Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Η Καμάλα Χάρις, δεξί χέρι του Τζο Μπάιντεν, προσπαθεί να μας πείσει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές

 Λίγο ακόμα και θα μας έπειθε η Καμάλα Χάρις ότι είναι ασφαλή τα νέα εμβόλια mRNA, έλα όμως που η κάμερα έπιασε κάτι περίεργες κινήσεις της νοσηλεύτριας που έκανε τον υποτιθέμενο εμβολιασμό! Φαίνεται ότι το "δεξί χέρι" του Τζο Μπάιντεν δεν γνωρίζει τι γίνεται στο... αριστερό χέρι, το οποίο πρόσφερε για το θαυματουργό τσίμπημα.

Το γεγονός ότι αυτά τα κάνουν μπροστά στα μάτια μας, δείχνει το πόση σημασία μας δίνουν, κοινώς, πού μας έχουν γραμμένους! Θέλουν η απάτη να είναι εξόφθαλμη και, παρόλα αυτά, κανείς να μην την πιστεύει. Να πιστεύουμε όσα μας λένε και να αμφισβητούμε και τη λογική μας αλλά και τα ίδια μας τα μάτια!


Με αυτό το... χαριτωμένο βιντεάκι, εγκαινιάζουμε και το νέο μας κανάλι στο lbry.tv!

Όπως έχουμε ξαναπεί, βαρεθήκαμε να... τσακωνόμαστε με το YouTube, έχουμε καλύτερη δουλειά να κάνουμε απ' το να ασχολούμαστε κάθε τρεις και λίγο με διαγραφές και με ενστάσεις. Το δε Facebook, μας έχει βάλει στον... πάγο, περιορίζοντας την απήχηση των αναρτήσεών μας, χωρίς καμιά ειδοποίηση!

Χρησιμοποιούμε ανεξάρτητες πλατφόρμες, που δεν λογοκρίνουν τους χρήστες τους, αν και, για την ώρα τουλάχιστον, δεν αποχωρούμε από τους λογαριασμούς που έχουμε και θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις σε Facebook και Twitter. 

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτές τις ανεξάρτητες πλατφόρμες και να ακολουθήσετε τα Μαντάτα:

Στο MeWe, αντί για το Facebook και το Twitter

Στο https://www.brighteon.com/channels/mandataapoekso και στο lbry.tv/@Μαντάτα αντί για το Youtube.

Μαντάτα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου