Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Το μεγάλο κεφάλαιο είναι πίσω από τα επεισόδια στις ΗΠΑ. Στην Εκπομπή ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Εμφανίστηκα στην εκπομπή του κ. Φώτη Γιοβαννόπουλου ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση.

Εδώ είναι τα κανάλια του ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με πολλά ενδιαφέροντα επεισόδια:

Brighteon:
https://www.brighteon.com/channels/es... 

Μιλήσαμε για πολλά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα στις ΗΠΑ και μεταξύ άλλων παρουσίασα τα στοιχεία που δείχνουν πως τα επεισόδια είναι ενορχηστρωμένα και χρηματοδοτούνται από το μεγάλο κεφάλαιο με πακτωλό χρημάτων για να υπηρετήσουν σχέδια καταστρωμένα εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον.

Σημείωση:
Αν λόγω της ανάλυσης δε φαίνεται καλά η λίστα με τις 252 εταιρείες που υποστηρίζουν την βία, το χάος, τον θάνατο και την καταστροφή, από τούς Antifa και τούς Black Lives Matter, στις Ηνωμένες Πολιτείες https://diodotos-k-t.blogspot.com/202...

Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 
Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an... 
 Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag... 

 Για επικοινωνία allareone19@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »