Σελίδες

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Δάκτυλος Μητσοτάκη με υπογραφή «antifa» ο εμφύλιος στον ΠΑΟΚ

 

Ως παλαιός ΠΑΟΚτσής, θυμάμαι πάντα τους οπαδούς της ομάδας μου να αποτελούν «δημόσιο κίνδυνο» για τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Θυμάμαι το γήπεδο της Τούμπας να αποτελεί «άβατο» για τους άλλους οπαδούς, κυρίως του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ. Κάθε Κυριακή, όπου έπαιζε ο ΠΑΟΚ, γίνονταν επεισόδια. Είτε μικρής έκτασης, είτε μεγάλης.

Θυμάμαι επίσης, το εξής χαρακτηριστικό: υπήρχαν δύο οργανωμένες κερκίδες στη Θύρα 4. Από τη μία τα «μαναβόσκυλα» (4Α) η οποία αποτελούνταν από οπαδούς των πόλεων με αρχηγό το Μανάβη (επίθετο είναι, όχι ιδιότητα) και από την άλλη οι «χωριάτες» (4Β), που αποτελούνταν από οπαδούς της περιφέρειας και της επαρχίας. Οταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε εντός έδρας με κάποια «μικρή» ομάδα και δεν υπήρχαν αντίπαλοι οπαδοί για να «πέσει ξύλο» και ταυτόχρονα ο Αρης έπαιζε εκτός έδρας (οι οπαδοί του Αρη βρίσκονταν συνήθως στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ όταν δεν υπήρχαν οπαδοί άλλης ομάδας) πλακώνονταν η 4Α με την 4Β… Ετσι! Για… «προπόνηση»!!!

Τότε όμως, οι κερκίδες του ΠΑΟΚ είχαν πατριωτικές καταβολές. Ητανε διαφορετικά τα πράγματα. Σήμερα έχουν όλα αλλάξει. Εδώ και λίγα χρόνια, στις κερκίδες του ΠΑΟΚ υπάρχουν απάτριδες μισθοφόροι του Soros. Οι γνωστοί «antifa». Αυτοί είναι που δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα στον ΠΑΟΚ και

τους Συνδέσμους του, καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν – ως πολύ πίστα σκυλάκια – τις διαταγές του αφεντικού τους (George Soros).

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησαν μεγαλειώδη πορεία στη Θεσσαλονίκη, κατά των άθλιων μέτρων της «κυβέρνησης» Μητσοτάκη στα γήπεδα. Κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στο Μαξίμου! Βλέπετε οι υπόλοιποι οπαδοί, το έριξαν στη μούγκα! Οι μεν οπαδοί του ΠΑΟ και της ΑΕΚ δεν μπορούν να μιλήσουν γιατί η χουντική κυβέρνηση τους κρατάει από τα κάκαλα λόγω της κατασκευής των γηπέδων τους, ενώ ο ΟΣΦΠ έχει τον Μαρινάκη ο οποίος είναι «κώλος και βρακί» με το Μητσοτακέϊκο. Οι υπόλοιπες ομάδες (δυστυχώς) δεν έχουν τη δυναμική για ν’ αντιδράσουν. Ετσι, όλο το βάρος έπεσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, βλέποντας τον κίνδυνο που μπορούν να προκαλέσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα τσουλάκια του Soros (βλ. antifa). Με εφαλτήριο τα ΕΠΑΛ Σταυρουπόλεως και Ευόσμου, ξεκίνησε το «διαίρει και βασίλευε» των οπαδών της ομάδας. Κι αυτήν τη φορά, χρησιμοποίησαν και τα ορφανά του συντρόφου Κολοζώφ: την ΚΝΕ! Από τη μία οι… «δημοκρατικοί – αλληλέγγυοι» (όπως τους ονομάζει ο διατεταγμένος αθηναϊκός Τύπος) antifa και από την άλλη οι «φασίστες – χρυσαυγίτες» (όπως επίσης τους ονομάζει ο διατεταγμένος αθηναϊκός Τύπος) πατριώτες. Και το δίπολο «φασίστες – αντιφασίστες» επανήλθε στη ζωή μας, με την «ευγενική χορηγία» του στυγνού δολοφόνου – γενοκτόνου Κυριάκου Μητσοτάκη!

Για άλλη μία φορά, τα καλοπληρωμένα πορνίδια της «κυβέρνησης» Μητσοτάκη (βλ. Συστημικά ΜΜΕ), «ανακάλυψαν» χρυσαυγίτες! Μια καραμέλα που έχει κουράσει απελπιστικά! Οι χαμερπείς γλοιώδεις σκώληκες των Συστημικών ΜΜΕ, επανέφεραν όρους που βρωμάνε ναφθαλίνη, μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους νταβατζήδες τους του Μαξίμου. Κι αυτό γιατί ξέρουν ότι ο εσκοτισμένος «ηγέτης» τους πέφτει και προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν από αυτά που δε σώζονται με τίποτα!

Εξακολουθώντας να αρθρογραφούν για ηλίθιους, καθώς οι νοήμονες και σκεπτόμενοι αναγνώστες τους έχουν γυρίσει αμετάκλητα την πλάτη, συνεχίζουν μία κατάπτυστη προπαγάνδα υπέρ της ανωμαλίας, του παραλογισμού και του ανθελληνισμού. Επαγγελματίες έμμισθοι σπεκουλαδώροι και προβοκάτορες, σπεύδουν να κουκουλώσουν την μπόχα του Μαξίμου, με έναν οχετό λάσπης και ψεύδους! Κι όλα αυτά, γιατί τους το ζήτησε το Μαξίμου!

Εκθειάζουν το οργανωμένο έγκλημα των antifa, με σκοπό να διατηρηθεί το αφήγημα των πιο άθλιων κι απάνθρωπων μέτρων που γνώρισε η ανθρωπότητα, υπό το κράτος μίας «πανδημίας» που εξαπέλυσε η Κίνα με χορηγούς τους ναζί δολοφόνους της Big Pharma. Γιατί ενάντια σε αυτούς στην ουσία στρέφονταν οι μεγαλειώδεις πορείες των οπαδών του ΠΑΟΚ όταν ζητούσαν ν’ αποσυρθεί ο διαχωρισμός των οπαδών στα γήπεδα.

Η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με μία φωτιά που δεν μπορεί να ελέγξει. Μπορεί μεν να ελέγχει τους… «αντιεξουσιαστές» της antifa, αλλά δεν μπορεί να ελέγξει την ελληνική ψυχή! Γιατί περί αυτού πρόκειται! Οχι! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι χρυσαυγίτες! Φτάνει πια αυτή η τοξική καραμέλα! Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ μ’ ελληνική ψυχή! Κι οι πράξεις του Μαξίμου, σύντομα θα σκάσουν ως βόμβα που θα τους παρασύρει στον Καιάδα της ιστορίας! Εκεί που πραγματικά ανήκουν: ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ!

kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου