Σελίδες

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Τα "εμβόλια" των Pfizer/Moderna, στην πραγματικότητα δεν είναι καν εμβόλια

 Έχω προσέξει, πως τις τελευταίες ημέρες καταβάλλεται μια έντονη προσπάθεια, ακόμη και από αρκετούς γνωστούς και φίλους, να πεισθεί ο κόσμος ως προς το να εμβολιαστεί για την covid19. Κάποιοι μάλιστα το γράφουν, το προβάλλουν, το προπαγανδίζουν και δημοσίως.


Πιστεύω πως πολλοί το κάνουν εσκεμμένα, δόλια και υστερόβουλα. Θέλω να πιστεύω ωστόσο, πως οι φίλοι και γνωστοί μου που το πράττουν, το κάνουν από αφέλεια.

Σ'αυτούς κυρίως θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα, κάποιες απορίες του αδαούς και αναζητούντος την αλήθεια, σχετικά με τα "εμβόλια" των Pfizer/Moderna που προωθούνται από τους συγκυβερνούντες την Ελλάδα πολιτικούς της ΝΔ / παρεάκι λοιμωξιολόγων:

• Το χορηγούμενο με ενέσιμη μορφή RNA μπορεί ή όχι να μετασχηματίσει οριστικά τα γονίδιά μας; Ειδικοί λένε πως μπορεί.
• Υπάρχει ή όχι η πιθανότητα να τροποποιηθούν οριστικά τα νουκλεϊκά οξέα των ωαρίων και σπερματοζωαρίων μας; Ειδικοί λένε πως υπάρχει.
• Βασίζεται ή όχι σε υλικό mRNA, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν; Οι ίδιες οι εταιρείες λένε πως πράγματι βασίζεται.
*Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-5 δίνει ή όχι χιμαιρικά προϊόντα, δηλαδή δημιουργεί αντιγονικότητα; Οι ειδικοί λένε πως είναι δημιουργεί.
* Τα "εμβόλια" των Pfizer/Modern είναι ή όχι συνθετικά προϊόντα, με τεχνητό RNA, το οποίο θα ενσωματωθεί στα ανθρώπινα κύτταρα; Οι ειδικοί λένε πως είναι συνθετικά προϊόντα.
* Θα κάνει ή όχι πρωτεϊνοσύνθεση στα δικά μας κύτταρα, διεγείροντας την παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό μας; Οι ειδικοί λένε πως θα κάνει 
* Γνωρίζουμε αν τα στοχευμένα κύτταρα θα είναι σε σταθερή στόχευση ή με το "εμβόλιό" τους θα χτυπούν ότι βρουν μπροστά τους; Δεν γνωρίζουμε. Δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι παρασκευαστές τους. Θα το διαπιστώσουν πάνω σας.
* Πώς το RNA θα διαπεράσει την κυτταροπλασματική μεμβράνη χωρίς ιό-όχημα; Δεν μας το λένε οι παρασκευαστές των συγκεκριμένων "εμβολίων".

Λοιπόν, φίλοι μου, αυτά τα οποία προωθούνται για χρήση στην Ελλάδα, τα "εμβόλια" των Pfizer/Moderna, στην πραγματικότητα δεν είναι καν εμβόλια, όχι όπως τα γνωρίζαμε . Στα κλασικά, παραδοσιακά εμβόλια χρησιμοποιείται αδρανοποιημένος, εξασθενημένος νοσογόνος παράγοντας. Αυτό κάνει και το ρωσικό εμβόλιο, Sputnik-5. Τα άλλα, των Pfizer/Moderna χρησιμοποιούν μια εντελώς διαφορετική, νέα τεχνολογία, κινούνται σε αχαρτογράφητα ύδατα, και θα διαπιστωθεί το τι προκαλούν, αφού σας έχουν πρώτα χρησιμοποιήσει.

Εάν δεν σας ενοχλεί το να γίνετε τα ινδικά χοιρίδιά τους, σας εύχομαι καλό κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου