Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Πρώτες Μεγάλες Νίκες!

  

Ο αγαπημένος δικηγόρος-πολυεργαλείο Reiner Fuellmich, σε πρόσφατη δημόσια ομιλία του ανακοίνωσε τις πρώτες μεγάλες νίκες της ομάδας του. Η ομιλία του ήταν διαφωτιστική σε πολλά επίπεδα, καθώς έριχνε φως στην πορεία των δικών σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά έριχνε και Φως στις ψυχές μας, θυμίζοντάς μας πως πάνω απ΄όλα είμαστε Άνθρωποι. Και οι Άνθρωποι θα νικήσουν.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία του:


Αγαπητοί φίλοι, κάτι συμβαίνει!
Το παγιωμένο μέτωπο των κατασκευαστών της corona σείεται και διαλύεται. Και αυτό οφείλεται στο ότι η δύναμή μας, η δύναμη της Ανθρωπότητας, είναι ισχυρότερη από τη δύναμη αυτών που βρίσκονται στην άλλη πλευρά: τους απ-άνθρωπους.
Η ανθρωπότητα, με τα συναισθήματα θα υπερισχύει πάντα της ψηφιοποίησης και της τεχνητής νοημοσύνης.

Το λέω αυτό, αφού η Επιτροπή Διερεύνησης του corona στο Βερολίνο –από τη σύστασή της στις 10/7/2020– έχει λάβει καταθέσεις από πάνω από 110 εξαιρετικά αναγνωρισμένους ειδικούς από όλο τον κόσμο σε θέματα όπως «πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός;», «πόσο επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, ζωή και οικονομία είναι τα μέτρα αντι-κορονοϊού» και «πόσο φερέγγυο είναι το PCR τεστ του Drosten, το οποίο βρίσκεται πίσω από όλα αυτά τα μέτρα σε όλο τον κόσμο».

Εντωμεταξύ, ακόμη και ο ΠΟΥ έχει ομολογήσει ότι ο ιός ανεξαρτήτως του εάν είναι πλήρως
ή μερικώς τεχνητός ή φυσικός, δεν είναι περισσότερο επικίνδυνος από την κοινή γρίπη με δείκτη θνησιμότητας 0,14%. Κάτι στο οποίο η Σιγκαπούρη συμφώνησε και ήρε όλα τα μέτρα.

Τα μέτρα αυτά είναι το ίδιο θανατηφόρα και καταστροφικά όσο θα ήταν ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Και το τεστ PCR του Drosten, το οποίο ανακηρύχθηκε από τον –υπό του Μπιλ Γκέιτς– ΠΟΥ και τους Κινέζους ως χρυσός κανόνας εντοπισμού μολύνσεων, είναι μια εξωφρενική απάτη.
Πρώτον: ένα καθαυτό τεστ PCR δε μπορεί να εντοπίσει μολύνσεις.
Και δεύτερον: το τεστ PCR του Drosten, με 45 κύκλους δυναμοποίησης, έχει ρυθμιστεί ώστε να δίνει 100% ψευδή θετικά αποτελέσματα, αποκαλούμενα «κρούσματα κορονοϊού».

Κι αυτό, επειδή μετά τους 24 κύκλους το τεστ ανιχνεύει οτιδήποτε, ακόμη και ελάχιστα επιστημονικό, και στους 35 κύκλους παράγει τουλάχιστον 97% ψευδή θετικά, σύμφωνα με τον Δρ Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer. Μόνο τα λεγόμενα «κρούσματα»,
που στην πραγματικότητα πιστοποιήθηκαν ψευδώς με τη βοήθεια αυτών των τεστ, αποτέλεσαν τη βάση του ισχυρισμού της κατάστασης έκτακτης ανάγκης υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος το Φεβρουάριο του 2020. Τα αρχικά για την Κατάσταση Έκτακτης
Ανάγκης Διεθνούς Ενδιαφέροντος για τη Δημόσια Υγεία (ΚΕΑΔΕΔΥ) στα αγγλικά είναι PHEIC:
διαβάζεται fake=ψευδής.

Public Health Emergency of International Concern : PHEIC

Η απόφαση αυτή για την ΚΕΑΔΕΔΥ ήταν απαραίτητη στη διεθνή συμμαχία των φαρμακευτικών και τεχνολογικών εταιριών ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των ονομαζόμενων «εμβολιασμών», στόχος που αποτελούσε την πραγματική και δηλωμένη τους πρόθεση ευθύς εξ αρχής. Μόνο με βάση αυτή την ΚΕΑΔΕΔΥ, δηλαδή με βάση την Έκτακτη Ανάγκη, είναι δυνατόν –σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΠΟΥ– να χρησιμοποιηθούν μη δοκιμασμένες
ουσίες σε ανθρώπους μέσω της έγκρισης αυτής της έκτακτης ανάγκης.
Όλα τα υπόλοιπα βήματα –οι κοινωνικές αποστάσεις, οι καραντίνες, η υποχρεωτική μασκοφορία, κ.λπ.– εξυπηρέτησαν μόνο για να δώσουν κατά κύριο λόγο στον κόσμο έναν ορατό λόγο για κάτι κατά τα άλλα φανταστικό, κατασκευασμένο από τον πανικό και καθαρά μέσα από ψυχολογικές επιχειρήσεις, και δευτερευόντως για να τους υποτάξει ώστε τελικά να συμφωνήσουν ακόμη και στους ονομαζόμενους «εμβολιασμούς». Στην πραγματικότητα, φυσικά, οι «εμβολιασμοί» αυτοί είναι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που δε βασίζονται
σε καμία επιστημονική μελέτη.

Δεν υπάρχει ούτε λόγος ούτε καν ανάγκη για αυτές.

Κατά πρώτον, δεν υπάρχουν στοιχεία για πανδημία. Μόνο τα ψευδή PCR τεστ του Drosten με τα ψευδή θετικά τους αποτελέσματα ευθύνονται για την ΚΕΑΔΕΔΥ, όπως εξηγήσαμε προηγουμένως.

Κατά δεύτερον, υπάρχουν αποτελεσματικές εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι, και κατά κανόνα ένα ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πολύ καλά εξοπλισμένο να πολεμά ιούς ακόμη και κατασκευασμένους από τον άνθρωπο.

Εκτός αυτού, οι εμβολιασμοί στερούνται κάθε αποτελεσματικότητας, όπως απέδειξε μια πρόσφατη έρευνα του «Science Files» (*δε μπόρεσα να τη βρω, πιθανώς να μην άκουσα σωστά την πηγή…) αναφορικά με το Pfizer-BioNTech. Επιπλέον, οι ενέσεις αυτές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες όπως αποδεικνύουν οι τελευταίοι επίσημοι αριθμοί από τις ΗΠΑ.
Εκεί – σύμφωνα με το VAERS, όπου επίσημα καταχωρούνται οι παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό – 45.000 άνθρωποι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους μέσα σε 180 ημέρες, από την αρχή δηλαδή των ονομαζόμενων «εμβολιασμών».
Ωστόσο, όπως έμαθε από έναν πληροφοριοδότη ο συνάδελφός μας Τομ Ρενς (Tom Renz), τα νούμερα αυτά κρατούνταν κρυφά και δίνονταν ψευδή νούμερα –και συγκεκριμένα μιλούσαν για 11.000 μόνο θανάτους μετά από εμβολιασμό! Ακόμη χειρότερα!
Σε φυσιολογικές εποχές μπορεί να θεωρηθεί ότι το 1-10% των παρενεργειών όλων των εμβολίων δεν καταγράφονται καθόλου.

Αλλά δε βρισκόμαστε σε φυσιολογικές εποχές.

Τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί – που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των παγκόσμιων εταιριών και των παγκόσμιων ΜΚΟ – κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να καταστήσουν την καταγραφή
των παρενεργειών των εμβολίων όσο το δυνατόν δυσκολότερη. Στην πραγματικότητα λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα έχουμε να κάνουμε με 500.000 θανάτους μετά από εμβ0λιασμό – κι αυτό μόνο στις ΗΠΑ.
Αυτό φέρνει την αντίπαλη πλευρά σε πανικό. Γιατί αυτό δεν είναι μέρος των σχεδίων τους.
Κι αυτός είναι ο λόγος που η ενσυναίσθηση και το συναίσθημα ρίχνει τώρα τις μάσκες. Στη Γαλλία, για παράδειγμα, η κυβέρνηση απειλεί πως θα κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό, κι έτσι εισάγει τον αναγκαστικό εμβολιασμό. Στις ΗΠΑ ο Πρόεδρος θέλει να λογοκρίνει
ακόμη και προσωπικές επικοινωνίες, ακόμη κι αν αφορούν εντελώς σωστές δηλώσεις, το μόνο πρόβλημα των οποίων είναι ότι δεν συνάδουν με το επίσημο δόλιο ψέμα, το οποίο
υποστηρίζει η κυβέρνηση. Εντωμεταξύ, στην Ινδία, στη Ν. Αφρική, στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στη Γαλλία έχουν τεθεί σε κίνηση τεράστιες νομικές μάχες. Ή τίθενται σε κίνηση αυτή τη στιγμή.

Στην Πορτογαλία, την Αυστρία και τη Γερμανία έχουν εκδοθεί εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες αποφαίνονται πως τα εντελώς ανάρμοστα τεστ PCR δε μπορούν να αποτελούν τη βάση οποιασδήποτε απόφασης μέτρων κατά του κορονοϊού.

Η Ερευνητική Επιτροπή Κορονοϊού του Βερολίνου, ήδη αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει εξαιρετικά ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι εξ αρχής δεν επρόκειτο για την υγεία.

Οι κ. Παγκόσμιοι, όπως ονομάζει τις παγκόσμιες ΜΚΟ, τις εταιρίες και τους υποστηρικτές τους η Κάθριν Όστιν Φιτς, οικονομολόγος και πρώην Υφυπουργός Στέγασης των ΗΠΑ, οι κ. Παγκόσμιοι επιδιώκουν αποκλειστικά αυτούς τους στόχους με τα μέτρα τους:

• Καταστροφή των τοπικών οικονομιών ώστε να καταστεί ο πληθυσμός εξαρτώμενος από την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

• Μετακίνηση του παγκόσμιου πλούτου από τη βάση των φτωχών στην ψηλότερη κορυφή των απόλυτα πλουσίων.

• Μείωση του πληθυσμού – που σημαίνει γενοκτονία.
και

• Τον απόλυτο έλεγχο πάνω στον εναπομείναντα πληθυσμό.

Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μεγαλομανείς ψυχοπαθείς και κοινωνιοπαθείς, τους οποίους έπρεπε να είχαμε σταματήσει εδώ και καιρό.

Αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα γι’ αυτό.

Και γι΄αυτό εκατομμύρια ανθρώπων διαδηλώνουν σε ολόκληρο τον κόσμο σήμερα!

Άλλη μία παράμετρος που θα πρέπει να τονιστεί:

επιπρόσθετα στη νομική μας εργασία και στις προσπάθειές μας να ρίξουμε λαμπρό Φως
στις σκοτεινές αυτές αλήθειες, υπάρχει κι ένα τρίτο επίπεδο, συγκεκριμένα το πνευματικό ή θρησκευτικό ή κοσμικό –πείτε το όπως θέλετε.

Και αυτό το επίπεδο είναι κρίσιμο.

Αυτό μας λέει η ιστορία που μας αφηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα ένας Γερμανός γιατρός:

Ήθελε να κάνει ανάληψη από ένα ATM και μπήκε στην είσοδο μιας τράπεζας. Εκεί στεκόταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φορούσε μάσκα και έντρομη απομακρύνθηκε από κοντά του επειδή αυτός δε φορούσε μάσκα. Του είπε να βάλει τη μάσκα, διαφορετικά φοβόταν πως θα την κολλήσει κορονοϊό και μετά η ίδια θα κολλήσει τον άντρα της. Ο γιατρός της είπε
πως δε χρειάζεται να φοβάται. Και μετά την πλησίασε, της έβγαλε τη μάσκα και την αγκάλιασε.
Η γυναίκα άρχισε να κλαίει λέγοντας πως κανείς δεν την έχει αγκαλιάσει για πάνω από ένα χρόνο.

Περί αυτού πρόκειται!

Πρόκειται για Ανθρωπιά ενάντια σε απΑνθρωπιά.

Είμαστε Άνθρωποι. Μπορούμε να γελάμε, να κλαίμε, να τραγουδάμε, να χορεύουμε και ν’ αγκαλιάζουμε. Οι αντίπαλοι δε μπορούν. Επειδή η αντίπαλη πλευρά δεν έχει πρόσβαση στην πνευματική διάσταση.

Συνεπώς, και χωρίς καμία αμφιβολία, η αντίπαλη –σκοτεινή– πλευρά θα χάσει αυτή τη μη ανθρώπινη μάχη ενάντια στη ζωή και τη Δημιουργία.

δείτε το βίντεο:


πηγή

ΤΟ ΕΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ