Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Νοσοκόμα του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) Παραιτείται Δημοσίως, Αποκαλύπτοντας Τον Πραγματικό Αριθμό Ασθενών COVID Στο Νοσοκομείο Της: «Δεν Αντέχω να Λέγω Ψέματα Πλέον»

Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Μια νοσοκόμα NHS στη Βρετανία παραιτήθηκε δημοσίως φορώντας τη στολή της πριν ανακοινώσει τον πραγματικό αριθμό ασθενών COVID στο νοσοκομείο της καταγγέλλοντας την καταστροφική πολιτική Απαγορευτικών (lockdowns) της κυβέρνησης.
 
Σε ολόκληρη την Αγγλία επιβλήθηκε επίσημα το Απαγορευτικό 2.0 σήμερα, παρόλο που πολλοί ειδικοί προειδοποιούν ότι το Απαγορευτικό θα καταλήξει τελικά να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από τον ίδιο τον κορανοϊό.
 
Ένα βίντεο από την Κορνουάλη (Cornwall) του Ηνωμένου Βασιλείου, δείχνει μια νοσοκόμα με στολή να εκφωνεί λόγο όπου εξηγεί γιατί αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της. 
 
«Δεν χρειάζομαι τη στολή για να αποδείξω ότι δουλεύω γι 'αυτούς, αλλά σήμερα, παραιτούμαι δημόσια», δήλωσε. 
 

Στη συνέχεια, η νοσοκόμα αποκάλυψε πώς έλαβε ένα email από τα αφεντικά της, με το οποίο απαίτησαν να δώσει εξηγήσεις γιατί αυτή ασκεί τόσο έντονη κριτική στο επίσημο πολιτικό αφήγημα για την COVID, αναφέροντας της επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι που την «καταγγέλουν» για την στάση της αυτή». 

«Δυστυχώς δεν μπορώ πλέον να ψεύδομαι», δήλωσε η νοσοκόμα, εξηγώντας πώς έλαβε ένα στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) από τη Βάση Δεδομένων των Νοσοκομείων που αποδεικνύει ότι νοσηλεύονταν ΜΟΝΟΝ μόνο τρία (3) άτομα σε τρία (3) διαφορετικά νοσοκομεία στην περιοχή που είχαν μολυνθεί με COVID. 
 
Οι συνολικοί θάνατοι από αυτά τα τρία (3) αυτά νοσοκομεία τους τελευταίους 7 μήνες είναι μόνο 76 άτομα, περίπου 10 θάνατοι το μήνα, σύμφωνα με τη νοσοκόμα, η οποία αμφισβήτησε γιατί ήταν απαραίτητο για την περιοχή της να τεθεί σε Απαγορευτικό (lockdown), δεδομένης της συγκριτικής (με την καθημερινότητα) ασημαντότητας αυτών των αριθμών. 
 
«Αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα, παραβίασα τον Κανονισμό του NHS, δημοσιοποιώντας εμπιστευτικές πληροφορίες που πρέπει όμως να γνωρίζουν οι άνθρωποι», είπε η νοσοκόμα, προσθέτοντας ότι και άλλοι γιατροί και νοσοκόμες προσπαθούσαν να μιλήσουν. 
 
Όπως τονίσαμε νωρίτερα , η επιβολή ενός νέου Απαγορευτικού είναι πιθανό να επιφέρει επιπλέον δρακόντεια μέτρα καταστολής. 
 

Μια γυναίκα στο Skipton απειλήθηκε με μια αστυνομική επίσκεψη επειδή δεν «κατέβασε» στο κινητό της, την εφαρμογή ιχνηλάτησης NHS COVID «track and trace», ενώ μια άλλη γυναίκα στην Ουαλία ρωτήθηκε από την αστυνομία για το κατά πόσον η αγορά ζαχαροπλαστικής κρέμας θεωρείται ως «ουσιαστική αγορά». 
 
Πηγές: 
 
[1].-- NHS Nurse Publicly Resigns & Releases the Real Number of COVID Patients in Her Hospital: 'I Can’t Lie Anymore'https://humansarefree.com/2020/11/nhs-nurse-publicly-resigns-real-number-of-covid-patients.html 
[2].-- Summit.news
[3].— Darren of Plymouth on Twitter: "Brave Cornish Nurse publically resigns from the NHS, after calling out their lies and sharing covid admission / death statistics online. Bravo... Now where are the rest of you!? SPEAK UP, SPEAK OUT! https://t.co/zWijkxJi5K" / Twitter 
camp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1324353090238222341%7Ctwgr%5Eshare_3&
ref_url=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F11%2Fnhs-nurse-publicly-resigns-real-number-of-covid-patients.html 
[4].— jon kirby auf Twitter: "Another hero! NHS resigns after sharing the truth about hospital cases … " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ