Σελίδες

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Νίκος Αντωνιάδης

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ,

ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,

ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΤΕ:

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΤΕ, ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΠΑ Ο Χ Ι ΣΕ ΣΤΟΕΣ, ΛΕΣΧΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,

ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ -

ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΛΟΥΤΗ:

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΑ:

ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
_____________

Μπορεί να γελάνε και οι πέτρες, όταν κάποιοι, είτε σε σχόλιά τους στις αναρτήσεις μου, είτε στις δικές τους σελίδες, με αναρτήσεις και βίντεο, όπως κάποιου δημοσιογράφου, επίδοξου πολιτικού, που “τόλμησε” να με πιάσει στο στόμα του -αλλά δεν θα του δώσω αξία κατονομάζοντάς τον- επιχειρούν να αποδομήσουν είτε το νομικό αγώνα μου είτε εμένα προσωπικά, αποδίδοντάς μου ευτελή κίνητρα και ισχυριζόμενοι ότι είμαι μέρος του ...συστήματος.

Αλλά μία απάντηση πρέπει να τη δώσω.

Αυτοί είναι, ή το ίδιο το σύστημα, ή άνθρωποι που

προσπαθούν μάταια να δημιουργήσουν “κοινό”, για διάφορους λόγους, και δεν αντέχουν την αποδοχή που έχω εγώ και τους 52.000 που με ακολουθούν έως τώρα, πολεμώντας το σύστημα χωρίς ο ίδιος να ανήκω πουθενά. Κι έτσι έρχονται με τη συμπεριφορά τους, απλώς να επιβεβαιώσουν το λαό, σ' αυτό που λέει για την αλεπού και τα κρεμαστάρια.

Με την ανάρτησή μου αυτή, θέλω να τους εξηγήσω πως ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να λένε, ποτέ δεν θα με φτάσουν, γιατί αυτοί δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν αυτό που έχω κάνει εγώ:

Να πούνε όχι στις μεγάλες “ευκαιρίες” για δόξα, τιμή, ισχύ και χρήμα.

Ο παππούς μου, ο Αρεοπαγίτης Νίκος Παλαιολογόπουλος, ήταν 33ος στη μασονία. Τέκτονας. Από τους κορυφαίους. Είναι αυτός που τροποποίησε τον κώδικα των μασόνων και τον διαμόρφωσε στη σημερινή του μορφή. Στη μία από τις φωτογραφίες που ανεβάζω είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις του στον παλαιό κώδικα. Ανεκτίμητα κειμήλια για τους μασόνους. Βέβαια, σε άλλες εποχές για τη μασονία, όταν εκφωνούσε στη στοά τους λόγους του περί αρετής και δικαίου. Άλλες εποχές, αλλά η μασονία δεν παύει να είναι μασονία. Μία λέσχη δηλαδή ισχυρών ανθρώπων, οι οποίοι έχουν καταλάβει θέσεις στην κορυφή της παγκόσμιας ιεραρχίας, σε όλα τα επίπεδά της.

Πριν από αρκετά χρόνια μού προτάθηκε από το αρχηγείο της ελληνικής μασονίας, να μπω σ' αυτήν. Με δόξες και τιμές, και με υποσχέσεις για ταχύτατη αναρρίχηση στους βαθμούς της. Με την πρόταση των δύο κορυφαίων τη τάξει τότε μασόνων.

“Δεν είναι δυνατόν να είναι εκτός ο εγγονός του Παλαιολογόπουλου”, μου είχε πει τότε ο Χρήστος Μανέας.

Κι όμως, ο εγγονός του Παλαιολογόπουλου είπε όχι και έμεινε εκτός.

Είπα όχι σε μία πρόταση που μου άνοιγε το δρόμο για την εξασφάλιση μίας επαγγελματικής καριέρας με ισχύ, πλούτη και σίγουρες επιτυχίες.

Επέλεξα όμως να αγωνιστώ για τις επιτυχίες εναντίον του συστήματος και όχι ως μέρος αυτού.

Για να μπορώ να πολεμάω τους ισχυρούς, όποιοι και να είναι αυτοί, όσο ισχυροί και πλούσιοι.

Και να μπορώ να κοιμάμαι με τη συνείδησή μου ήσυχη και να μπορώ φιλάω τότε τον γιο μου με καθαρή τη συνείδηση αυτή, όταν με ρώταγε τα βράδια “μπαμπά, πόσους κακούς νίκησες σήμερα;”, και να μπορώ να του μιλάω για τους πραγματικά κακούς που νίκησα και όχι τους καλούς που θα πολεμούσα για να ευχαριστήσω τους “αδελφούς” τέκτονες ή όποιον άλλον “αδελφό”.

Καταλάβατε τώρα, καλόπαιδα, γιατί δεν θα με πιάσετε ποτέ; Γιατί δεν είμαι, ούτε θα γίνω ποτέ, ένας από σας.

Και πάντως, μετά από όλα αυτά, ένα πράγμα πρέπει να γνωρίζετε για μένα, όλοι εσείς που με ακολουθείτε, μία για πάντα:

Θα είμαι πάντα ανοιχτό βιβλίο για σας.

Υ.Γ. Ο παππούς μου, είμαι βέβαιος ότι όχι απλώς δεν μου κρατάει κακία για την απόφασή μου, αλλά είναι περήφανος για μένα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου