Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος πρώτο.

Ο  Δρ Stefan Lanka καταγγέλει τον καθηγητή Christian Drosten 
 .. και ο κεντρικός ρόλος του καθηγητή Drosten
στην παγκοσμιοποίηση ενός κύματος πανικού από την Κίνα

Αγαπητοί αναγνώστες,
Εδώ είναι η δημοσίευση που έχει τη δύναμη να τερματίσει την κρίση του κορονοιού, γρήγορα και βιώσιμα και να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για όλους.
Είναι σαφές και προφανές ότι ο Καθ. Christian Drosten από το Charité  του Βερολίνου παραβίασε τους πιο θεμελιώδεις κανόνες της επιστημονικής δεοντολογίας με τις ενέργειές του στην κρίση του Κορονοιού.
Beendet Virologe Dr. Stefan Lanka das Corona Theater ...

Το έκανε, για να κατασκευάσει μια υποτιθέμενη δοκιμή ανίχνευσης ιών και να την πουλήσει μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)
– πριν ακόμη οι Κινέζοι επιστήμονες δημοσιεύσουν ενδείξεις για την πιθανή παρουσία ενός αβλαβούς ή επικίνδυνου ιού –

αποσκοπούσε στην παγκοσμιοποίηση του κύματος πανικού που ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου 2019 στη Γουχάν / Κίνα.

Ο καθηγητής Drosten είναι κυρίως υπεύθυνος για το
γεγονός ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μέσω του ισχυρισμού ενός αποδεδειγμένου ψευδούς γεγονότος, βρίσκονταν και εξακολουθούν να βρίσκονται υπό συνθήκες διαβίωσης που ορίζονται ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον Διεθνή Ποινικό Κώδικα (VStGB).
Το τμήμα 7 του ποινικού κώδικα Völkerstrafgesetzbuch (VStGB) ορίζει στο (1) ως
«Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»:
«Όποιος εμπλέκεται σε μια ευρεία ή συστηματική επίθεση εναντίον άμαχου πληθυσμού»
2. «Με σκοπό την καταστροφή ενός πληθυσμού εν όλω ή εν μέρει, την τοποθέτησή του ή τμημάτων αυτού υπό συνθήκες διαβίωσης που είναι κατάλληλες για την καταστροφή ολόκληρου ή εν μέρει»,
5. «βασανίζει ένα άτομο που βρίσκεται υπό κράτηση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο υπό τον έλεγχό του, προκαλώντας του, σημαντική σωματική ή ψυχική βλάβη ή ταλαιπωρία που δεν είναι αποτέλεσμα κυρώσεων που επιτρέπονται βάσει του διεθνούς δικαίου»,
8. «προκαλεί σοβαρή σωματική ή ψυχική βλάβη σε άλλο άτομο, ιδίως του είδους που ορίζεται στην Ενότητα 226 του Ποινικού Κώδικα»

Ο καθηγητής Drosten γνωρίζει ότι με το τέστ του, ακόμη και υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει πράγματι ένας ιός SARS-CoV-2 και έχει αποδειχθεί ότι έχει παθογόνες ιδιότητες
– μέχρι σήμερα, οι εμπλεκόμενοι ιολόγοι επισημαίνουν ότι αυτά τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη παρασχεθεί (sic!) -,
α) Δεν μπορεί να ανιχνευθεί άθικτος, μολυσματικός ιός, αλλά μόνο θραύσματα που αποδίδονται στον ιό.
β). δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ ενδογενών και ξένων ουσιών.
Η δοκιμή του μπορεί να ανιχνεύσει πολύ μικρές αλληλουχίες γονιδίων. Ωστόσο, ένας ιός ορίζεται ως ένα μακρύ στέλεχος γενετικού υλικού που μπορεί να αναπτύξει την ισχυριζόμενη ικανότητά του να μολύνει μόνο στην ολότητα του.
Αυτά τα γεγονότα, όχι μόνο αποδεικνύουν ότι ο καθηγητής Drosten, με τον παγκόσμιο αποτελεσματικό ισχυρισμό του ότι είχε αναπτύξει μια αξιόπιστη δοκιμή για τον φερόμενο νέο ιό, παραβίασε τους νόμους της σκέψης και της λογικής της ιολογίας, αλλά ότι ενήργησε και εξακολουθεί να ενεργεί με πρόθεση.

Δεν δέχτηκε την προσφορά μου να  πραγματοποιήσει τα πειράματα ελέγχου που είναι υποχρεωτικά στην επιστήμη μαζί μου για να σώσει την προσωπικότητα του.
Αυτά τα καθορισμένα πειράματα ελέγχου δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί ή δημοσιευθεί. Αυτά τα πειράματα πρέπει να γίνουν για να αποδείξουν εάν οι μικρές αλληλουχίες γονιδίων, οι οποίες συνδυάζονται νοητικά μόνο για να σχηματίσουν έναν υποτιθέμενο ιό γονιδιώματος, προέρχονται πραγματικά από έναν ιό ή – όπως δίνεται εδώ – είναι μόνο τυπικά συστατικά του μεταβολισμού.
Για να τερματίσω γρήγορα την κρίση του κορονοιού, κατήγγειλα τον καθηγητή Christian Drosten. 

Λόγω των πράξεών του, οι οποίες σε άμεση συνέπεια των προγραμματισμένων και εκτελεσθέντων γεγονότων του §7 (1) Völkerstrafgesetzbuch (VStGB) οδήγησαν σε «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και άλλα αδικήματα, όπως: 
απάτη στην εργασία, προσποιείται ότι εργάζεται ως επιστήμονας για το κοινό, βλάπτοντας τους νόμους της σκέψης και τη λογική της ιολογίας, και τους σαφείς κανόνες της επιστημονικής δεοντολογίας, και  εξαπάτηση για να επωφεληθεί από τη διάδοση αποδεδειγμένων ψευδών γεγονότων.
Θα σας ενημερώσω ποιες από τις αρμόδιες εθνικές και διεθνείς αρχές επιβολής του νόμου θα ξεκινήσουν την έρευνα και τί θα  αποφασίσουν.

Προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές στο σώμα και την ψυχή των ανθρώπων και την οικονομία, διαβάστε περισσότερα στο ενημερωτικό δελτίο  Wissenschaftplus Magazin 13 Ιουνίου 2020 Εσφαλμένη ερμηνεία του ιού μέρος II: Έναρξη και τέλος της κρίσης του κορονοιού και, αν μπορείτε να καταλάβετε το σκεπτικό, να το διαδώσετε. 
Σε αυτήν την περίπτωση, στείλτε το κείμενο στους υπεύθυνους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, π.χ. για πληροφόρηση και για να ξεκινήσει προβληματισμός σε διάφορες κυβερνήσεις μέσω των πρεσβευτών τους.
Σε περίπτωση που λάβετε εποικοδομητικές απαντήσεις, ενημερώστε με.

πηγή
http://wissenschafftplus.de/cms/de/newsletter-archiv

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος δεύτερο.


Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος τρίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ