Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Και ο Gordon Brown ζητά παγκόσμια κυβέρνηση

Η επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή την πανδημία με τον covid-19.

Την ώρα που η παγκοσμιοποίηση καταρρέει καθώς κάθε κράτος προσπαθεί να σωθεί μόνο του, εμφανίζονται οι θιασώτες της παγκόσμιας κυβέρνησης και ζητούν την επιβολή της, υποστηρίζοντας (μάλλον σωστά) πως ο covid-19 μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με παγκόσμιες και όχι μεμονωμένες προσπάθειες.

Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου που ζήτησε παγκόσμια κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) και ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Gordon Brown ζητά την επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο Γκόρντον Μπράουν ζήτησε τη δημιουργία προσωρινής παγκόσμιας κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει τη πανδημία, σε ιατρικό και οικονομικό επίπεδο. Χρειάζεται να
δημιουργηθεί μια ομάδα από παγκόσμιους ηγέτες, ειδικούς στην υγεία και τους επικεφαλής των διεθνών οργανισμών, με εκτελεστικές εξουσίες για να συντονίσουν την αντίδραση της ανθρωπότητας.

«Πρόκειται για την πρώτη και κυρίως ιατρική άμεση ανάγκη για την οποία χρειάζεται κοινή δράση. Όμως, όσο υπάρχει ιατρική παρέμβαση για να αντιμετωπιστεί η έκτακτη ανάγκη, τόσο τίθεται η οικονομία σε κίνδυνο» τόνισε ο Γκόρντον Μπράουν.

Ο Βρετανός πολιτικός θεωρεί πως θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια για την εύρεση εμβολίου και να οργανωθεί η παραγωγή του με έλεγχο της κερδοσκοπίας κατά την πώλησή του.

«Με την υγειονομική κρίση, η ιδέα της απομόνωσης του καθενός είναι κοινή, αλλά σε διεθνές επίπεδο, η απομόνωση των εθνών έχει απογειωθεί» τόνισε ο Γκόρντον Μπράουν.

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός είπε πως κατά την εποχή του ψυχρού πολέμου η Αμερική κινήθηκε σε πολλά επίπεδα, ενώ τώρα ενεργεί μονομερώς, με σύνθημα «πρώτα η Αμερική». Το ίδιο κάνουν και άλλες χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Βραζιλία και η Τουρκία. Αυτό οδηγεί στον εθνικισμό του «εμείς κατά αυτών».

«Αλλά ακόμη και τα πιο απομονωμένα έθνη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν αρκεί να σταματήσει ο κορωνοϊός σε μια χώρα: πρέπει να σταματήσει σε κάθε χώρα» τόνισε ο Γκόρντον Μπράουν.

«Οι G20 θα πρέπει να εγγυηθούν και να επιταχύνουν τη συγκέντρωση της παγκόσμιας προσπάθειας για ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή εμβολίων και θεραπείας. Κάθε χώρα, σχεδόν ταυτόχρονα, χρειάζεται σε κάποιο βαθμό, τεστ ανίχνευσης του ιού, αναπνευστήρες, απολυμαντικά και προστατευτικό εξοπλισμό. Αντί λοιπόν ο ένας να τρώει τον άλλον και να ενθαρρύνεται η κερδοσκοπία, οι G20 θα πρέπει να στηρίξουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις προσπάθειες των Παγκοσμίων Κεφαλαίων, να συντονιστεί και να αυξηθεί η παραγωγή των σημαντικών ιατρικών προμηθειών ώστε να γίνει σύντομα παγκόσμια απογραφή, αποθεμάτων και εργατικού δυναμικού, αφαιρώντας τους δασμούς και τα άλλα εμπόδια του προστατευτισμού. Τίποτα δεν θα πρέπει να εμποδίζει (σ.σ. την διάδοση) αυτών που παράγονται μαζικά για μία χώρα, να παράγονται μαζικά για τις άλλες χώρες» είπε ο Γκόρντον Μπράουν.

Σίγουρα η ιδέα του Γκόρντον Μπράουν ακούγεται θαυμάσια στα αυτιά της πανικόβλητης ανθρωπότητας. Όμως, οι ολοκληρωτικές ιδέες (παγκόσμια κυβέρνηση) εμφανίζονται, εφαρμόζονται και μονιμοποιούνται όταν υπάρχουν κρίσεις. Γι’ αυτό το λόγο, επειδή τίποτα δεν είναι μονιμότερο του προσωρινού, επειδή η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης αναζητά αφορμή για να επιτευχθεί, θα πρέπει να πούμε ΟΧΙ, δεν χρειάζεται, θα τα καταφέρουμε μόνοι μας.

Με πληροφορίες από Guardian και Independent

Πηγή: Cosmostatus


Δες και,

Και ο Χένρι Κίσινγκερ ζητά παγκόσμια κυβέρνηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »