Σελίδες

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΙΔΩ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ: ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ – ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ !!!

Νωρίτερα αποκάλυψα ότι πλέον στα νοσοκομεία της χώρας οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί θα υποβάλλονται και αυτοί σε ράπιντ τεστ. Μία απόφαση με την οποία γίνεται επισήμως αποδεκτό ότι οι εμβολιασμένοι και κολλάνε, και νοσούν, και μεταδίδουν τον ιό.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/01/%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1/

Είναι μία απόφαση – βόμβα στα θεμέλια της απάτης, η οποία όμως εκτός των άλλων τινάζει στον αέρα την επιστημονική βάση και αφαιρεί την νομιμοποίηση της αναστολής εργασίας χιλιάδων υγειονομικών. 

Την Δευτέρα θα απαιτήσω από τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη, την ανάκληση όλων των αναστολών εργασίας των χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών και την επαναφορά της λειτουργίας των ιατρείων των ανεμβολίαστων ιατρών.

Άλλως, θα απαιτήσω εξηγήσεις.

Στο όνομα χιλιάδων συνανθρώπων μου που οδηγούνται στα όρια της εξαθλίωσης χωρίς να υφίσταται πλέον ο νομιμοποιητικός λόγος της θέσης τους σε αναστολή εργασίας και λειτουργίας των ιατρείων τους.

Όλα δικά σας ΔΕΝ θα τα έχετε.

nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου