Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Κράξιμο από Ούγγρους οπαδούς στο φιλικό Ουγγαρία – Ιρλανδία επειδή οι Ιρλανδοί γονάτισαν (video)

Η γνωστή νεοταξίτικη προπαγάνδα του «Black Lives Matter» στάθηκε η αφορμή για τους Ούγγρους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο εχθές το βράδυ (08/06/2021) προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα μεταξύ Ουγγαρίας και Ιρλανδίας που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη.

Η κίνηση των ποδοσφαιριστών της Ιρλανδίας να γονατίσουν δείχνοντας απόλυτη υποταγή στην «ανωτερότητα» της έγχρωμης φυλής, εξόργισε τους Ούγγρους οπαδούς, που δε δίστασαν να εκφράσουν τα δυσαρέσκειά τους απέναντι στους Ιρλανδούς.

Η ουγγρική ομάδα, προτίμησε απλώς να δείξει το έμβλημα της κατά παντός είδους ρατσισμού στο μανίκι της και να παραμείνει όρθια. Είχε άλλωστε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι

δεν υπήρχε περίπτωση να γονατίσει στους αγώνες του Euro, λέγοντας ότι αυτό είναι αντίθετο με την πολιτική της UEFA και της FIFA.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε ισόπαλο με τελικό σκορ 0 – 0.

Στο ζουμί όμως τώρα:

Το κίνημα «Black Lives Matter», τιτλοφορείται ως μία «ακτιβιστική» οργάνωση για τα δικαιώματα των έγχρωμων. Είναι όμως έτσι;

Πιθανόν και να ξεκίνησε έτσι. Δε θα ήθελα να το αμφισβητήσω. Αν κι έχω πολλούς λόγους για να το κάνω.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο ιδρυτής των «BLM» στο St. Paul της Minnesota, παραιτήθηκε όταν κατάλαβε τι παιχνίδι παιζόταν από πίσω.

Η οργάνωση «BLM», αποδείχτηκε ότι αποτελούσε συνέχεια της ρατσιστικής – φασιστικής οργάνωσης «Μαύροι Πάνθηρες», οι οποίοι ιδρύθηκαν το 1966 από τους Huey Newton και Bobby Seale για να αντιδράσουν κατά της αστυνομικής βίας εναντίον της αφροαμερικανικής κοινότητας. Σύντομα εξελίχθηκε σε εγκληματική ρατσιστική οργάνωση με πολλές δολοφονίες στο ενεργητικό της, με αποτέλεσμα το 1982 να διαλυθεί. Η οργάνωση αυτή, είχε κομμουνιστική κλίση που εκδηλώθηκε σε δημιουργία κόμματος. Ωστόσο, η βία που χρησιμοποιούσε, έκανε ακόμα και τους μαύρους να της γυρίσουν την πλάτη.

Σήμερα, η αριστερή οργάνωση «BLM», λειτουργεί στον απόηχο των «Μαύρων Πανθήρων», με το ίδιο ρατσιστικό μένος, υποχρεώνοντας λευκούς να γονατίζουν μπροστά τους ως ένδειξη υποταγής στη «μαύρη ανωτερότητα».

Όσο κι αν θέλουν να πείσουν για το αντίθετο, και μόνο το γεγονός ότι όποιος δε γονατίσει θα υποστεί βιαιοπραγία, δείχνει το φασισμό και το μίσος που τρέφει η «BLM» για τους λευκούς.

Βίντεο: παιδιά 10 ετών απεβλήθησαν από το σχολείο διότι αρνήθηκαν να γονατίσουν προς… τιμήν του «BLM». Δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση ακόμα και από δασκάλα, που τα αποκάλεσε «φασίστες», «ναζί» και «Κου Κλουξ Κλαν».

Το ίδρυμα του Soros, χρηματοδότησε με 220 εκ. $ διάφορες «φιλανθρωπικές» οργανώσεις, ανάμεσά τους και τις οργανώσεις για τα δικαιώματα των μαύρων, όπως μας ενημερώνει η New York Times.

Σύμφωνα με το άρθρο:

«Από τα 220 εκατομμύρια δολάρια, το ίδρυμα θα επενδύσει 150 εκατομμύρια δολάρια σε πενταετείς επιχορηγήσεις για επιλεγμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων προοδευτικών και αναδυόμενων οργανισμών όπως το Black Voters Matter Fund και το Repairers of the Breach, μια ομάδα που ιδρύθηκε από τον Rev. Dr. William J. Barber II της εκστρατείας των φτωχών ανθρώπων. Τα χρήματα θα υποστηρίξουν επίσης πιο καθιερωμένους μαύρους οργανισμούς πολιτικών δικαιωμάτων όπως η πρωτοβουλία Equal Justice, η οποία ιδρύθηκε από τον δικηγόρο πολιτικών δικαιωμάτων Bryan Stevenson και απεικονίστηκε στην ταινία του 2019 «Just Mercy».»

Ανάμεσα στα Ιδρύματα του Soros και το γνωστό «Open Society Foundation», το οποίο μεταξύ άλλων χρηματοδοτεί την οργάνωση «Black Lives Matter», η οποία και πήρε ένα σεβαστό ποσό από τα 220 εκατομμύρια δολάρια.

Κι επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι (βλ. ellinikahoaxes) θα σπεύσουν να μας κατηγορήσουν για ρατσισμό, θα τονίσουμε ότι για εμάς…

ALL LIVES MATTER!!!

Για εσάς όμως… όχι!

πηγή


Paul Joseph Watson: Why You SHOULD Boo 'Take a Knee'


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »