ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Γνωρίστε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ - #The Corbett Report

The Corbett Report

( Σ.Ι. Μετάφραση στα ελληνικά δεν έχει μόνο το πρώτο βίντεο. Τα υπόλοιπα σε αυτό το άρθρο μπορείτε να τα βρείτε στα ελληνικά )


«Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο Klaus Schwab έπαιρνε το πρωινό του στη Συναγωγή Park East στη Νέα Υόρκη με τον Ραββίνο Arthur Schneier, πρώην Αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου και στενό συνεργάτη των οικογενειών Bronfman και Lauder . Μαζί οι δύο άνδρες παρακολούθησαν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα των επόμενων είκοσι ετών, καθώς τα αεροπλάνα έπεφταν στους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Τώρα, δύο δεκαετίες αργότερα, ο Klaus Schwab βρίσκεται και πάλι στην πρώτη σειρά μιας ακόμη καθοριστικής στιγμής για τις επόμενενες γενιές, στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία.»
(Απόσπασμα απο το άρθρο του Johnny Vedmore , «Οι αξίες της οικογένειας Schwab» για το οποίο συστήνει την ανάγνωση του στο 29ο λεπτό της εκπομπής , ο James Corbett ).
Το άρθρο θα το βρείτε μεταφρασμένο στα ελληνικά εδώ.

Δείτε επίσης και την εκπομπή «Σαμπάτ στο Νταβός» , όπου ο Adam Green από το knowmorenews.org παρουσιάζει την πραγματική δύναμη που κινεί τα νήματα πίσω από όσα συμβαίνουν ( και θα καταλάβετε τη συνέχεια του πρωινού που πήραν οι Klaus Schwab και Arthur Schneier την 11η Σεπτεμβρίου 2001 ) .
Τα στοιχεία που αναφέρονται στο βίντεο παρόλο που είναι διαθέσιμα σε επίσημες ιστοσελίδες, παρουσιάζονται για πρώτη φορά .

To βίντεο στο Odysee / lbry.tvΤο βίντεο στο Bitchute


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ