Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός, αντιφατικά δεδομένα και προβληματισμοί. Οι πτωχοί πλην τίμιοι επιστημονικοί και πολιτικοί μηχανισμοί της βιομηχανίας φαρμάκων και εμβολίων.




Οι θάνατοι από γρίππη παγκοσμίως είναι έως 650.000 ανά έτος (https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza). Οι θάνατοι από μολυσματικές ασθένειες παγκοσμίως είναι  περίπου 13.000.000 ανά έτος (https://www.worldometers.info/gr/   -με αναγωγή στο σύνολο του έτους).

Οι συγκρίσεις των πραγματικών αριθμών σε σχέση με τους τρέχοντες θανάτους του  κορωνοϊού, θα έπρεπε να γίνονται από κάθε ψύχραιμα σκεπτόμενο άνθρωπο που μπορεί να υποψιαστεί ότι οι έχοντες το κίνητρο της αύξησης του κέρδους, και της αύξησης του ασφυκτικού ελέγχου και της εξουσίας δεν διστάζουν προ ουδενός.





Σαν εισαγωγή διαβάστε δύο σύντομα άρθρα:


1ο άρθρο



Χρήσιμες συμβουλές για την ενίσχυση του ανασοποιητικού


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

1) Σταματήστε τη ζάχαρη ΤΩΡΑ. Βυθίζει το ανοσοποιητικό σε λήθαργο.Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα αναψυκτικά αλλά και για τους χυμούς εμπορίου.

2) Ελαττώστε την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Λιγότερο φαγητό καλύτερη αντίδραση στην νόσο.

3) Καταναλώστε δύο φρέσκα ΦΡΟΥΤΑ την ημέρα, άφθονες ωμές ΣΑΛΑΤΕΣ σε διάφορα χρώματα, λίγους ώμους ανάλατους ξηρούς καρπούς.

4) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ για ένα διάστημα τα

γαλακτοκομικά κυρίως το γάλα και το γιαούρτι. Φαίνεται να προάγουν τις φλεγμονές.

5) ΜΕΙΩΣΤΕ το κρέας και αυξήστε το ψάρι. Καταναλώστε όσο
το δυνατόν περισσότερο ΩΜΕΣ τροφές και καταργείστε εντελώς τις τηγανιτές.

6) Όσο και αν ο παππούς σας έλεγε το αντίθετο
το οινόπνευμα καταρρακώνει το ανοσοποιητικό. ΜΕΙΩΣΤΕ το.

7) ΑΥΞΗΣΤΕ το νερό έτσι που κανένας ιός να μην σας βρει αφυδατωμένους. Κάνει διαφορά.

😎 Χρησιμοποιήστε στη διατροφή σας ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ όπως κουρκουμά, τζίντζερ, κανέλα Κευλάνης, πιπέρι, μπούκοβο. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

9) ΜΕΙΩΣΤΕ δραστικά τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες όπως είναι τα λευκά ζυμαρικά, ρύζι, ψωμί.Ναι στα όσπρια.

10)Τέλος φτιάξτε το πρωί ένα κατσαρολάκι με ΑΦΕΨΗΜΑ όπως φασκόμηλο, βαλσαμόχορτο, θυμάρι. Πάρτε το σε ένα θερμός και καταναλώστε τουλάχιστον τρία ποτήρια την ημέρα. Είναι αντιβακτηριδιακό, βλεννολυτικό, ανοσοενισχυτικό.

Θα προσέθετα τα εξής:

11) Συχνός ηλιασμός για ανάπτυξη της βιταμίνης D, που είναι εξ΄ίσου σημαντική με την βιταμίνη C για το ανοσοποιητικό σύστημα.

12) Περπάτημα,όχι σε πολυσύχναστα σημεία)άσκηση κάθε είδους, κίνηση και διανοητική άσκηση.


13) Φροντίδα της καλής διάθεσης και της χαράς. Αντίσταση στον πανικό και στον φόβο.


Σε αντιπαραβολή διαβάστε και μία  «συνετή» και «επιστημονική» άποψη:

2ο άρθρο

Κορονοϊός: Παίζει ρόλο η διατροφή μας στην αντιμετώπισή του;

Πληθώρα πληροφοριών κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από ειδικούς και μη σχετικά με τρόφιμα που δρουν "αντιγριπικά". Πολλές από αυτές τις πληροφορίες όμως είναι παραπλανητικές έως και επικίνδυνες.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με το ρόλο της διατροφής στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19. Πληθώρα πληροφοριών κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από ειδικούς και μη σχετικά με τρόφιμα που δρουν "αντιγριπικά" ή βοηθούν στην πρόληψη του κορονοϊού.

«Πολλές από αυτές τις πληροφορίες είναι παραπλανητικές έως και επικίνδυνες» αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔ), υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η συμμόρφωση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι πρωταρχικής σημασίας για την σωστή πρόληψη.

Μπορώ να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα μέσω της διατροφής;

Δεν υπάρχει κανένα θρεπτικό συστατικό, τρόφιμο ή συμπλήρωμα ικανό να "ενισχύσει" τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να μην νοσήσετε από τον κορονοϊό (SARS-CoV-2) ή οποιοδήποτε άλλο παθογόνο, τονίζουν οι ειδικοί επιστήμονες. Μέχρι σήμερα, ο Ευρωπαϊκός Φορέας Ασφάλειας Τροφίμων έχει καταρρίψει όλους τους ισχυρισμούς τροφίμων ή συστατικών τροφίμων ως προστατευτικά ενάντια στις λοιμώξεις.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με τεκμηριωμένο ρόλο στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, κανένα όμως δεν ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι εξαιρετικά περίπλοκη και καθορίζεται από παράγοντες όπως κληρονομικότητα, το φύλο, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής.

Να χρησιμοποιήσω συμπληρώματα διατροφής για να προστατευτώ από τον κορονοϊό;

«Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής έχει αποδειχθεί ασφαλής και ευεργετική κυρίως σε άτομα με σοβαρές ελλείψεις θρεπτικών συστατικών. Τέτοια φαινόμενα δεν είναι διαδεδομένα στην Ελλάδα και άρα για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού η απάντηση είναι μάλλον όχι».

Παρόλα αυτά αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες, έχετε κάποια χρόνια νόσο, βρίσκεστε σε κίνδυνο υποσιτισμού (ανεπαρκή πρόσβαση σε τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα) τότε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων συνιστά επικοινωνία με τον θεράποντα γιατρό για την πιθανή χρήση τους.


 Σχολιασμός από Οι Μάσκες Πέφτουν:


 Στο παραπάνω δεύτερο άρθρο περιλαμβάνεται μία «επιστημονική» δήλωση πλήρης νοήματος:

 «Δεν υπάρχει κανένα θρεπτικό συστατικό, τρόφιμο ή συμπλήρωμα ικανό να "ενισχύσει" τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να μην νοσήσετε από τον κορονοϊό (SARS-CoV-2) ή οποιοδήποτε άλλο παθογόνο, τονίζουν οι ειδικοί επιστήμονες. Μέχρι σήμερα, ο Ευρωπαϊκός Φορέας Ασφάλειας Τροφίμων έχει καταρρίψει (!!!) όλους τους ισχυρισμούς τροφίμων ή συστατικών τροφίμων ως προστατευτικά ενάντια στις λοιμώξεις.»

 Αυτή η δήλωση ακολουθείται από την δήλωση:

 «Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με τεκμηριωμένο ρόλο στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, κανένα όμως δεν ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.»

 Επομένως, βάσει των παραπάνω, το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να λειτουργεί σωστά ή να μην λειτουργεί σωστά, δηλαδή να υπολειτουργεί, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.
 Επομένως ο τεκμηριωμένος ρόλος των θρεπτικών συστατικών, ρόλος που συμβάλλει στην αποκατάσταση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού, δεν το ενισχύει σε σχέση με την πρότερη μη αποκαταστημένη κατάστασή του; Προφανώς ναι.

 Συνεπώς τι νόημα έχει η δήλωση; :
 «Δεν υπάρχει κανένα θρεπτικό συστατικό, τρόφιμο ή συμπλήρωμα ικανό να "ενισχύσει" τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να μην νοσήσετε από τον κορονοϊό (SARS-CoV-2) ή οποιοδήποτε άλλο παθογόνο, τονίζουν οι ειδικοί επιστήμονες.  Μέχρι σήμερα, ο Ευρωπαϊκός Φορέας Ασφάλειας Τροφίμων έχει καταρρίψει όλους τους ισχυρισμούς τροφίμων ή συστατικών τροφίμων ως προστατευτικά ενάντια στις λοιμώξεις.»

 Μήπως για κάποιο άγνωστο λόγο πρέπει να θεωρήσουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι εκτός από τους ανοσοκατεσταλμένους και τις λοιπές ευπαθείς ομάδες, έχουν ανοσοποιητικό σύστημα σε άριστη λειτουργικότητα;


 Στον επόμενο πίνακα:



παρατηρούμε ότι το 90% των προσβληθέντων νοσούν με συμπτώματα επιπέδου κρυολογήματος και αυτοθεραπεύονται, ενώ το επόμενο 5-8% έχει συμπτώματα συνήθους χωρίς επιπλοκές αυτοθεραπευόμενης γρίππης και τέλος το 2-5% αποθνήσκουν.
 Προφανώς η κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος στην πρώτη κατηγορία είναι η καλύτερη και στην τελευταία η χειρότερη.
 Επομένως για το 95-98% αυτός ο ιός δημιουργεί νόσηση περίπου σαν κρυολόγημα ενώ σε πολύ λίγους περίπου σαν απλή γρίπη.
 Το 2-5% που αποθνήσκει είναι προφανώς ηλικιωμένοι ή υπέργηροι είτε άνθρωποι με πολλά κρίσιμα προβλήματα υγείας που η πορεία τους προς το τέλος της ζωής τους θα συνοδευόταν συντόμως πολύ πιθανώς από κάποια λοίμωξη, ή από επιπλοκές των λοιπών κρίσιμων προβλημάτων τους υγείας τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι μοιραίες λοιμώξεις είναι η αφορμή και όχι η αιτία του θανάτου.
(Πόσο πολύ διαφέρει αυτή η αποτύπωση της πραγματικότητας από την τρομολαγνικά επορχηστρωμένη προπαγάνδα που μοιάζει να έχει το κινηματογραφικό της αντίστοιχο στην ταινία Pandemic και πάρα πολλές άλλες όμοιες με τις οποίες μας κατακλύζει η κινηματογραφική βιομηχανία (αυτός ο πυλώνας του εξουσιαστικού συστήματος). Αυτές μας εκπαιδεύουν, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο έλεος της μοίρας και ότι η βιομηχανία φαρμάκων και εμβολίων είναι αυτή μόνο που μπορεί να μας σώσει!)



 Για όσους είναι έτοιμοι να επιχειρηματολογήσουν «επιστημονικά» και ανούσια με δηλώσεις όπως αυτή του παραπάνω άρθρου:
 «Η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι εξαιρετικά περίπλοκη και καθορίζεται από παράγοντες όπως κληρονομικότητα, το φύλο, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής,
να προσθέσουμε, ότι στον αναφερόμενο τρόπο ζωής συμπεριλαμβάνεται και ο τρόπος διατροφής και ότι είτε ονομάσουμε την ανοσοποιητική ικανότητα του οργανισμού ανοσοποιητικό σύστημα είτε ανοσοποιητική ικανότητα (που είναι πιο σωστό διότι αυτή η ικανότητα δεν βασίζεται μόνο στο ανοσοποιητικό σύστημα), ουσιαστικά αναφερόμαστε σε μία ικανότητα η οποία με την σωστή διατροφή, (που οπωσδήποτε είναι διαφορετική από την νοσοκομειακή), προάγεται και καθορίζει στην περίπτωση του συγκεκριμένου ιού σε μεγάλο βαθμό το σε ποια από τις (στον παραπάνω πίνακα) τρείς κατηγορίες νοσούντων θα υπαχθεί κάποιος.
 Στην πραγματικότητα οι κατηγορίες είναι τέσσερεις αν προσθέσουμε και αυτούς που μολύνονται και δεν νοσούν ή νοσούν ανεπαίσθητα, κυρίως λόγω ακόμα καλύτερης γενικής κατάστασης υγείας - επομένως και ανοσοποιητικού, και που μπορεί να φτάνουν και το 10.000% ή 100.000% επί του ορατού 100%, οπότε αντιστοίχως μειώνεται κατά πολύ και το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας, το οποίο όμως μειώνεται ακόμα περισσότερο αν υπολογίσουμε ότι οι δύο πρώτες κατηγορίες του πίνακα είναι πολυπληθέστερες αφού περιλαμβάνουν αυτούς που δεν γνωρίζουν ότι είχαν νοσήσει από κορωνοϊό.

 Οι θάνατοι από μολυσματικές ασθένειες έχουν ως κύρια αιτία όχι τον μολυσματικό παράγοντα, που είναι η αφορμή της νόσησης, αλλά την κατάσταση της υγείας και της φυσιολογικά ενυπάρχουσας ικανότητας άμυνας του οργανισμού. Αυτήν την απλή αλήθεια την παραγνωρίζει στην πράξη όλη η επιστημονικοφανής φλυαρία ιδίως αυτήν την περίοδο.
Ένας υγιής οργανισμός με υγιές ανοσοποιητικό σύστημα έχει επαρκή ανοσοποιητική ικανότητα ώστε να μην νοσεί από μεταδοτικές ασθένειες και όταν αυτό σπανίως συμβαίνει η νόσηση να είναι πολύ ελαφράς μορφής.

 Αυτό που μένει τελικά από το σχετικό «επιστημονικό» άρθρο είναι η απαξίωση της όποιας προσπάθειας να πάρει κάποιος έκτακτα διατροφικά μέτρα για να μην νοσήσει ή για να νοσήσει με ήπια εξέλιξη, μέτρα άλλα πέραν αυτών που περιλαμβάνονται στις οδηγίες της οργανωμένης τρομολαγνείας.




 Οι θάνατοι από γρίππη παγκοσμίως είναι έως 650.000 ανά έτος (https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza). Οι θάνατοι από μολυσματικές ασθένειες είναι παγκοσμίως περίπου 13.000.000 ανά έτος (https://www.worldometers.info/gr/   -με αναγωγή στο σύνολο του έτους).

 Το αν τα 13.000.000 θα είναι τόσα ή περισσότερα ή λιγότερα κάθε έτος (για τον ίδιο όγκο πληθυσμού) εξαρτάται κυρίως από το γενικό επίπεδο υγείας. Σε περιόδους λιμών,  πολέμων, καταστροφών, κατατρεγμών, κοινωνικής ή οικονομικής δυστυχίας ή στο άλλο άκρο σε περιόδους επικράτησης των junk foods, των βιομηχανοποιημένων τροφών και ιδίως της πολυφαρμακίας, θα τείνει αυτός ο αριθμός να αυξάνεται και αντιστρόφως για τις περιόδους που δεν συμβαίνουν αυτά.

 Οι παραπάνω συγκρίσεις των πραγματικών αριθμών σε σχέση με τους τρέχοντες θανάτους του  κορωνοϊού, θα έπρεπε να γίνονται από κάθε ψύχραιμα σκεπτόμενο άνθρωπο που μπορεί να υποψιαστεί ότι οι έχοντες το κίνητρο της αύξησης του κέρδους, και της αύξησης του ασφυκτικού ελέγχου και της εξουσίας δεν διστάζουν προ ουδενός γενικώς και ειδικώς δεν διστάζουν να δημιουργήσουν μία μαζική υστερία. Ποιόν έχουν άλλωστε να φοβηθούν; Αυτούς που θα ήταν πρόθυμοι να προσβάλλουν ή να επιτεθούν σε όποιον περπατάει στον δρόμο χωρίς γάντια και μάσκα;
 Αν όντως υπάρχει πολιτικός προσχεδιασμός και μοιρασμένοι ρόλοι στο παγκόσμιο φαινόμενο αυτής της ασθένειας, που το σύνολο της ανθρωπότητας το γνωρίζει πρακτικώς αποκλειστικά μέσω των μμε, τότε τι θα εμπόδιζε τους αδίστακτους σχεδιαστές και τους κατά χώρα κυβερνητικούς συνεργάτες τους να διογκώνουν τους αριθμούς των θυμάτων είτε με πλασματικά αρθοίσματα είτε με απόδοση θανάτων από άλλους παρεμφερείς αναπνευστικούς ιούς που μπορεί να τυχαίνει να συνυπάρχουν με τον συγκεκριμένο κορωνοϊό;( Μια θετική δοκιμή για τον κοροναϊό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ιός αυτός είναι πάντα υπεύθυνος για την κατάρρευση του ασθενούς.)
 Θυμηθείτε τα έως 650.000 θύματα της γρίππης ανα έτος τα οποία στις ανεπτυγμένες χώρες ούτως ή άλλως αποθνήσκουν κυρίως στις εντατικές μονάδες θεραπείας.
 Μήπως θα πρέπει να αποκλείσουμε αυτήν την υποψία περί πολιτικού προσχεδιασμού λόγω του υπαρκτού αριθμού των θυμάτων των υποτιθέμενα ορθώς επιβεβαιωμένων και καταμετρημένων;
 Ή μήπως θα πρέπει να αποκλείσουμε αυτήν την υποψία περί παραχάραξης των δεδομένων λόγω της δήθεν ακεραιότητας του διεθνούς πολιτικοεπιχειρηματικού  ήθους; Ποιό από τα δύο αυτά θα είναι η αφετηρία μας;

 Μήπως εφόσον οι αριθμοί είναι πραγματικοί, είναι όντως και τρομακτικοί; Κανένας δεν έχει τρομάξει για τους εκτιμώμενους θάνατους στην Ελλάδα από γρίπη πού ήταν 1.762 ετησίως και κατά μέσο όρο για την περίοδο 2013-2019, ενώ τον χειμώνα 2014-2015 κορυφώθηκαν στους 4.161.
 Μπείτε στον κόπο να κάνετε σύγκριση με τους περίπου 20 έως τώρα θανάτους από τον κορωνοϊό στην Έλλάδα των 10 εκατομμυρίων, ή τους περίπου 17.000 θανάτους παγκοσμίως σε έναν πληθυσμό 7,5 δισεκατομμυρίων.
 Η Ισπανία μαζί με τη Ιταλία έχουν συνολικό πληθυσμό 110 εκατομμύρια ή περίπου 10 φορές τον πληθυσμό της Ελλάδας και έχουν έως σήμερα 24/3/20 συνολικά περίπου 9.000 θανάτους από τον κορωνοϊό. Τον χειμώνα 2014-2015 που οι θάνατοι από γρίπη ήταν 4161 στήν Ελλάδα, αν η Ελλάδα είχε πληθυσμό 110 εκατομμύρια, θα είχε αναλογικά 42.000 θανάτους περίπου.
 42.000 έναντι των 9.000 θανάτων της Ισπανίας και Ιταλίας για τους οποίους η οργανωμένη προπαγάνδα κραυγάζει: «τραγωδία χωρίς τέλος».
 Κανένας λοιπόν δεν είχε τρομάξει με την γρίπη στην Ελλάδα τον χειμώνα 2014-2015.
 Αν βέβαια κραύγαζαν τα μμε με μία καλά οργανωμένη εκστρατεία ότι ήταν τρομακτικό και τραγωδία χωρίς τέλος, τότε θα τρόμαζαν όλοι και αν επίσης τους έλεγαν ότι στις εννέα το βράδυ πρέπει να βγουν όλοι στα μπαλκόνια και να φωνάξουν χειροκροτώντας «είμαστε δυνατοί και θα νικήσουμε την γρίπη», δεν αποκλείεται αρκετοί να το έκαναν.

 Ο βαθμός βεβαιότητας που έχουμε για το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης δεν είναι επαρκής αλλά αναλογιστείτε ότι όταν θα ανακαλυφθεί το φερόμενο ως εμβόλιο του Covid 19 ή απλώς παρουσιαστεί - αν υπάρχει έτοιμο ήδη (Αντιπρύτανης ΑΠΘ: "Κατασκευάστηκε τεχνητά ο Κορωνοϊός" (TV100-060320) - YouTube), είναι πρακτικώς βέβαιο ότι θα είναι υποχρεωτικό και σε σύντομο χρόνο το μέτρο της υποχρεωτικότητας θα επεκταθεί σε όλα τα εμβόλια και όποιος τολμήσει ας παρακούσει. Ποιος άραγε βιομηχανικός κλάδος θα έχει κατά τύχει επιτύχει την διαχρονική επιδίωξή του περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών;


 Όπως αναφέραμε, ένας υγιής οργανισμός με υγιές ανοσοποιητικό σύστημα έχει επαρκή ανοσοποιητική ικανότητα ώστε να μην νοσεί από μεταδοτικές ασθένειες και όταν αυτό σπανίως συμβαίνει η νόσηση να είναι πολύ ελαφράς μορφής. Δεν έχει ανάγκη τους εμβολιασμούς.
 Αν κάποιος είναι σε φιλάσθενη κατάσταση, είναι πολύ πιο ασφαλές να βελτιώσει την υγεία του, παρά απλώς να εμβολιάζεται.
 Πιστεύετε μήπως ότι, τα εμβόλια είναι απαραίτητα και ότι έχουν σώσει την ανθρωπότητα επειδή όσοι υποστηρίζουν με μελέτες το αντίθετο είναι γραφικοί εκκεντρικοί συνομωσιολόγοι που παρασύρουν με μύθους ανυποψίαστους αφελείς, όπως σας έχουν πληροφορήσει οι «σοβαροί επιστήμονες» οι διαφωτιζόμενοι από μελέτες καθοδηγούμενες από τις εταιρείες που τα παρασκευάζουν και τελικά θα είστε πολύ ευχαριστημένοι αν τα εμβόλια γίνουν πλήρως υποχρεωτικά;
 (Είναι βέβαια χρήσιμο να γνωρίζετε ότι η φθηνή συνομωσιολογία με σαθρά και γραφικά επιχειρήματα αναμεμιγμένα με λίγα σωστά επιχειρήματα, η στρεφόμενη εναντίον των εμβολίων ή οποιουδήποτε άλλου θέματος, είναι δημιουργημένη από τα ίδια τα θιγόμενα συμφέροντα ώστε να γελοιοποιούναι και να απαξιώνονται οι αντίθετες θέσεις - ενώ σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις προέρχεται από απλώς ανόητους ανθρώπους. Στην συνέχεια έρχονται τα άρθρα των «έγκριτων» επιστημόνων που απαντάνε κατατροπώνοντας τα παραπάνω σαθρά επιχειρήματα και έτσι οι αναγνώστες μένουν ευχαριστημένοι που διαφωτίστηκαν υπεύθυνα. Επομένως όποιος ερευνά πρέπει να το κάνει με διάκριση και να είναι υποψιασμένος. Ο μέσος άνθρωπος είναι δύσπιστος εκεί που δεν πρέπει και εύπιστος εκεί που πρέπει να είναι δύσπιστος.)
 Δεν έχουμε καμία δυσκολία να πιστέψουμε ότι όντως αυτά πιστεύετε οι περισσότεροι και τα πιστεύετε τόσο πιο φανατικά όσο λιγότερο έχετε ενημερωθεί και μελετήσει την άποψη με την οποία διαφωνείτε. Αλλά αφού όσοι τα πιστεύετε έχετε προστατευτεί με εμβολιασμό ήδη, γιατί θέλετε να εμβολιαστούν όλοι;
 Και η απάντηση έρχεται αποστομωτική: για να εξαλειφθεί το μικρόβιο/ ιός από την κοινότητα των ανθρώπων, διότι αν υπάρχει έστω και σε μερικούς τότε όσοι δεν έχουν θωρακιστεί πλήρως από το εμβόλιο ή ανήκουν σε ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες θα κινδυνεύσουν να νοσήσουν!
 Σε έναν κόσμο που βρίθει από δισεκατομμύρια ή ίσως τρισεκατομμύρια είδη (είδη όχι μεμονωμένους μικροοργανισμούς) μικροβίων /ιών (η Γη μπορεί να φιλοξενεί σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο είδη οργανισμών και μικροοργανισμών και από αυτά μόλις το ένα χιλιοστό του 1% έχουν ανακαλυφθεί, ενώ το 99,999% παραμένουν άγνωστα ), οι οποίοι βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ σε αστρονομικά μεγάλους πληθυσμούς χωρίς να εξαιρείται το ανθρώπινο σώμα (στο δέρμα, το σάλιο, τους βλεννογόνους, το πεπτικό σύστημα, τους πνεύμονες, δές οπωσδήποτε:
και όπου οι λεγόμενοι παθογόνοι και οι μη παθογόνοι μικροοργανισμοί βρίσκονται σε λεπτή ισορροπία τέτοια ώστε να μην προκύπτει τελικά νόσος, κάποιοι έχουν πείσει τους υπόλοιπους ότι η λύση της υγείας βρίσκεται στην δημιουργία ζωνών ασφαλείας και κοινοτήτων ανθρώπων όπου κάποιοι μοχθηροί παθογόνοι μικροοργανισμοί θα έχουν εξοβελιστεί στο πύρ το εξώτερο, χάρη στους εμβολιασμούς ώστε να ζούμε με ασφάλεια!
 Όποιος νομίζει ότι είναι ευπαθής στις μολυσματικές ασθένειες ας φροντίσει να εξυγιάνει τον οργανισμό του αντί να απαιτεί από τους άλλους να εμβολιαστούν για χάρη του και κυρίως για χάρη των φαρμακευτικών εταιρειών ή ας προστατεύεται με στολή και εξοπλισμό ασφαλείας.
 Κάποιος ζεί και τρέφεται ανθυγιεινά και έτσι καταστρέφονται τα νεφρά του ή καταστρέφεται μία βαλβίδα της καρδιάς του λόγω λοίμωξης που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, οπότε τα αντικαθιστά με μόσχευμα νεφρού ή μόσχευμα βαλβίδας αντίστοιχα και φυσικά βρίσκεται σε ανοσοκαταστολή για το υπόλοιπο της ζωής του. Με ποιά λογική να υποχρεωθεί κάποιος άλλος να εμβολιαστεί για την αμέλεια ή την αδιαφορία του πρώτου;
 Τα διάφορα μικρόβια όπως τα βακτήρια και οι ιοί, είναι μέρος της φύσης και ο άνθρωπος όπως και όλα τα όντα είναι υπερεπαρκώς βιολογικά τελειοποιημένος για μία υγιή ζωή. Η ασθένεια είναι αποτέλεσμα ακατάλληλου τρόπου ζωής, συνθηκών διαβίωσης και θρέψης, τέτοιων που δεν εναρμονίζονται με τις εγγενείς ανάγκες του αντίστοιχου βιολογικού είδους.

 Μήπως όμως θα έπρεπε να αντιστραφούν οι απαιτήσεις, και η ηθική υποχρέωση προς την κοινότητα θα πρέπει να περιλαμβάνει την πλήρη βελτίωση της υγείας και του ανοσοποιητικού (οπότε και την κατάργηση των αναψυκτικών, των περισσότερων χαμηλής ποιότητας βιομηχανοποιημένων τροφίμων, των συντηρητικών και πρόσθετων των τροφίμων, των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, των φυτοφαρμάκων κλπ, σε έναν μακρύ κατάλογο τροφίμων, καθώς επίσης και χημικών υλών που μολύνουν το περιβάλλον, όπως και πάμπολων ανθυγιεινών συνηθειών και έξεων) ώστε να υπάρχει πραγματική θωράκιση της κοινότητας και να μην τίθεται θέμα εμβολιασμών και κατά συνέπεια να μην τίθεται και το θέμα της θρασείας απαίτησης της υποχρεωτικότητάς τους, είτε αυτή η απαίτηση εκπορεύεται και μεθοδεύεται από όσους έχουν οικονομικό συμφέρον, είτε αναπαράγεται από το νευρωτικά ανησυχούν πλήθος το παραπλανημένο από τους πρώτους;


Δές και   Οι σκοποί μιας διεθνούς αναδιάταξης υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο ρόλος των πανδημιών όπως του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) με τις χαλκευμένες στατιστικές. 


ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;





1 σχόλιο:

  1. Έχω την εντύπωση ότι ο ιός της γρίπης έχει θνησιμότητα μόλις 0,3% άρα δεν είναι τόσο θανατηφόρος. Κατα καιρούς ειδικοί συγκρίνουν τους δύο ιούς και επισημαίνουν ότι η θνησιμότητα του COVID-19 είναι πολύ μεγαλύτερη απο της γρίπης. Φυσικά όπως και να χει κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη κατάσταση για να επιβληθούν ή να εκτελέσουν διάφορες σκοπιμότητες και φαίνεται αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ