Σελίδες

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ο ολοκληρωτισμός αγαπάει την αγέλη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ο ολοκληρωτισμός αγαπάει την αγέλη

… για την ακρίβεια μόνο με αγέλες μπορεί να λειτουργήσει και είναι απόλυτα εξαρτημένος από αυτές. Γιατί μόνο όταν η κοινωνία των πολιτών εκφυλιστεί σε αγέλη (με οποιοδήποτε πρόσχημα) μπορεί να υπάρξει δυστοπία και ολοκληρωτικό καθεστώς.

Η τυραννία προαπαιτεί τη συντριβή του ατόμου και των αναπαλλοτρίωτων και κατοχυρωμένων από το Σύνταγμα δικαιωμάτων του, ώστε κατόπιν να μορφοποιήσει και να ομογενοποιήσει την κοινωνία σε μια εύπλαστη και πειθήνια μάζα. Σε κολλεκτίβα δούλων κομμουνιστικού τύπου που υποκλίνονται λόγω τρόμου και διώξεων στον δυνάστη «ηγέτη».

Εν συνεχεία, υπό το πρίσμα της πιο υποκριτικής και μισανθρωπικής ιδεολογίας που επινοήθηκε ποτέ (κομμουνισμός/σοσιαλισμός) επιβάλλεται η καταστροφή των πάντων δήθεν για το όφελος της αγέλης-κολλεκτίβας. Οι ατομικές πεποιθήσεις και επιλογές απαγορεύονται και το άτομο εκμηδενίζεται από το «κοινό καλό» οριζόμενο αυταρχικά βάσει των συμφερόντων του τυράννου.

Στην δυστοπική αυτή συγκυρία βρισκόμαστε τώρα, στην οποία μας εισήγαγε μια σχεδιασμένη από καιρό πριν «υγειονομική κρίση». Με αυτήν ως άλλοθι ολισθαίνουμε ταχέως στον

κατήφορο της κομμουνιστικής τυραννίας όπου όλα τα δικαιώματα περικόπτονται, όλες οι ελευθερίες απαγορεύονται.

Ύπουλα λοιπόν επιβάλλεται ο κομμουνισμός ως το πραγματικό ιδεολογικό υπόβαθρο της εξουσίας από τότε που επινοήθηκε αυτή η ιδεολογία μίσους. Στην πράξη εφαρμόστηκε επί δεκαετίες σε μεγάλο μέρος του πλανήτη (και υπάρχει ακόμα επίσημα στη Κίνα και αλλού) έχοντας έως τώρα δολοφονήσει πάνω από 300 εκατομμύρια ανθρώπους. Αλλά γι’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητάς (το πιο κολοσσιαία αιμοσταγές και στυγνό) δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Αυτή φυσικά είναι και η ιδεολογία της νέας τάξης την οποία όμως καμουφλάρει ως «δημοκρατία», «φιλελευθερισμό» και «καπιταλισμό». Αλλά ο καπιταλισμός είναι το σύστημα της ελεύθερης πρωτοβουλίας – δεν είναι η απαγόρευση και ο έλεγχος των πάντων από ένα συγκεντρωτικό ολοκληρωτικό κράτος και καθεστώς. Έτσι πρακτικά ο καπιταλισμός έχει πάψει να υπάρχει για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες τώρα αφού έχει υποκατασταθεί από τον παγκόσμιο συγκαλυμμένο κομμουνισμό.

Η δυτική κοινωνία είναι στο επίκεντρο της επίθεσης αυτής της ιδεολογικής παράνοιας η οποία έχει διεισδύσει παντού και την έχει διαβρώσει. Ενώ επί δεκαετίες αντιμετωπίζει την πιο αχρεία και εξελιγμένη μορφή της: τον πολιτιστικό μαρξισμό που σαν καρκίνωμα τρώει από μέσα τον οργανισμό (τα έθνη των λευκών) και τον οδηγεί στο μοιραίο τέλος.

Και βλέπουμε το σήμα κατατεθέν του, την ολιγαρχική ομάδα των λίγων, που με την ονομασία «πολιτικό γραφείο» (τότε στη σοβιετική ένωση) και «επιτροπή» σήμερα (βλέπε κομισιόν) να «αποφασίζει και να διατάσσει». Βλέπουμε μια κλίκα μη εκλεγμένων από τους πολίτες τυράννων να έχουν σφετεριστεί παράνομα την εξουσία και να οδηγούν τους λευκούς και τις χώρες τους στον αφανισμό.

Το νεοταξικό κομμουνιστικό έκτρωμα λοιπόν είναι εδώ κρυμμένο ύπουλα πίσω από τη μάσκα της «δημοκρατίας» προωθώντας τον ολοκληρωτισμό ως «σωτηρία». Μόνο η αλήθεια μπορεί να αφαιρέσει τη μάσκα και να αποκαλύψει την αποκρουστική μορφή του.

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: Η αναφορά στον λευκό άνθρωπο δεν παραπέμπει σε ιδεολογία εχθρότητας προς τον μη λευκό άνθρωπο, αλλά στην υπάρχουσα πραγματικότητα της στοχοποίησης και καταδυνάστευσης των δυτικών κοινωνιών μέσω της δημογραφικής τους αλλοίωσης που είναι μονομερής και στοχευμένη, μέσω της πολιτικής ορθότητας αλλά και της μετατροπής τους σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, συνεπώς σε έρμαια των επιλογών αποσύνθεσής τους που τους επιβάλλονται με ποικίλους δόλιους τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου