Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ιατρική Σχολή Χάρβαρντ: Η φυσική ανοσία είναι 27 φορές ισχυρότερη από την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο

Δρ. Martin Kulldorff: «Ανήθικα και μεροληπτικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού»

Μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ αποκαλύπτει ότι η φυσική ανοσία είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο αποτελεσματική απέναντι στον COVIF-19 από την όποια ανοσία παρέχει το εμβόλιο.

Η μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί έχουν 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τον κορωνοϊό και να αναπτύξουν συμπτώματα από τα άτομα που έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία.

Σύμφωνα με τον επιδημιολόγο της ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ Martin Kulldorff αυτό αποδεικνύει ότι τα διαβόητα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι στην ουσία αντιεπιστημονικά όπως επίσης και μεροληπτικά.

«Η απλή νόσηση από τον  COVID-19 προσφέρει καλύτερη ανοσία από το εμβόλιο. Κατ΄αυτόν τον τρόπο οι υποχρεωτικότητα των εμβολίων και τα πιστοποιητικά είναι όχι μόνο επιστημονικά ανόητη είναι και μεροληπτική όπως και ανήθικη», έγραψε ο Kulldorff για να συμπληρώσει:

«Στο Ισραήλ οι εμβολισμένοι είχαν 27 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού σε σχέση με όσους είχαν αναπτύξει φυσικά ανοσία από προηγούμενη ασθένειά τους με τον COVID-19».

Παράλληλα σύμφωνα με το Scientific American:

«Η φυσική ανοσία απέναντι στον κορωνοϊό που αναπτύσσεται μετά από ασθένεια προσφέρει πολύ καλύτερη ανοσία, κάτι σαν ασπίδα απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα. Από ότι και οι δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer σύμφωνα με μια ισραηλινή μελέτη, στην οποία οι επιστήμονες προειδοποίησαν πάντως «μην το κάνετε αυτό στο σπίτι».  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ