Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Έρχονται για το παιδί σου

 Ο καθηγητής Jonathan Van-Tam ισχυρίστηκε ότι είναι «απολύτως πιθανό» το Ηνωμένο Βασίλειο να εμβολιάζει και παιδιά μέχρι το τέλος του έτους (σ.ι. το  ίδιο είχε δηλώσει και ο Αμερικανός «τσάρος» των εμβολίων).


Ο αναπληρωτής επικεφαλής ιατρικός υπάλληλος της Αγγλίας αποκάλυψε ότι «αρκετές» κλινικές δοκιμές επρόκειτο να ξεκινήσουν για να ελέγξουν εάν τα τρέχοντα εμβόλια Covid είναι ασφαλή και αποτελεσματικά στους μικρότερους.

Τα εμβόλια της Pfizer , του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της Moderna, επί του παρόντος επιτρέπεται να χορηγούνται μόνο σε ενήλικες, επειδή οι αρχικές μελέτες δεν συμπεριέλαβαν ποτέ παιδιά.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι δεν θα ήταν ασφαλή (!!!!!!), αλλά η έλλειψη αδιάσειστων αποδεικτικών στοιχείων εμπόδισε τις ρυθμιστικές αρχές να μην δώσουν στην κίνηση το πράσινο φως.

Τα παιδιά σπάνια αρρωσταίνουν με κορονοϊό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τεράστια ανάγκη εμβολιασμού κάτω των 16 ετώνΑλλά μπορούν να κολλήσουν και να εξαπλώσουν την ασθένεια (σ.ι. σύμφωνα με πιο πρόσφατες μελέτες που εμφανίζονται. Έχει ξεκαθαριστεί από τον Απρίλιο του 2020 ότι σκοπεύουν να εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό της γης). 

Ο καθηγητής Van-Tam είπε στο ITV News: «Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αρχίζουν τώρα να στρέφουν την προσοχή τους στο εάν μπορούμε να κάνουμε κάποιες κλινικές δοκιμές για να αποδείξουμε ότι τα εμβόλια μας είναι ασφαλή και αποτελεσματικά στα παιδιά.

«Ξέρω ότι πολλές (δοκιμές) βρίσκονται σε εξέλιξη για τους εφήβους.

«Και είναι απολύτως πιθανό να έχουμε παιδικά εμβόλια με κάποιου έιδους άδεια στο τέλος του έτους. Είναι απολύτως δυνατό, αλλά δεν είναι σίγουρο. »

Αυτές οι δηλώσεις έγιναν ενώ ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον επιμένει ότι η κυβέρνηση κάνει «ό, τι μπορεί» για να επιστρέψει τα παιδιά στο σχολείο έως τις 8 Μαρτίου.

Στο κοινοβούλιο είπε: «Σίγουρα μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ... για να στείλουμε τα παιδιά μας ... τους μαθητές πίσω στις 8 Μαρτίου, αν μπορούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ