Σελίδες

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Homo andrapodous

homo andrapodous
… για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες ζούμε τον κατήφορο του αφοπλισμού και της απογύμνωσης των δικαιωμάτων μας. Το τελευταίο που είχε απομείνει ήταν η κυριότητα και ο έλεγχος του ίδιου μας του σώματος. Η συγκυρία κοβιντ εξαπολύθηκε σκόπιμα ώστε να μας το πάρουν και αυτό και μάλιστα με δόλιο, βίαιο, αυταρχικό τρόπο.

το σχέδιο είναι: η άλωση του σώματος.
αφορμή: η «πανδημία»
ο τρόπος: η υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων

Πριν καλά καλά το αντιληφθούμε, υλοποιείται τάχιστα η μετάβαση από τον ελεύθερο άνθρωπο στο ανδράποδο (δούλος) και από αυτό στο ανδροειδές ή μετάνθρωπο (transhuman). Η ανθρώπινη οντότητα πρέπει να εκμηδενιστεί γιατί είναι επικίνδυνη για την κρυφή παγκόσμια εξουσία που κινεί τα νήματα. Πρέπει να εκφυλιστεί δια των συνεχών υποχρεωτικών παρεμβάσεων στο σώμα (ιατρικών δήθεν πράξεων). Και να καταλήξει ένα τεχνοκρατικό ζόμπι, ένα λοβοτομημένο φυτό, κι ένα απόλυτα ελεγχόμενο δημιούργημα Φρανκενστάιν με ασφυκτικά κατευθυνόμενη κάθε πτυχή και παράμετρο της ζωής του (με προδιαγεγραμμένη διάρκεια και ημερομηνία λήξης).

Η πορεία αυτή προς τον αφανισμό υλοποιείται από το δυτικού τύπου καθεστώς (της αντιπροσώπευσης) το οποίο είναι η συγκαλυμμένη τυραννία ως «δημοκρατία», είναι μία χούντα. Ως όργανο της παγκοσμιοποίησης ουσιαστικά υπονόμευσε και κατέρρευσε τις χώρες των λευκών σε κάθε επίπεδο. Τις

βούλιαξε στο ανύπαρκτο χρέος, στη δημογραφική κατάρρευση, στη διαφθορά των θεσμών και των ηθών και τελικά στην απόλυτη παρακμή και αποσύνθεση. Τις κατέστησε ερείπια και failed states – και Τιτανικούς λίγο πριν τη μοιραία πρόσκρουση.

Τις κατέστησε ακυβέρνητες πολιτείες, όπου η διακυβέρνηση όχι απλά δεν γίνεται προς όφελος των πολιτών αλλά ανοιχτά πλέον εις βάρος τους. Τα δυτικά καθεστώτα είναι πλέον ξεκάθαρα εχθρικά προς τα τους γηγενείς πληθυσμούς τους οποίους πολεμούν ανελέητα μέχρι εξάλειψης.

Και στην ήδη υπάρχουσα μαζική εξόντωση (που τρέχει δια της τοξικής διατροφής, της εκτόξευσης στα ύψη των ανθυγιεινών συνηθειών, των εθισμών και των καταχρήσεων, της σχεδιασμένης περιβαλλοντικής καταστροφής και μόλυνσης, των ακτινοβολιών, του λαθραίου εποικισμού, της οικονομικής εξαθλίωσης, κλπ) τώρα έρχεται να στηθεί και η κορυφαία βιομηχανία συστηματικής μαζικής εξόντωσης δια των υποχρεωτικών ιατρικών δήθεν πράξεων.

Για να παιχθεί όμως αυτό το έργο χρειάζεται ο εκφυλισμός των λέξεων και των εννοιών τους και ειδικά της Ελευθερίας, την οποία ευτέλισαν σε «ελευθερία αυτοχειριασμού». Χρειάστηκαν επίσης εκατό και πλέον χρόνια επιστημονικής απάτης, όπου ιδιαίτερα την τελευταία εικοσαετία αυτή έχει φτάσει πλέον στο απόγειο της. Οπότε η κυρίαρχη νόσος που βιώνουμε είναι αυτή της απόλυτης καταστροφής της επιστήμης αλλά και της ίδιας της λογικής ως αποτέλεσμα της δυσανεξίας στην αλήθεια. Αφού οι λεωφόροι της πληροφορίας είναι κατειλημμένες από το ψεύδος και απαγορεύουν την κυκλοφορία των πραγματικών γεγονότων και των αποδείξεων.

Έτσι η έκταση της βλάβης στο συλλογικό νοητικό και υποσυνείδητο είναι ασύλληπτη και είναι αυτή που επιτρέπει την περαιτέρω επιδείνωση και τον κατήφορο στον ολοκληρωτισμό. Όμως σε έναν κόσμο νοητικής εγρήγορσης και υψηλής συνειδητότητας η παρακμή και απάτη θα είχαν κοπεί μαχαίρι από την πρώτη στιγμή.

Είναι επιτακτική επομένως η επιστροφή στον Homo sapiens (σοφός, έμφρων άνθρωπος) ώστε να αποκατασταθεί η τάξη (έννοιες, θεσμοί, δημοκρατία). Πολύ περισσότερο όμως για να δικαιωθεί η ανθρώπινη οντότητα με την αέναη εξέλιξη και ανέλιξή της στην αριστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου