Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ "ΘΕΤΙΚΟΣ" ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ

_______________________
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ "ΘΕΤΙΚΟΣ" ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΡΙΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ,
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΤΑΝ "ΑΣΘΕΝΩΣ" ΘΕΤΙΚΟ
ΤΟΣΟ ΠΟΥ "ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ"...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ LIVE ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΘΕΤΙΚΩΝ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ,
ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ :

ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΦΟΝΙΚΟΥ" ΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜE ΤΟΝ "ΦΟΝΙΚΟ" ΙΟ ΣΑΣ ,
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΡΟΥΑ ΜΑΤ (ένα ακόμα...) ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ :

-ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΝΟΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ
-ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!

Τα νοσοκομεία και τα διαγνωστικά εργαστήρια σταθερά αρνούνται να δώσουν τα θετικά δείγματα των τεστ.
Ο λόγος προφανής.

Και η "δικαιολογία" γελοία όπως όλες οι σχετικές "δικαιολογίες", π.χ. για να μη γίνονται νεκροψίες, για να βάζουν τους νεκρούς σε σακούλες, να μη δίνουν τους ιατρικούς φακέλους κ.λπ
Και όπως πάντα, όταν στήνεις μία απάτη η συμπεριφορά σου είναι σταθερά αντιφατική και αποκαλύπτει την απάτη σου.
Αρκεί να είσαι εκεί, και είτε να τους μηνύεις με τα "δικά τους", όπως είναι πολλές από τις μηνύσεις μου, είτε να χτυπάς κατευθείαν στην καρδιά της απάτης.

Η σταθερή "δικαιολογία" για να μην δίνουν τα "θετικά" δείγματα, ακριβώς επειδή σε πάρα πολλές περιπτώσεις είτε τα δείγματα δεν είναι θετικά είτε δεν υπάρχουν καν, είναι ότι τα δείγματα είναι "μολυσμένα". Κάποια εργαστήρια μάλιστα το τερματίζουν και ισχυρίζονται ότι και τα αρνητικά "θεωρούνται μολυσμένα", για να μη δίνουν ούτε αυτά, ακριβώς επειδή δεν έχει γίνει κανένα απολύτως τεστ.

Στην ιστορία αυτή διαπιστώνουμε βεβαίως και άλλες αντιφατικές συμπεριφορές, όπως π.χ. ότι ενώ την ίδια ώρα που δεν δίνουν τα δείγματα γιατί είναι »μολυσμένα», εγώ έχω στα χέρια μου τα πεταμένα από τον ίδιο τον ΕΟΔΥ χρησιμοποιημένα τεστ στους δρόμους π.χ. της Δράμας (και με τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών σε αυτά -αλλά η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων είναι το λιγότερο σε όλη αυτήν την ιστορία, όταν σκοτώνουν ανθρώπους για να στηρίξουν την απάτη του "φονικού" ιού), ή όταν εφόσον ο ιός ήταν πράγματι φονικός, θα είχαν φροντίσει να τηρούν πρωτόκολλο συγκέντρωσης από τους δρόμους και καταστροφής των χρησιμοποιημένων μασκών που είναι πεταμένες εδώ και εκεί, "μολύνοντας" τους πολίτες και εκθέτοντάς τους στον "θανάσιμο" κίνδυνο.

Δεν υπάρχει όμως η τέλεια απάτη. Και αυτή εδώ είναι χοντροκομμένη και πολύ πρόχειρα στημένη. Αν δεν είχαν δικό τους τον κυβερνητικό μηχανισμό και τα πουλημένα Μ.Μ.Ε. που περπατάνε σκυμμένα στους χιονισμένους δρόμους για να δικαιολογήσουν την κυβέρνηση που απέτυχε να διαχειριστεί μία προβλεφθείσα χιονόπτωση, η απάτη αυτή δεν θα άντεχε ούτε μία μέρα.

Είναι αυτό που είπα και στο τελευταίο live μου:
Αυτή εδώ είναι η πιο εύκολη ποινική υπόθεση που χειρίστηκα ποτέ.
Απλώς, είναι ταυτόχρονα και η υπόθεση στην οποία αντιμετωπίζω και τους ισχυρότερους αντιπάλους που είχα ποτέ απέναντί μου.
Και κυρίως, τους έχω όλους μαζί...

Οπότε εγώ έκανα κάτι πάρα πολύ απλό, απευθυνόμενος στα νοσοκομεία και τα διαγνωστικά κέντρα. Και ρωτάω και τα δύο, κυρίως δε τα δεύτερα, καθώς εκτός των άλλων, στην απάτη αυτή συναντάμε για μία ακόμη φορά τη γνώριμη διαφθορά στον ιατρικό χώρο. Χιλιάδες τεστ καταλήγουν στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, ενώ τα νοσοκομεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και μπορούν, όπως κάνουν άλλωστε, να εξετάζουν τα χιλιάδες δείγματα.

Αντιλαμβάνεστε το πάρτι που γίνεται. Ένα πάρτι που φυσικά και δεν θα αφήσω έξω από τη συνολική διερεύνηση των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν και συνεχίζουν να διαπράττονται στην εποχή της ψευδοπανδημίας.

Ρωτάω λοιπόν τα διαγνωστικά κέντρα και τα νοσοκομεία από ποια πόρτα θα μπουν στη φυλακή.
Τους δίνω τη δυνατότητα να διαλέξουν.
Μία φορά στη φυλακή θα μπουν...

Εφόσον τα δείγματα είναι μολυσμένα με φονικό ιό, πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει πρωτόκολλο καταστροφής. Όπως γίνεται π.χ. με τα πυρηνικά απόβλητα. Ως τέτοια μας λένε ότι αντιμετωπίζουν τα δείγματα των τεστ για την ανίχνευση του Sars-CoV-2.
Σωστά;
Ωραία λοιπόν. Συμφωνήσαμε.

Ζητάω λοιπόν τα πρωτόκολλα καταστροφής ΟΛΩΝ των δειγμάτων ΟΛΩΝ των τεστ που έχουν από την αρχή της ψευδοπανδημίας μέχρι σήμερα διενεργήσει ΟΛΑ τα νοσοκομεία και ΟΛΑ τα διαγνωστικά κέντρα.

Τόπος, χρόνος (ημέρα, ακριβής ώρα) και τρόπος (κλίβανος, θάψιμο στα έγκατα της γης, ηφαίστειο -δεν με ενδιαφέρει) της καταστροφής ενός εκάστου των δειγμάτων.

Αν δεν έχουν να δείξουν αυτά τα πρωτόκολλα, έρχεται η ώρα της επιλογής της πόρτας που θα ανοίξουν για να μπουν στη φυλακή.

-Είτε έχουν εκθέσει τον πληθυσμό σε θανάσιμο κίνδυνο και είναι υπεύθυνοι για νοσηλείες, θανάτους και την εξάπλωση του φονικού ιού.
-Είτε δεν υπήρξαν ποτέ τα θετικά αυτά αποτελέσματα, οπότε θα μπουν στη φυλακή παρέχοντας ταυτόχρονα την απόλυτη απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.
Διαλέξτε.
Και δεν είμαστε ούτε στα μισά της διαδρομής....

Υ.Γ.1. Διαβάστε προσεκτικά το μήνυμα που εστάλη από το Αττικόν. Εκτός των άλλων, τι μας λέει ο κύριος καθηγητής;
Ότι τα ιδιωτικά εργαστήρια, δεν έχουν τον εξοπλισμό που έχει το Αττικόν και τα αποτελέσματά τους ουσιαστικά είναι αναξιόπιστα.
Με δύο λόγια, όσο τους πιέζω τόσο περισσότερα βγαίνουν.
Είπαμε, ισχυροί είναι, όχι έξυπνοι.

Είναι όμως τόσο χοντροκομμένη η απάτη που και ο Αϊνστάιν να είσαι δεν μπορεί να την κρύψεις.
Και όσο εγώ τσακίζω τον έναν μετά τον άλλον τους κρίκους της βρωμερής αυτής αλυσίδας της απάτης και του θανάτου, τόσο πιο κοντά φτάνω στο σπάσιμο όλης της αλυσίδας...
Και φυσικά το Αττικόν αναγκάστηκε να βγάλει εκ των υστέρων, και α φ ο ύ το ζήτησα, "ασθενώς" θετικό το επίμαχο τεστ. Και μάλιστα τόσο "ασθενώς" ώστε σε άλλο εργαστήριο θα έβγαινε αρνητικό...

Γιατί πώς θα έδινε ένα δείγμα που ...δεν θα ήταν τελικά θετικό, όταν το ότι ήταν "θετικό" καθόριζε μέχρι εκείνη την ώρα την τύχη του ανθρώπου, που τελικά με αυτά και με αυτά βοήθησα να έχει την τύχη που έπρεπε...
Γιατί, βεβαίως, κ α ι το τρίτο τεστ που ζήτησα να γίνει, βγήκε και αυτό αρνητικό...

Υ.Γ.2. Εν τω μεταξύ όλο και περισσότερες ιστορίες φρίκης προτίθενται στη λίστα μου.
Μόλις μιλούσα με μία δυστυχισμένη χήρα στη Λάρισα. Η οποία με κάλεσε την ώρα που έγραφα το post αυτό.

Φρικιαστικές καταστάσεις.
Να θυμάστε πάντα ότι δημοσιεύω πάντα μόνο τα αναγκαία.
Είναι πολλά.
Είναι πάρα πολλά τα στοιχεία...

Υ.Γ.3. Εδώ σε μας, ήρθε το ρεύμα αλλά όχι το νερό.
Ίσως γιατί μεγάλη δόση πολιτισμού απότομα μπορεί να μας βλάψει...

Ας είναι καλά η Μήδεια που μας άφησε τόνους χιόνι και τώρα που λιώνει μας δίνει το νερό που δεν μας δίνει ο Δήμος...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ