Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ο χάρος χάρος και οι μπίλιες μπίλιες!

Όταν καθεστωτικά media «βγάζουν στη σέντρα» τους ντόπιους λογιστές της δημιουργικής λογιστικής θανάτου (απ’ τον τσαχπίνη) τότε είναι ανίατα κατεστραμμένος όποιος συνεχίζει να τρώει τις “πιστοποιήσεις” των κοντέρ τους.

Κατά τα καθεστωτικά «βήμα» και «δημοκρατία της Κυριακής» δεν υπάρχει στο απέραντο ελλαδιστάν ένα αλλά δύο κρουσματόμετρα. Που δεν πολυχωνεύονται μεταξύ τους. Το ένα έχει επικεφαλής τον αρχι-ιερέα της ιεράς συνόδου και τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας, και το άλλο έχει τον υπουργό υγείας και τον πρόεδρο του εοδυ.

Η ασταμάτητη μηχανή ούτε που θέλει να διανοηθεί ότι για να έχει ξεσπάσει τέτοια «εσωτερική σύγκρουση» μεταξύ των υπεύθυνων και των ειδικών για την σωτηρία του λαού και του έθνους κάπου υπάρχουν λεφτά… Όχι! Α πα πα!! Η σύγκρουση είναι μεταξύ φιλάνθρωπων· τι άλλο;

Παρ’ όλα αυτά το έδαφος για τα «διπλά και τριπλά βιβλία» του κρουσματόμετρου (κάτι που, παράξενο ή όχι, δεν συμβαίνει μόνο στο ελλαδιστάν…) βρίσκεται κάτω απ’ τα μακριά ποδάρια αυτών των άγιων και εξαιρετικών κυρίων της εξουσίας. Βρίσκεται (και) στο «εργαλείο» των μετρήσεων. Τόσο στα

άσχετα και αναξιόπιστα pcr tests, όσο και στα ακόμα χειρότερα rapid tests. (Για τα πρώτα έχουμε γράψει αναλυτικά τι και πως).

Τώρα, δυστυχώς για τους απατεώνες κρουσματομέτρες, υπάρχει και μια δικαστική απόφαση που λέει μεταξύ άλλων ότι … με βάση τα ως σήμερα επιστημονικά στοιχεία, αυτό το τεστ [το pcr] φαίνεται ανίκανο να προσδιορίσει υπεράνω των εύλογων αμφιβολιών ότι η θετικότητα που βρίσκει αντιστοιχεί, πραγματικά, στη μόλυνση ενός προσώπου απ’ τον ιό Sars-VoV-2…

Είναι βέβαιο ότι η απόφαση αυτή ενός εφετείου της Λισσαβώνας (στη μακρινή πορτογαλία συμβαίνουν τέτοια πράγματα…) θα θαφτεί δεόντως, μαζί με τα αναλυτικά επιχειρήματά της! Στο (κατ’ αρχήν) πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχαν προσφύγει μια παρέα 4 γερμανών τουριστών στους οποίους είχε επιβληθεί το καλοκαίρι “ταράτσα κι απομόνωση” στο ξενοδοχείο τους επειδή ο ένας βρέθηκε positive στον covid. To πρωτοβάθμιο έκρινε ότι η καραντίνα ήταν παράνομη, ο εισαγγελέας έκανε έφεση, και το εφετείο αποφάνθηκε τα ίδια και χειρότερα. Διότι οι εφέτες φρόντισαν να ενημερωθούν καλά και έγκυρα για το τι είναι και τι κάνει το pcr test. Στην απόφασή τους αναφέρθηκαν ειδικά σε μια έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης (όχι του Ferguson!!…), που δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτέμβρη (φωτογραφία επάνω), σύμφωνα με την οποία εάν το δείγμα κάποιου βγαίνει «θετικό» ύστερα από 35 ή και παραπάνω «κύκλους αντίδρασης πολυμεράσης» (στα μέρη μας και όχι μόνο γίνονται ακόμα και πάνω από 40 τέτοιοι κύκλοι – τα έχουμε περιγράψει αναλυτικά αυτά σε προηγούμενες αναφορές), η πιθανότητα να είναι όντως μολυσμένο αυτό το άτομο είναι μικρότερη από 3%, και ότι «… η πιθανότητα να υπάρξει λαθεμένο θετικό αποτελέσμα είναι 97% ή και ακόμα μεγαλύτερη»!!!

Τόμπολα! «Και με χαρτί απ’ το δικαστήριο» που λέγαμε παλιά με ειρωνία, ξέρουμε και όλοι ξέρουν πια τι γίνεται. Και στα μέρη μας φυσικά. Κατασκευάζεται επί τούτου μια εικονική μάζα κρουσμάτων, ο πανικός κρατιέται ψηλά, ο κόσμος καταλήγει στα νοσοκομεία επειδή φοβάται, τα νοσοκομεία δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν πέρα από τεχνητή αναπνοή (και οι γιατροί φοβούνται επίσης μήπως κατηγορηθούν ότι «δεν έκαναν κάτι για να σωθεί ο άνθρωπος», οπότε και τα πρωτόκολλα πετιούνται στην άκρη…), οι «διασωληνομένοι» συμπληρώνουν το θέαμα της θανατοπολιτικής – και κάμποσοι πεθαίνουν εξαιτίας της τεχνητής αναπνοής πια, οπότε η θανατοπολιτική σαν κτηνώδης μύλος αλέθει ανθρώπους και συνειδήσεις με την άνεσή της. (Και η γενετική μηχανική των σανεμβολίων παρουσιάζεται πια σαν αγιοβασιλιάτικο δώρο…)

Αν όλα αυτά συμβαίνουν – και παρασυμβαίνουν – δεν είναι απόλυτα λογικό να μπουμπουκιάζουν, στη γύρα, τα «άνθη του οφέλους»; Μπορεί κανείς να θεωρήσει την «εσωτερική σύγκρουση» στους μηχανισμούς του ελληνικού κράτους σαν την φυσική συνέπεια της ωφέλιμης διαχείρισης ενός (φονικού) παραμυθιού. Σαν μια «καινούργια» μορφή πολιτικής προσόδου σα να λέμε…

Το καθεστωτικό «βήμα» υποστηρίζει ότι …ορισμένοι έχουν γίνει μάρτυρες σε τραγελαφικές καταστάσεις κατά το ημίωρο πριν την ανακοίνωση των κρουσμάτων… Όμως δεν φαίνεται να γελάει κανείς! Και δεν γελάει επειδή έτσι, για να συντηρείται και οικονομικά το τρομοθέαμα, πολύς κόσμος φυλακίζεται στο σπίτι του, απο-κοινωνικοποιείται, υποφέρει, για 2 βδομάδες το λιγότερο… Τα positive μπορεί να είναι κατά 97% ψεύτικα· η απομόνωση και οι αγωνίες, όμως, είναι 100% πραγματικές!

(Με κάτι τέτοια κομμουνιστικά που υποστηρίζουμε θα μας στείλουν σε καμμιά Γυάρο… Ε;)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ