Σελίδες

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ο Κορωνοϊός είναι «μεταρρύθμιση» του Ασφαλιστικού Συστήματος.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν είναι «επιστημονικός» αλλά είναι μηχανισμός της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και Εκείνοι που αποφασίζουν εκεί δεν είναι «Καλοί άνθρωποι» αλλά καθαρά πολιτικά στελέχη που εκτελούν τις ΑΝΩΘΕΝ οδηγίες.

Η Τηλε-διοίκηση, και οι Τηλε-Εκκλησιασμοί  έχουν περιγραφεί από το 1949 από τον Όργουελ.

Η δηθεν «Πανδημία» έχει σχεδιαστεί για να απαλλάξει τα Ασφαλιστικά συστήματα από τους κορακοζώητους συνταξιούχους.

(Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: 

Ναι αλλά πώς να απαλλάξει τα ασφαλιστικά συστήματα; Μέσω της δήθεν φονικότητας του ιού ή μήπως με άλλο τρόπο; Βλέπε . Το βασικό σχέδιο στο οποίο ως μοχλός είναι ενταγμένη η ψευδοπανδημία είναι το GREAT RESET, και η μακροπρόθεσμή υπονόμευση της δημόσιας υγείας μέσω των γενετικών εμβολίων, τα εκτός βιοηθικής (προδιαγραφών ηθικής Mengele) πειράματα γονιδιακού ελέγχου και υποβάθμισης της ανθρωπότητας, η υγειονομική δικτατορία και η στέρηση θεμελιωδών ελευθεριών. 

Θα διαφωνήσουμε ως προς αυτό: το σχέδιο αυτό ΔΕΝ περιλαμβάνει άμεσα δημοσιονομικά οικονομικά οφέλη, άλλωστε σε μία γενικευμένη προσχεδιασμένη οικονομική κρίση, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι κρατικοί προϋπολογισμοί καταβαραθρώνονται, δεν ωφελούνται, αλλά ούτε και οι θάνατοι των συνταξιούχων (από φυσικές ή ...τεχνητές αιτίες) που αποδίδονται στην ψευτοεπιδημία, είναι αριθμητικά άξιοι λόγου σε σχέση και με τα προηγούμενα χρόνια αλλά και με το σύνολο των συνταξιούχων).

Σε «εμάς» ο πρώτος νεκρός από τον Κορωνοϊό ήταν ο 66χρονος «σύντροφος» και ο δεύτερος ήταν 92 που νοσηλευόταν στο Μποδασάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Ο τρίτος νεκρός της Ελλάδας, ήταν άνδρας 67 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. 

πηγή:  deltio11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου