Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Η υγειονομική απειλή ως όπλο ελέγχου των μαζών



Υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με την έλλειψη διαφάνειας – όσον αφορά τις συνέπειες και το περιεχόμενο των εμβολίων. Πόσο μάλλον όταν ένα από τα πιο δυσμενή συστατικά που υπάρχουν στα εμβόλια είναι ο υδράργυρος που έχει απαγορευθεί παγκοσμίως – καθώς επίσης η θιμεροσάλη, μία ισχυρή νευροτοξίνη. Τα τελευταία χρόνια πάντως τα παιδιά έχουν λάβει μέσω εμβολίων δόσεις υδραργύρου, περί τις 250 φορές υψηλότερες από το ασφαλές όριο για τον ανθρώπινο οργανισμό, χωρίς κανένα λόγο – ενώ η μεγάλη αύξηση του αυτισμού είναι ίσως ένα επακόλουθο, μία παρενέργεια των εμβολίων. Εν προκειμένω, η συχνότητα αυτισμού στις Η.Π.Α. το 1978 ήταν μία ανά 15.000 παιδιά – ενώ το 2014, όπου κάθε παιδί εμβολιαζόταν 46 φορές (!), ήταν μία ανά μόλις 50 παιδιά. Όσον αφορά τώρα τον κορωναϊό και την πανδημία που προκάλεσε, για την οποία υπάρχουν αρκετά τεκμηριωμένες θεωρίες, όπως ότι ο ιός είναι ένα βιολογικό όπλο, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία στήριξης του νέου εγχειρήματος του Bill Gates και των συνοδοιπόρων του – ενώ το γεγονός ότι, κατηγορείται δημόσια από τον R. Kennedy, μάλλον αποκλείει τη θεωρία συνωμοσίας.

.

Άποψη

Ο Bill Gates, ιδιοκτήτης της Microsoft που ελέγχει το λογισμικό των περισσοτέρων Η/Υ του πλανήτη, οπότε έμμεσα τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ασχολείται πλέον με τους ιούς και με τα εμβόλια – ενώ είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιβολής μίας νέας τάξης πραγμάτων, όπου οι μάζες θα ελέγχονται δικτατορικά από τις ελίτ. Όπως ανέφερε δε σε μία τηλεοπτική του συνέντευξη, η μόνη λύση στην παρούσα κατάσταση είναι ένα παγκόσμιο εμβόλιο (πηγή) – χωρίς φυσικά να αποκαλύψει πως εννοεί αυτό που ο ίδιος θα παρασκευάσει, εμπλουτισμένο με μικροτσίπ ελέγχου της ανθρώπινης συμπεριφοράς.



Robert Kennedy Junior, Bill Gates

Λίγο αργότερα ο Robert F. Kennedy junior, δικηγόρος και περιβαλλοντολόγος που είναι αντίθετος με την αμφιλεγόμενη χρήση των εμβολίων, δήλωσε τα εξής σε ελεύθερη μετάφραση: «Τα εμβόλια για τον Bill Gates είναι μία στρατηγική φιλανθρωπία, η οποία τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτά – συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μία παγκόσμια εταιρία VAC ID (κάρτα αναγνώρισης εμβολίων). Μέσω αυτής δε να πετύχει το δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας – το απόγειο του εταιρικού νέο-ιμπεριαλισμού» (πηγή).

Επισήμανε επίσης πως οι εκστρατείες εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας του Gates παρέλυσαν 496.000 παιδιά στην Ινδία, μεταξύ των ετών 2000 και 2017 – με αποτέλεσμα να απελαθεί από τη χώρα, οπότε
να μειωθούν κατακόρυφα τα ποσοστά παράλυσης από πολιομυελίτιδα.
Ένα άλλο δολοφονικό αποτέλεσμα των εμβολιασμών του Gates ήταν οι διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος και της γονιμότητας 1.200 κοριτσιών που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα – με επτά θανάτους. Τα δύστυχα αυτά «πειραματόζωα» ανήκαν σε μία ομάδα 23.000 κοριτσιών που εμβολιάσθηκαν, ενώ διέμεναν σε απομακρυσμένα χωριά της Ινδίας.

Οι ανήθικες πρακτικές που χρησιμοποίησε η οργάνωση Gates για να «εκβιάσει» τον εμβολιασμό των κοριτσιών ήταν η άσκηση πιέσεων, ο εκφοβισμός των γονέων, η παραποίηση των εγγράφων συγκατάθεσης τους και η άρνηση ιατρικής περίθαλψης σε τραυματισμένα κορίτσια – σύμφωνα με την υπόθεση (δίκη) που απασχολεί σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας. Ο ίδιος ο Gates δήλωσε δε τα εξής:
«Εάν κάνουμε μία σημαντική δουλειά για νέα εμβόλια, θα μπορούσε να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός». Ένα μήνα ενωρίτερα υποσχέθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το ποσόν των 10δις $ για το συγκεκριμένο σκοπό.
Υπενθυμίζουμε εδώ πως το 2014 ο ΠΟΥ κατηγορήθηκε για την αποστείρωση εκατομμυρίων γυναικών στην Κένυα, μέσω της εξαπάτησης τους – ενώ οι αποδείξεις του εν λόγω εγκλήματος βρέθηκαν στα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν. Ο ΠΟΥ παραδέχθηκε πως ασχολούταν με το εγχείρημα περισσότερα από δέκα χρόνια – ενώ παρόμοιες κατηγορίες έχουν ασκηθεί εναντίον του από χώρες όπως η Τανζανία, η Νικαράγουα, το Μεξικό και οι Φιλιππίνες, τεκμηριώνοντας πως χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως πειραματόζωα, υπηρετώντας τις ελίτ έναντι πλουσιοπάροχων «δωρεών».

Περαιτέρω ο Bill Gates , (φίλος του G. Soros που έχει αναλάβει για τις ελίτ την παράνομη μετανάστευση για την αλλοίωση των κοινωνιών και τη διάλυση των κρατών, έτσι ώστε να μην αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση και να ελέγχονται ευκολότερα), κατηγορείται επί πλέον πως ελέγχει διεθνείς οργανισμούς – όπως τη UNICEF, τη Συμμαχία για τα Εμβόλια (GAVI) και το διεθνή οργανισμό υγείας PATH. Ο στόχος του είναι με τη χρήση των δισεκατομμυρίων του να προωθούν οι οργανισμοί αυτοί τα σχέδια του και να «φιμώνονται» όσοι απορρίπτουν τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Εκτός αυτού το ίδρυμα «Bill & Melinda Gates» συνδέεται με περισσότερες από 20 πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες και φαρμακευτικά εργαστήρια, δωρίζοντας τους μεγάλα ποσά – έναντι ανταλλαγμάτων, ενώ την ίδια στιγμή λαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις φόρων λόγω των δωρεών.

Φυσικά τα προληπτικά αποτελέσματα των εμβολίων δεν αμφισβητούνται, οπότε θα μπορούσε να οφείλεται στην επιθυμία του να προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα – αλλά υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με την έλλειψη διαφάνειας, όσον αφορά τις συνέπειες και το περιεχόμενο τους. Πόσο μάλλον όταν ένα από τα πιο δυσμενή συστατικά που υπάρχουν στα εμβόλια είναι ο υδράργυρος που έχει απαγορευθεί παγκοσμίως (ανάλυση) – καθώς επίσης η θιμεροσάλη, μία ισχυρή νεύρο-τοξίνη (πηγή).



Τα τελευταία χρόνια πάντως τα παιδιά έχουν λάβει μέσω εμβολίων δόσεις υδραργύρου, περί τις 250 φορές υψηλότερες από το ασφαλές όριο για τον ανθρώπινο οργανισμό, χωρίς κανένα λόγο – ενώ η μεγάλη αύξηση του αυτισμού στα παιδιά είναι ίσως ένα επακόλουθο, μία παρενέργεια των εμβολίων. Εν προκειμένω, η συχνότητα αυτισμού στις Η.Π.Α. τη δεκαετία του 1970 ήταν μία ανά 10.000 παιδιά – ενώ το 2018, όπου κάθε παιδί εμβολιαζόταν 46 φορές (!), ήταν μία ανά μόλις 59 παιδιά (γράφημα, πηγή).

Όσον αφορά τώρα τον κορωναϊό και την πανδημία που προκάλεσε, για την οποία υπάρχουν αρκετά τεκμηριωμένες θεωρίες (ο ιός ως βιολογικό όπλο), αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία στήριξης του νέου εγχειρήματος του Bill Gates και των συνοδοιπόρων του – ενώ το γεγονός ότι, κατηγορείται δημόσια από τον R. Kennedy, μάλλον αποκλείει τη θεωρία συνωμοσίας.

Η χρήση του δε από τις κυβερνήσεις για την επιβολή αστυνομικών μέτρων, ακόμη και του στρατιωτικού νόμου, καθώς επίσης οι απειλές για καταναγκαστικό υγειονομικό έλεγχο των ανθρώπων στα σπίτια τους, δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά – αφού θα μπορούσε να πρόκειται πράγματι για ένα βιολογικό όπλο με στόχο τη μετατροπή ολόκληρων κοινωνιών σε πειραματόζωα, για τη δοκιμή της επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων με τη βοήθεια της εκμετάλλευσης των φόβων για την ατομική και συλλογική υγεία.

ΠΗΓΗ  Analyst

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »