Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Τι ετοιμάζουν; - ΠΟΥ: «Τα εμβόλια δεν είναι αρκετά για τον κορωνοϊό - Πρέπει να ζούμε με απαγορεύσεις»!

Μας οδηγούν σε κοινωνίες «εμβολιασμένων ζόμπι»

Ξαφνικά ανακάλυψαν  ότι το εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν είναι αρκετά και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να ζει με μάσκες, αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης αόριστον!

Αυτό λέει ο ΠΟΥ, ο οποίος αφού «ξέπλυνε» πρώτα την Κίνα από τις ευθύνες της για τον ιό COVID-19 (συμπεριλαμβανομένων και των καταγγελιών ότι είναι τεχνητός), και προπαγάνδισε την χρήση των εμβολίων τώρα μας λέει πως τα εμβόλια δεν είναι αρκετά!

Ο Δρ. David Nabarro  ο ειδικός σύμβουλος του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό δήλωσε στο βρετανικό Sky News ότι ο εμβολιασμός δεν είναι αρκετός για να νικηθεί ο αόρατος εχθρός του κορωνοϊού και ότι ο κόσμος θα πρέπει να προσαρμόσει τη ζωή του όπως ήταν κατά την διάρκεια της πανδημίας επ΄ αόριστον!

Όπως είπε ο «ειδικός» από τον οποίο παίρνουν προφανώς γραμμή και οι ημεδαποί «ειδικοί», ότι αν και η ζωή πρέπει να συνεχιστεί το κοινό θα πρέπει να συνεχίσει να φορά μάσκες και να συμπεριφέρεται με προσοχή.

Ενόψει της

άρσης των περισσότερων απαγορεύσεων στην Βρετανία στις 21 Ιουνίου ο Δρ. Nabarro δήλωσε:

«Το μέλλον της ανθρωπότητας θα απαιτήσει να προσαρμόσουμε τον τρόπο ζωής μας έτσι ώστε να δυσκολευτούμε να εξαπλωθεί αυτός ο ιός. Κατά κάποιον τρόπο ο ιός αυτός καιροφυλαχτεί και περιμένει να κτυπήσει ξανά.

Οπότε θέλω να πω στον καθένα να είναι πολύ πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι ο ιός αλλάζει συνέχεια που σημαίνει ότι αν και ο εμβολιασμός είναι ένα υπέροχο, υπέροχο πράγμα(σ.σ.!) δεν θα είναι αρκετό. Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε σαν ο κορωνοϊός να είναι συνέχεια παρόν», είπε ο σύμβουλος του ΠΟΥ.

Με άλλα λόγια επειδή ο «αόρατος εχθρός» καιροφυλαχτεί θα ζείτε με απαγορεύσεις για άγνωστο χρονικό διάστημα. Τα εμβόλια δεν είναι αρκετά.

Που οδηγούμαστε άραγε ή μάλλον που μας οδηγούν; Σε κοινωνίες τύπου «ζόμπι» όπου ο κόσμος θα ζει διαρκώς κάτω από το φόβο ενός ιού με συνεχείς απαγορεύσεις, κόσμος τον οποίο θα εμβολιάζουν συνέχεια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

pronews.gr 

2 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…….

    Σας τα λέγαμε τόσα χρόνια και μας λέγατε τρελούς: Σούπερ μάρκετ χωρίς ταμίες: Τα αυτόματα ταμεία τώρα και στην Ελλάδα – Αντικατάσταση εργαζομένων από μηχανές …

    http://no2idcardgr.blogspot.com/2021/06/blog-post_11.html#more

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Παγώνουν» και οι πιο ψύχραιμοι με το BINTEO! Το πρότζεκτ για τον «έλεγχο» των γεννήσεων.

    https://www.el.gr/nea-taxh/pagonoyn-kai-oi-pio-psychraimoi-me-to-binteo/

    Δείτε σε ένα βίντεο μία προσομοίωση τεχνητών μητρών για μαζική «παραγωγή« βρεφών» που παγώνει και τον πιο ψύχραιμο!

    https://www.brighteon.com/6402caa3-c58e-4b98-9359-079c841b5bdb


    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »