Σελίδες

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Πως θέλουν να τελειώσει το αφήγημα και πως πρέπει να τελειώσει

πως θέλουν να τελειώσει το αφήγημα και πως πρέπει να τελειώσει
… πολλοί καταλαβαίνουν πλέον που πάει το άθλιο έργο της «ίωσης» στο οποίο καταναγκαζόμαστε να συμμετέχουμε ως (άβουλα και αφοπλισμένα από δικαιώματα) πιόνια. Το έργο αυτό (που κλιμακώνεται συνεχώς με επώδυνα στάδια) δεν έχει αίσιο τέλος και αυτό προδιαγράφεται πίσω από εύηχες αλλά υποκριτικά εννοούμενες λέξεις στα δύο βασικά έντυπα των νεοταξιτών: το “great reset” και την “agenda 2030”.

Θέλουν να τελειώσει με δραματική μείωση του πληθυσμού όπου το 2030 θα έχει απομείνει ένα ελάχιστο κλάσμα του τωρινού. Και θέλουν επίσης να τελειώσει με μετανθρωπισμό (transhumanism) που σημαίνει ότι οι εναπομείναντες δεν θα είναι άνθρωποι αλλά ανδροειδή (δια των συνεχών υποχρεωτικών παρεμβάσεων στο σώμα) δικτυωμένα (στο internet of bodies) και πλήρως κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα.

Άμεσος στόχος στην ραγδαία αυτή πορεία είναι η εξάλειψη του λευκού ανθρώπου, η διάλυση των χωρών του και η αντικατάστασή του από ισλαμικό στοιχείο που μεταφέρεται με διάφορα προσχήματα και λόγους (είτε βίαια με πολέμους είτε κατευθυνόμενα με κύματα μεταναστευτικών ροών) από Ασία και Αφρική.

Γι’ αυτό και η ατζέντα της ψευδεπίγραφης πανδημίας τρέχει με πρωτόγνωρο ολοκληρωτισμό μόνο στις χώρες της Δύσης, στις χώρες δηλαδή με δημοκρατική παράδοση ελευθεριών και

δικαιωμάτων που αντικειμενικά θα μπορούσαν να προβάλλουν και τη μεγαλύτερη αντίσταση στο σχέδιο.

Η επίθεση γίνεται με όπλο την απατηλή ροκφελερική «ιατρική» - και ιδιαίτερα την «ιολογία» η οποία έχει σπείρει τον τρόμο και έχει υποτάξει τη σκέψη στις σκόπιμες πλάνες της. Επί εκατό και πλέον χρόνια διαστρέφει τα μυαλά των ανθρώπων να πιστεύουν στο μπαμπούλα της αναπόδεικτης θεωρίας των μικροοργανισμών του Παστέρ (που ο ίδιος πεθαίνοντας την αποκήρυξε). Και κατόπιν ως αυτόκλητος «σωτήρας» έρχεται να εφαρμόσει ένα μιλιταριστικό μοντέλο ελέγχου που απαιτεί άκριτη πειθαρχία σε εντολές: όπως τώρα που διατάζει την υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων (αφαιρώντας έτσι ύπουλα την κυριότητα του σώματος από το άτομο).

Η ιστορία ξανά σκηνοθετείται να επαναληφθεί από το κρυμμένο νεοταξικό χέρι: εξ ου και το remake εν έτει 2020 της «πανδημίας» του 1918 όπου οι θάνατοι αυθαίρετα αποδίδονται στον μη απομονωμένο ιό ώστε να στηρίξουν το σαθρό αφήγημα - με την ίδια αυθαιρεσία που και το αφήγημα της «ισπανικής γρίπης» μιλά για τα θύματά του (άλλοτε λέει 20, άλλοτε 30, άλλοτε 50 και άλλοτε πάνω από 100 εκατομμύρια).

Ενώ ταχύτατα (λόγω ψηφιακής εποχής) ακολουθεί και το στημένο οικονομικό κραχ (remake και αυτό του στημένου επίσης κραχ του 1929 που ήρθε μετά την τότε «πανδημία») που θέλει να μας πάρει κάθε περιουσιακό στοιχείο και να μας εξαρτήσει με ένα «εγγυημένο» κατώτατο εισόδημα (universal guarantied income) από την εγκληματική παγκόσμια κυβέρνηση.

Αφού λοιπόν οι νεοταξίτες θέλουν να τελειώσουν με εμάς, πρέπει κι εμείς να τελειώσουμε με αυτούς: το έργο δηλαδή αυτό θα πρέπει να τελειώσει με το οριστικό γκρέμισμα της νέας τάξης. Αυτό σημαίνει καταδίκη και τερματισμό της υποχρεωτικότητας ιατρικών πράξεων, αποδόμηση της ιολογίας, της ροκφελερικής αλλοπαθητικής ιατρικής, και της big pharma, και αποκατάσταση της Ιπποκρατικής Ιατρικής. Μαζί φυσικά και με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας.

1 σχόλιο:

  1. O EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ
    .
    TΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=Z5lyY5_EXyQ

    ''ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟ-ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...''

    Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ πρ. Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης σε μια 'τολμηρή ανάγνωση της αλήθειας'' στην Ευα Μαυρογένη στο ραδιοφωνο της ERTOPEN


    EΚΠΟΜΠΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.....
    ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή