Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Καθηγητής Cameron (ΗΠΑ): όλες οι ελπίδες μου είναι στην Ρωσία

Ο Αμερικανός επιστήμονας Paul Cameron ανέφερε τους κινδύνους της ανάπτυξης του κινήματος ΛΟΑΤ, τον αρνητικό αντίκτυπο των δασκάλων στα σχολεία και το ρόλο της Ρωσίας στη διατήρηση της ζωής στη Γη.

"Προσπαθώ να επισημάνω τον κίνδυνο ανάπτυξης του κινήματος ΛΟΑΤ. Και όταν το κάνω αυτό, κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απογοητευμένοι που δεν λαμβάνω υπόψη τις γενικά αποδεκτές τάσεις. Στη χώρα μου τώρα δεν θα μπορούσαμε να κάναμε αυτόν τον διάλογο. Στη χώρα μου αυτά τα ζητήματα σταμάτησαν να συζητούνται πριν από 20 περίπου χρόνια. Τώρα το ζήτημα έχει σχεδόν επιλυθεί. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα φυσιολογικό πράγμα, είναι καλό για την κοινωνία και καλό για το άτομο. Όχι, θα υποθέσουμε ότι αυτό θεωρείται κανόνας, είναι χρήσιμο για την κοινωνία και ότι είναι υπόθεση του κάθε ατόμου και όχι ολόκληρης της κοινωνίας. Θα έλεγα ότι αυτή η άποψη είναι πολύ επικίνδυνη.

Στην πραγματικότητα, στη χώρα μου, όπου ο
πληθυσμός είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερος από ό,τι στη Ρωσία, ίσως το ένα τρίτο ή το ένα τέταρτο των μαθητών μας (στην ηλικία των πέντε ετών) λαμβάνουν πληροφορίες στην τάξη από έναν δάσκαλο ότι η ομοφυλοφιλία είναι εξίσου καλή με την ετεροφυλοφιλία.


Τους λένε ότι τα ίδια τα παιδιά μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν. Και τα τελευταία χρόνια έχει μια νέα τροπή. Οι μαθητές λένε: "Τι είδους σεξ είστε" Σε τι φύλο αναφέρεστε; "Τους ζητήθηκε πραγματικά να επιλέξουν σε ποιο σεξ θα συμπεριφέρονται.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τι είδους σεξ κάνουμε, και δεν αισθανόμαστε ντροπή για αυτό. Το ίδιο συμβαίνει, για παράδειγμα, στην Αγγλία ή τον Καναδά, τα παιδιά λένε ότι το φύλο τους είναι η απόφασή τους.


Και υπό αυτές τις συνθήκες, όπως μπορείτε να φανταστείτε, πολύ λίγα παιδιά μπορούν να αποφασίσουν ότι τα αγόρια, για παράδειγμα, θεωρούνται κορίτσια ή το αντίστροφο.

Έχουμε συναντήσει διάφορες δικαστικές υποθέσεις, για παράδειγμα, όταν ένας πατέρας που μεγάλωνε την 14χρονη κόρη του, ήταν στις ειδήσεις καθώς διατάχθηκε να δώσει στην κόρη του την προφορά "αυτός". Και όχι μόνο να την αποκαλεί"αυτός", αλλά για να αποφύγει την ποινή του νόμου, χρησιμοποιώντας την έκφραση "αυτή " ή "εκείνη" θα έπρεπε να της συμπεριφέρεται σαν  αγόρι. Αυτό υπονομεύει σε μεγάλο βαθμό την έννοια της οικογένειας, και από την άλλη πλευρά, και την κοινωνία.

Γιατί αν, για παράδειγμα, ο πατέρας δεν υπακούει ή κάνει πολλά λάθη, το κράτος θα πάρει απλά την κόρη του και θα την δώσει σε ανάδοχη οικογένειά . Μαμά ΜΙΑ!

Όταν πάω κάπου — επισημαίνω την Ρωσία. Λέω ότι δεν πρέπει να ενθαρρύνουμε την ομοφυλοφιλία. Και η Πολωνία ήδη εξετάζει έναν παρόμοιο νόμο, τον οποίο έχετε. Διότι αυτός ο νόμος είναι αρκετά αποτελεσματικός.


Προστατεύετε τα παιδιά σας ώστε να μην λαμβάνουν αυτό το διανοητικό δηλητήριο στα σχολεία, στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Και το βραβείο που μπορεί να λάβει η Ρωσία ... Μπορεί να μην το δω, αλλά μπορείτε να το δείτε εσείς επειδή είστε νεότεροι.

Έχετε επίσης ομοφυλόφιλους στην κοινωνία. Αλλά είναι αρκετά ήσυχοι, δεν είναι παρόντες στη δημόσια σφαίρα, ανοιχτά. . Και στην χώρα μας πιστεύουν ότι είναι επίσης πολίτες που αξίζουν να δουν τους εκπροσώπους τους στην τηλεόραση. Μπορούμε να πούμε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να είναι στην τηλεόραση και το αξίζουν. Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από την κοινωνία να δώσει ειδικό καθεστώς στις σεξουαλικές μειονότητες.

Πέτια Παλικρούσεβα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ