Σελίδες

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Το εμβόλιο κοβίντ αντί να παράγεται στο εργαστήριο, μετατρέπει το σώμα μας σε εργαστήριο.

 Σε ένα άρθρο των ελεγκτών αναφέρουν.

''Τα εμβόλια προστατεύουν τους ανθρώπους από ασθένειες, αλλά δεν εμποδίζουν πάντα τη μετάδοση ασθενειών. διεξάγεται έρευνα για να καθοριστεί εάν τα εμβόλια COVID-19 σταματούν τη μετάδοση''

Μόνο που η έρευνα για να δούμε , εαν εμποδίζουν την μεταδοτικότητα, γίνεται στου κασίδα το κεφάλι.

Ας πάμε να δούμε τι απαντάνε οι ελεγκτές των πληροφοριών.

Κάποιοι επιστήμονες ισχυρίζονται οτι,

Το εμβόλιο COVID-19 RNA «δεν είναι εμβόλιο», ένα εμβόλιο πρέπει να διακόψει τη μετάδοση σύμφωνα με τα πρότυπα CDC και FDA · το εμβόλιο "ενεργοποιεί το κύτταρο για να γίνει παθογόνος χώρος παραγωγής"


Από ότι γνωρίζαμε εως σήμερα, ένα εμβόλιο το κάναμε για να εξαλείψουμε την νόσο ή το παθογόνο, άλλωστε για αυτόν τον λόγο ζητούσαν και το βιβλιάριο εμβολίων των παιδιών στα σχολεία, για να δούν εαν το παιδί ήταν εμβολιασμένο για να μην κολλήσει τα άλλα παιδιά.Επίσης μας λένε όλες οι αρχές να κάνουμε το εμβόλιο για να σώσουμε τους παπούδες και τον διπλανό μας.
Ο ίδιος ο ΠΟΥ πρίν λίγο καιρό βγήκε και είπε 

“Εξαλείφθηκε” η πολιομυελίτιδα από την Αφρική.

25/08/2020
Η επίσημη ανακοίνωση μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) και σε αυτή θα είναι παρόντες ο γενικός γραμματέας του ΠΟΥ, ο Αιθίοπας Τέντρος Άντανομ Γκεμπρεγέσους, η περιφερειακή διευθύντρια Αφρικής Ματσχιντίσο Μοέτι και οι εκατομμυριούχοι και φιλάνθρωποι Μπιλ Γκέιτς και Αλίκο Ντανγκότε.

Ανακριβές : ισχυρίζονται οι ελεγκτές
Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και τη Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων, ένα εμβόλιο είναι ένα προϊόν που διεγείρει την ανοσία ενός ατόμου έναντι ενός μικροοργανισμού με στόχο την προστασία του ατόμου από μια ασθένεια. Τα εμβόλια δεν απαιτούνται για την πρόληψη της μετάδοσης ενός μικροοργανισμού που προκαλεί ασθένεια, και αν το κάνουν και αυτό είναι διπλά χρήσιμα.
Μια απορία, ποια είναι επομένως η δοαφορά τους απο τα φάρμακα;;

Μη υποστηριζόμενο : ισχυρίζονται οι ελεγκτές
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για να συμπεράνουμε ότι τα εγκεκριμένα εμβόλια COVID-19 σταματούν ή δεν σταματούν τη μετάδοση του ιού που προκαλεί την ασθένεια.

Ανακριβήςισχυρίζονται οι ελεγκτές
Τα εμβόλια COVID-19 που αναπτύχθηκαν από την Pfizer-BioNTech και τη Moderna, τα οποία έχουν εγκριθεί για επείγουσα χρήση από το FDA, περιέχουν μόνο το «σχεδιάγραμμα» ( πολύ σικ διατύπωση) RNA που δίνει εντολή στα κύτταρα να παράγουν μια συγκεκριμένη ιική πρωτεΐνη. Αυτά τα εμβόλια είναι ανίκανα να προκαλέσουν τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν ολόκληρο τον ιό που προκαλεί την COVID-19.
Αυτό το ''σχεδιάγραμμα''΄σύμφωνα με τις ίδιες τις εταιρείες και τον ίδιο τον κατασκευαστή των εμβολίων είναι.

Ο δρ Drew Weissman, καθηγητής στο Perelman School of Medecine του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνιας, πρωτοστάτησε σον προγραμματισμό και στην κατασκευή του τύπου του εμβολίου mRNA και συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech.
Τέσσερα νανολιπίδια χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν
 τα νανοσωματίδια λιπιδίων, που αυτοσυναρμολογούνται με το mRNA. Ολα κατασκευάζονται συνθετικά. Το κατιονικό λιπίδιο, το οποίο είναι το κύριο συστατικό λειτουργίας, είναι ιδιοκτησία τβν εταιρειών, (πατενταρισμένο).

Εξηγεί ότι τα εμβόλια Covid 19 περιέχουν μόνοτον συνθετικό γενετικό κώδικα και τα 4 λιπίδια, γνωστά ως νανολιπίδια, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά εμβόλια.Το εμβόλιο mRNA μας διαφέρει, καθώς ένα απο τα νουκλεοτίδια του, γράμματα, τροποποιείται γενετικά (μεταλλάσεται) και αυτό το απαλλάσσει απο το φλεγμονώδες δυναμικό του φυσικού mRNA.
Αντί να εγχέει μια οργανική εκδοχή του ιού για να δημιουργήσει μια ανοσοαπόκριση, το συνθετικό γενετικά τροποποιημένο mRNA περιέχει αποσπάσματα του γενετικού κώδικα της πρωτεΐνης ακίδας του κοροναϊού που δίνει εντολή στα κύτταρα του σώματος να παράγουν ένα μικρό τηλεομοιότυπο αυτής της ακίδας πρωτεΐνης, η οποία δίνει σήμα στο ανοσοποιητικό σύστημα για την παραγωγή αντισωμάτων.
Να παράγουν, αντί τα εμβόλια να παράγονται σε αντιδραστήρια στο εργαστήριο, τώρα πλέον παράγονται μέσα στο σώμα μας.
Οι ερευνητές λένε ότι τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια, DNA και RNA είναι ταχύτερα και φθηνότερα για παραγωγή σε μεγάλες ποσότητες από τα συμβατικά εμβόλια.

Σε ένα εμβόλιο DNA ή RNA, έχουμε ένα μικρό μέρος των γενετικών πληροφοριών του ιού - αρκετό για να προκαλέσει ανοσοαπόκριση - και η πρωτεΐνη μπορεί να παραχθεί απευθείας στο κύτταρο.

Και έτσι λόγω του επείγοντος και της ''πανδημίας'' παρακάμπτουμε και την νομοθεσία της γενετικής τροποποίησης, μετάλλαξης, που μας είχε δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν και έχουμε οι φαρμακοβιομηχανίες ασυλία απο τον νόμο.

Επι 30 χρόνια προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γενετική τεχνική. 

Οι CanSino Biologics, Johnson & Johnson και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης χρησιμοποιούν όλες γενετικά τροποποιημένους μεταλλαγμένους ιούς κοινού κρυολογήματος για να κατασκευάσουν εμβόλια COVID-19. 

Η τεχνολογία αυτή  έχει πάνω από 30 χρόνια στην παραγωγή, αλλά δεν έχει ακόμη αποφέρει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο για τον άνθρωπο.
Ενώ οι αδενοϊικοί φορείς έχουν δοκιμαστεί σε πολύ περισσότερα άτομα από τα εμβόλια mRNA, η τεχνολογία χρησιμοποιείται σήμερα σε ένα μόνο εμπορικό κτηνιατρικό εμβόλιο: ένα εμβόλιο λύσσας που χρησιμοποιείται για την ανοσοποίηση άγριων ζώων.
 
Μέχρι στιγμής, κανένα εμβόλιο αδενοϊικού φορέα δεν έχει δείξει ότι μπορούν να αποτρέψουν ασθένειες στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το CDC και το FDA, ένα εμβόλιο είναι ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου για την ανάπτυξη άμυνας έναντι ενός συγκεκριμένου μικροοργανισμού που προκαλεί ασθένειες, αποτρέποντας έτσι την ασθένεια στο εμβολιασμένο άτομο. Είναι ακόμα άγνωστο εάν τα εμβόλια COVID-19 που αναπτύχθηκαν από την Pfizer-BioNTech και τη Moderna, τα οποία εγκρίθηκαν για επείγουσα χρήση από το FDA, μπορούν να σταματήσουν τη μετάδοση του ιού. 
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. 
Δεδομένου ότι προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν ακόμα να μεταδώσουν τον ιό που προκαλεί το COVID-19 σε άλλους, παραμένει σημαντικό για τους ανθρώπους να ακολουθούν προληπτικά μέτρα, όπως το πλύσιμο των χεριών συχνά, η χρήση μάσκας προσώπου και η άσκηση σωματικής απόστασης.

ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ
[Το εμβόλιο COVID-19 RNA] δεν είναι εμβόλιο. Τα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα ένας νομικά καθορισμένος όρος σύμφωνα με τη νομοθεσία περί δημόσιας υγείας, είναι ένας νομικά καθορισμένος όρος σύμφωνα με τα πρότυπα CDC και FDA και ένα εμβόλιο πρέπει να διεγείρει τόσο την ανοσία στο άτομο που το λαμβάνει, αλλά πρέπει επίσης να διακόψει τη μετάδοση και αυτό δεν το κανουν αυτά τα εμβόλια. "; "Αυτό είναι μια μηχανική συσκευή [...] για να ενεργοποιήσει το κύτταρο για να γίνει ένας τόπος παραγωγής παθογόνων."
Ορισμός για το εμβόλιο του FDA

« Τα εμβόλια λειτουργούν μιμούνται τα μολυσματικά βακτήρια ή ιούς που προκαλούν ασθένειες. Ο εμβολιασμός διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος για να δημιουργήσει άμυνα κατά των μολυσματικών βακτηρίων ή του ιού (οργανισμός) χωρίς να προκαλέσει την ασθένεια. Τα μέρη του μολυσματικού οργανισμού που αναγνωρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ξένα για το σώμα και ονομάζονται αντιγόνα. Ο εμβολιασμός εκθέτει το σώμα σε αυτά τα αντιγόνα.

Ορισμένα εμβόλια περιέχουν εξασθενημένες εκδόσεις ενός βακτηριδίου ή ιού, άλλα εμβόλια περιέχουν μόνο μέρος των βακτηρίων ή του ιού. Ορισμένα εμβόλια περιέχουν μόνο το γενετικό υλικό για μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη και κατευθύνουν το σώμα να παράγει μια μικρή ποσότητα αυτής της πρωτεΐνης. Το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος αντιδρά αμυντικά μόλις ανιχνεύσει αυτήν την πρωτεΐνη.

Μετά τον εμβολιασμό, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί γρήγορα και δυνατά όταν το σώμα συναντά τον πραγματικό οργανισμό που προκαλεί ασθένειες. "


Δεν είδα να αναφέρει γενετικά τροποποιημένο γενετικό υλικό.

Ορισμός για το εμβόλιο του Vaccines.gov,


''Ένα εμβόλιο παράγεται από πολύ μικρές ποσότητες ασθενών ή νεκρών μικροβίων που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες - για παράδειγμα, ιούς, βακτήρια ή τοξίνες. Προετοιμάζει το σώμα σας για να καταπολεμήσει την ασθένεια πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, ώστε να μην αρρωστήσετε. "
Δεν λέει να αρρωστήσετε λίγο.

FDA ''Τα περισσότερα εμβόλια που προστατεύουν από ιογενείς ασθένειες μειώνουν επίσης τη μετάδοση του ιού που προκαλεί την ασθένεια από εκείνους που έχουν εμβολιαστεί. 
Ενώ ελπίζεται ότι αυτό θα συμβεί, η επιστημονική κοινότητα δεν γνωρίζει ακόμη εάν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 θα μειώσει αυτή τη μετάδοση. "
Γιατί δεν έχει κάνει πειράματα σε ζώα και γιατί θα το δεί αφού κανει πειράματα επάνω μας και θα μας το πει εν ενθέτω χρόνο.

Ο Akiko Iwasaki , ανοσολόγος και καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Yale, είπε στους New York Times , «Το συναίσθημά μου είναι ότι μόλις αναπτύξετε κάποια μορφή ανοσίας με το εμβόλιο, η ικανότητά σας να μολυνθείτε θα μειωθεί επίσης […] Ακόμα κι αν μολύνθηκε, το επίπεδο του ιού που αναπαράγετε στη μύτη σας θα πρέπει να μειωθεί. "
Αυτό που βλέπουμε στην πράξη είναι ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και κάποιοι χρειάζονται νοσοκομειακή φροντίδα, ελπίζω το συναίσθημα του ανοσολόγου, φανταστείτε να μην ήταν ανοσολόγος, να βγεί αληθινό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου