Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΜΑΣΚΕΣ, ΚΛΠ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΜΑΣΚΕΣ, ΚΛΠ.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ:

Δείτε το οπωσδήποτε! Τουλάχιστον την πρώτη μισή – μία ώρα! Αντί να χαζολογάμε βλέποντας ταινίες και ριάλιτυ που δείχνουν τα βοθροτουρκοκάναλα, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο, να μάθουμε, πώς να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας με καθόλα νόμιμο τρόπο και να το πετυχαίνουμε.

Ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος είναι γνήσιος ΄Ελληνας που δίνει τα πάντα για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και βάζει τα γυαλιά σε όλους τους νομικούς της χώρας, που τόσον καιρό ή κάθονται στα αυγά τους ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί, ότι δήθεν παλεύουν για τα δικαιώματα και την ελευθερία μας.

Αν και πρώην οικοδόμος και νυν άνεργος γνωρίζει απέξω και ανακατωτά το Σύνταγμα και τον ποινικό κώδικα και

πώς να τα χρησιμοποιεί προς όφελός του. Και όχι μόνο! Μας δείχνει το δρόμο! Οι έντιμοι δικαστές και δικηγόροι του βγάζουν το καπέλο!

-Γιατί δεν μπορούν, να μας επιβάλλουν τη χρήση μάσκας (και πολύ περισσότερο το εμβόλιο)…

-Γιατί είναι παράνομος και αντισυνταγματικός ο περιορισμός των μετακινήσεων…

-Τι λέει ο κώδικας δεοντολογίας των αστυνομικών και πώς οφείλουν, να συμπεριφέρονται στον πολίτη…

-Ποια είναι τα δικαιώματά μας και δεν τα γνωρίζουμε…

-Γιατί είναι παράνομο η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα…

-Πώς μπορούμε, να αποφύγουμε τις κατασχέσεις που είναι επί θύραις (στο 1:05 κ. εξ.)…

-Γιατί δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία…

-Πώς μπορούμε, να περάσουμε χειροπέδες στους προδότες και να επαναφέρουμε τη δημοκρατία στη χώρα…

Και άλλα πολλά! Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Γνώση και πυγμή! ΄Οσο πιο πολλοί γίνουμε, τόσο πιο εύκολο θα είναι!

ΥΓ. Ο Παναγιώτης έχει υπογράψει την ιερά δήλωση για ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος αλλά δεν έμεινε στα λόγια. Προσοχή, γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι, που παραπλανούν κόσμο με αυτό το θέμα. ΄Οποιος θέλει, βρίσκει στο φβ την ομάδα ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Α120Σ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Α120Σ

το είδα


3 σχόλια:

  1. Προδότης Κούλης παραδέχεται εκ Νταβός: «Παρόλο που η μάσκα τώρα δεν είναι υποχρεωτική, τις φοράνε όλοι.»
    .

    http://greeknewsondemand.com/2021/01/27/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%ba-%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b2%cf%8c/?fbclid=IwAR3rbV27cQlBpzEAOiTl6PDZaDbwGLrRNVRUFCmk-OnrYbusKavwrJhPoEI

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : FAKE NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ OΡEN… ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ; ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΜΕ;

    https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-fake-news-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CF%84-o/

    .

    ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΟ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;
    https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1/

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΤΗ, ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »