Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ




Λέμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μου φαίνεται όμως πως πολλές φορές η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται τόσο λόγω κάποιας νομοτέλειας όσο λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιούνται οι ίδιες μέθοδοι. Και ποντάρουν ότι οι άνθρωποι παρασυρμένοι από την πλύση εγκεφάλου από τους ελεγκτές της πληροφορίας, όντας περιορισμένοι, δεν θα κοιτάξουν ευρύτερα για να εντοπίσουν τη μεθοδολογία τους. Παρότι αυτή ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι άμεσα συνέδεσαν το black lives matter με τους παρανόμους μετανάστες και τώρα απαιτούν λέει ακόμα ανετότερες συνθήκες εκτός του να είναι η χώρα "μπάτε σκύλοι αλέστε." Την ίδια στιγμή στη μήτρα, στις ΗΠΑ συνεχίζουν το έργο καταστροφής ανενόχλητοι.

Μα πώς αλλιώς θα μπορούσες να φέρεις μια επανεκκίνηση στοχευμένη αν πιο πριν δεν έχεις φροντίσει τη διάλυση του "ως τότε."

ME TO NA ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. Ο διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια, μπορείς και να το στείλεις μέσω μηνυμάτων σε όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει πως υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν.

Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) :

Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 

Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag...

Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com

Gun crime soars as police retreat in America’s cities https://www.thetimes.co.uk/article/gu...

One dead, one wounded in overnight Capitol Hill protest zone shooting — UPDATE https://www.capitolhillseattle.com/20...

Antifa's CHAZ in Seattle may now have official operating hours https://www.rebelnews.com/antifa_chaz...

Inside CHAZ (the Capital Hill Autonomous Zone) https://www.youtube.com/watch?v=ZpW_Q...

‘Act with necessary force’: Greta Thunberg says BLM protests & ‘corona crisis’ give blueprint for climate change fight https://www.rt.com/news/492475-greta-...

Twenty-two police officers injured as Brixton party ends in violence https://www.telegraph.co.uk/news/2020...

Home at centre of missing girls sex-trafficking investigation set ablaze by mob—now police say they were never there https://thepostmillennial.com/a-mob-t...

Tucker Carlson nails it again. Trump needs to stop the rioters. https://twitter.com/stillgray/status/...

Large American flag just burned a few blocks from The White House in Black Lives Matter Plaza https://twitter.com/RichieMcGinniss/s...

Μουσική στην αρχή από CO.AG Music εδώ: https://youtu.be/yTyVFqrZ9hc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »