Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα.




Κανονικά διεξήχθη το Πρωτάθλημα Λαθρομεταναστών στη Μόρια.
Αναγέννηση Ζιμπάμπουε - Αστέρας Μπαγκλαντές 2-1

Η ΕΠΟ ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία γιατί απέστειλε ένα όχημα της ΟΠΚΕ και ένα της αστυνομίας για να φροντίσει την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ο Υπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στις διοργανώτριες ΜΚΟ.

Σύμφωνα με την απόφασή της, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 31 Δεκεμβρίου 2019, από τον ερχόμενο Μάρτιο ανήλικοι ασυνόδευτοι άνω των 16 ετών θα μπορούν να… σουλατσάρουν ελεύθερα στις πόλεις της χώρας μας και να διαμένουν σε διαμερίσματα, απολαμβάνοντας παροχές που πολλοί Έλληνες θα δουν μόνο στα όνειρά τους.

Τα διαμερίσματα των λάθρο πρέπει να διαθέτουν κατ΄ ελάχιστον την παρακάτω υλικοτεχνική υποδομή:
α) Επαρκή επίπλωση (κρεβάτια, ντουλάπες, μικρά ατομικά έπιπλα με δυνατότητα ασφαλούς αποθήκευσης, όπου αυτή δεν παρέχεται διαφορετικά, γραφεία μελέτης) για την κάλυψη των αναγκών των ασυνόδευτων ανήλικων. β) Οτιδήποτε άλλο απαιτεί η λειτουργία ενός μέσου νοικοκυριού, όπως ενδεικτικά:...



κουρτίνες, καρέκλες, καναπέ/καναπέδες, τραπεζαρία για λήψη γευμάτων, μοκέτες, καθρέπτες, οικιακά σκεύη και εξοπλισμό κουζίνας π.χ. μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια. γ) Ηλεκτρικές συσκευές νοικοκυριού, όπως πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, τηλεόραση, ηλεκτρική κουζίνα, απορροφητήρα καθώς και «μικρές» οικιακές συσκευές, όπως βραστήρα νερού κ.ο.κ. δ) Κατ’ ελάχιστον δύο (2) σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων. ε) Κατάλληλο εξοπλισμό για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης στο Διαδίκτυο. στ) Εξοπλισμένο κουτί πρώτων βοηθειών.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ