Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Είναι ο coronavirus ακόμα ένα FALSE FLAG;

Ειναι ο coronavirus ακομα ενα FALSE FLAG;

30 μερες πριν τα Military Games στο Wuhan, στις 18 Σεπτεμβριου, η Κινεζικη κυβερνηση
εκανε μια ασκηση προσομοιωσης αντιδρασεων σε ενα νεο στελεχος coronavirus.


Η ασκηση εγινε στο Διεθνες Αεροδρομιο Tianhe της Wuhan.
Το σεναριο της ασκησης:

«Μια πτηση απο μια αγνωστη χωρα προσγειωνεται στο αεροδρομιο. Ξαφνικα σημαινει συναγερμος στο Φορητο συστημα ελεγχου πυρηνικης ακτινοβολιας. Βρισκουν τον επιβατη που προκαλεσε τον συναγερμο στο συστημα. Μετεφερε στις αποσκευες του ενα ορυκτο απο την Myanmar που η εκπομπη του ξεπερνουσε τα ορια πυρηνικης ακτινοβολιας. Εν τω μεταξυ μια αεροπορικη εταιρεια αναφερει οτι ενας επιβατης σε μια πτηση που μολις προσγειωθηκε ενοιωσε αδιαθετος, ειχε προβληματα αναπνοης και ασταθη σημεια ζωης. Το αεροδρομιο μπαινει αμεσως σε κατασταση εκτακτης αναγκης, μεταφερουν τον ασθενη, καθαριζουν το

αεροπλανο και κανουν ελεγχο σε οσους ειχαν αμεση η εμμεση επαφη με αυτον. Δυο ωρες αργοτερα το Κεντρο Επειγοντων Περιστατικων της Wuhan αναφερει οτι ο ασθενης εχει διαγνωστει κλινικα οτι εχει μολυνθει απο ενα  νεο στελεχος coronavirus».

Η ασκηση εγινε σαν να ηταν πραγματικοτητα, προσομοιαζοντας μια περιπτωση μολυνσης απο ενα νεο στελεχος coronavirus.

Την ιδια μερα, 18 Σεπτεμβριου στην Νεα Υορκη το ιδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation εκανε μια παρομοια ασκηση, το Event 201, μια υψηλου επιπεδου ασκηση με θεμα τις αντιδρασεις σε μια σοβαρη πανδημια ωστε να μειωθουν οι μεγαλης κλιμακας επιπτωσεις στην οικονομικη και κοινωνικη ζωη.

Η Jennifer Zeng σε μια συζητηση με τον Σπυρο Σκουρα στις 24 Φεβρουαριου.
(7:05 στο βιντεο αναφερει την ασκηση για τον coronavirus στο Wuhan).




Οι συμπτωσεις προκαλουν πολλα ερωτηματικα!

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
https://thefreedomarticles.com/chinese-government-foreknowledge-coronavirus-drill-30-days-wuhan-games/
https://www.jenniferzengblog.com/home/2020/2/20/wuhan-customs-holds-30-days-countdown-to-military-games-and-emergency-response-drill-at-ports-30


ΕΝΝΕΑ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »