιδιά κατά του Covid-19. Δυστυχώς, το βίντεο κόβει την απάντηση του Tedros αλλά γρήγορα μεταβαίνει στον Πρόεδρο της Βραζιλίας επιβεβαιώνοντας ότι ο Tedros έχει δηλώσει ότι η θέση του ΠΟΥ είναι ότι δεν πρέπει να χορηγείται στα παιδιά η ένεση Covid-19.

Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή είναι η θέση του ΠΟΥ και αυτό βρίσκεται στον ιστότοπό του. 

Η συμβουλή του ΠΟΥ αναφέρει ότι 

«Χρειάζονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη χρήση των διαφορετικών εμβολίων για την COVID-19 σε παιδιά για να μπορούμε να κάνουμε γενικές συστάσεις για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της COVID-19» και επιβεβαιώνει ότι προς το παρόν συνιστούν μόνο για παιδιά ηλικίας άνω των Σε 12 άτομα που θεωρείται ότι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο και θα πρέπει ενδεχομένως να τους προσφερθεί η ένεση Pfizer Covid-19.

     πηγή

Αυτό εγείρει το ερώτημα γιατί ο FDA αποφάσισε ότι η ένεση Pfizer Covid-19 θα πρέπει να χορηγηθεί σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών στις ΗΠΑ;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες στιγμιότυπο της συνάντησης μεταξύ του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος και του Προέδρου Μπολσονάρο παρακάτω –


πηγή

https://theexpose.uk/2021/11/12/who-chief-tedros-confirms-covid-vaccine-useless-and-should-not-be-given-to-kids/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου