Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ah! ça ira, ça ira, ça ira les ionoxéologues on les pendra! .

Η Νοβάρτις, η Μπάγιερ, η Σανόφι, η Ελι Λίλι, η Μπρίσολ-Μάγιερς Σκουίμπ , η ΓκλάξοΣμιθΚλάιν, η Χόφμαν Λα Ρος . η Μερκ και Σια και οι άλλες αδελφές,  δεν αγοράζουν μόνο πωλιτικούς αλλά και τους Ντοτόρους και τους ρουφιανοπαπαγάλους.
Για το λόγο αυτό οι επιστημονικοί Νάνοι που έχουν εκμισθώσει την εφευρετικότητα τους στις εταιρείες αυτές,  εμφανίζονται στα κανάλια διεθνώς και αμφιβάλουν για την «αξιοπιστία» των κλινικών δοκιμών των Κινέζων για το Ιαπωνικό «Avigan» που δεν το ελέγχουν,  και για το αντι-ιικό φάρμακο «Alfa 2B» των Κουβανών το οποίο δοκιμάστηκε (επιτυχώς) κατά του κορωνοϊού στην Κίνα.

Για το λόγο αυτό «αμφιβάλουν» και δεν εφαρμόζουν τη θεραπεία του Γάλλου καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Ντιντιέ Ραούλ, που εξαφάνισε τον κορωνοϊό από τον οργανισμό ασθενών με την συνδυασμένη χρήση Υδροχλωροκίνης και Αζιθρομυκίνης.
Τη  θεραπεία την συνιστά και

ο Τραμπ αλλά το βαθύ κράτος δια των Ρουφανοπαπαγάλων του ΣιεΝεΝ τον  κατηγορούν για κάποιο που δήθεν πέθανε επειδή πήρε τα φάρμακα αυτά ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν προφυλακιστεί οι «ιατροί» που ακολουθούν τα εντολές της Νοβάρτις, της Μπάγιερ, της Σανόφι, της Ελι Λίλι, της Μπρίσολ-Μάγιερς Σκουίμπ , της ΓκλάξοΣμιθΚλάιν, της Χόφμαν Λα Ρος κλπ και αφήνουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν .

 Στα Σκόπια υπό τον φόβο των αντιδράσεων των "τρομοκρατημένων" οι Πωλιτικοί αποφάσισαν τη θεραπεία δυο ασθενών με Κορωνϊό με συνδυασμένη χορήγηση Υδροχλωροκίνης και Αζιθρομυκίνης.

Στην Ιταλία,οι πανικοβλημένοι μελλοθάνατοι που βλέπουν τους δικούς τους πεθαίνουν  ξεσηκώθηκαν κατά των γιατρών, και των εταιρειών διαμαρτύρονται , στα  ΜΜΕ, τα νοσοκομεία και τους πολιτικούς,  επειδή υπάρχει φάρμακο, που οι πωλιτικοί και οι «Γιατροί» κάνουν ότι δεν το ξέρουν.
 Οι μελλοθάνατοι κατάλαβαν ότι στην Ιταλία, τα φάρμακα διακινούνται από μια δικτατορία, που έχει σκοπό το κέρδος κι όχι στη θεραπεία των ασθενών. Μπροστά στην απειλή της επανάστασης ο Ε.Ο.Φ. της Ιταλίας, εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε ότι "Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του φαρμάκου στη θεραπεία της νόσου COVID-19, παρά μόνο προκαταρκτικά δεδομένα",  αλλά την επομένη ανακοίνωσε ότι «το φάρμακο αξιολογείται πλέον κλινικά, στην Ιταλία πλέον», καθώς οι Ιταλοί αλλά και οι Αμερικανοί και οι λοιποί Ευρωπαίοι, που δεν ενέκριναν το φάρμακο, δεν δείχνουν να έχουν εμπιστοσύνη στις κλινικές μελέτες της Κίνας.

Και επειδή , Κούβα, Ρωσία και Κίνα, έστειλαν βοήθεια σε Ιταλία και Ισπανία , το ΝΑΤΟ έκλεισε τον εναέριο χ΄ωτο του για να μην περάσει το ρωσικό αεροπλάνο που μετέφερε γιατρούς και φάρμακα στην Ιταλία. Όσα ισχύουν διεθνώς για τη σχέση της Νοβάρτις, της Μπάγιερ, της Σανόφι, της Ελι Λίλι, της Μπρίσολ-Μάγιερς Σκουίμπ , της ΓκλάξοΣμιθΚλάιν, της Χόφμαν Λα Ρος κλπ με λοιμωξιολόγους και καθηγητές ισχύουν και στο Ψωρογελλαδιστάν.

Προβλέπω λίαν συντόμως ότι οι τρομοκρατημένοι δεν θα βγαίνουν στις ταράτσες για να χειροκροτούν τους επισημονικούς Νάνους των Εταιρειών με εντολή της Μαρεβας θα τραγουδάμε Ah! ça ira, ça ira, ça ira τους λοιμωξιολόγους στην κρεμάλα.
) Ah! ça ira, ça ira, ça ira les ionoxéologues on les pendra!") .

Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »