Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έγινε ντοκιμαντέρ: Συνεργείο την «τραβούσε» πριν ακόμα γίνει διάσημη - Βίντεο


Η έφηβη περιβαλλοντική ακτιβίστρια, Γκρέτα Τούνμπεργκ, είναι το θέμα ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ, από ένα συνεργείο που την ακολουθεί ήδη από τις πρώτες μέρες της σχολικής της απεργίας. Ακόμα, πιστεύετε ότι η άνοδός της στη δημοσιότητα ήταν ατύχημα;

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, πρόσφατα ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό Time, θα μπορεί να προσθέσει στο εκρηκτικό βιογραφικό της ότι έχει αποτελέσει και το αντικείμενο ντοκιμαντέρ.



Το φιλμ, που θα τιτλοφορείται «Γκρέτα», ανακοινώθηκε την Δευτέρα ότι θα κάνει πρεμιέρα το 2020 στον ιστότοπο Hulu. Ο σκηνοθέτης Νέιθαν Γκρόσμαν παρακολούθησε το αεικίνητο παιδί-θαύμα του κλίματος στα πέρατα της Γης, από την αποχή της από το σχολείο, στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη σουηδική Βουλή, έως τις φουρτουνιασμένες θάλασσες πάνω στο αγωνιστικό γιοτ Malizia II, των 4 εκατ. δολαρίων.

Η μοναδική αναφορά του σκηνοθέτη Νέιθαν Γκρόσμαν στο IMDB μέχρι σήμερα είναι η σουηδική ταινία «Köttets lustar» (Πάθη της Σάρκας), που, ενώ ακούγεται πορνογραφικό, πρόκειται για την ιστορία ενός άντρα «που εξετάζει τη ζωή του ως σαρκοβόρο».

Κάποιος ίσως αναρωτηθεί: «εάν η εκρηκτική άνοδος της Γκρέτα Τούνμπεργκ από τις μοναχικές τις διαμαρτυρίες στο πεζοδρόμιο μέχρι τις επιθέσεις εναντίον των ηγετών του κόσμου για το μέλλον που της έκλεψαν έγινε από μόνη της, γιατί ένα συνεργείο ντοκιμαντέρ ήταν ήδη εκεί να την κινηματογραφήσει να κάθεται μόνη της στο πεζοδρόμιο;».

Μήπως επειδή οι γονείς της, η τραγουδίστρια όπερας, Μαλένα Έρμαν, και ο ηθοποιός, Σβάντε Τούνμπεργκ- και οι δύο διάσημοι στο είδος τους με τις ανάλογες διασυνδέσεις- θέλησαν να την κάνουν διασημότητα ήδη από τα 12 της χρόνια. Τότε, η ιδέα τους για ένα σόου απορρίφθηκε από το σουηδικό δίκτυο SVT. Αλλά φαίνεται πως του δόθηκε ακόμη μία ευκαιρία.

Δείτε το βίντεο:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »