Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Σε άδειες καρέκλες μιλούν οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας

Μεταξύ «συγγενών και φίλων» η ομιλία Παππά

Τα δύο κόμματα εξουσίας (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΟ_ΠΑΣΟΚ) που δεν μπορούν να κινητοποιήσουν ούτε τα δικά τους κομματόσκυλα… συνεχίζουν να αποφασίζουν για το μέλλον εκατομμυρίων πολιτών.

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ μας διαφήμιζαν τον Δημήτρη Καμμένο. Αυτός κατηγορούσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που δεν τόλμησε να προχωρήσει τον Διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους για να μην χάσει ψήφους. Επίσης για το θέμα των μαθημάτων ομοφυλοφιλίας στα σχολεία …αναρωτήθηκε αν θα έχει αποτέλεσμα.

Επί της ουσίας… είναι όλοι υπηρέτες της Ατζέντας και είναι μόνο …κατά δήλωσή τους «αριστεροί», «δεξιοί», «αναρχικοί» ή «θρησκευόμενοι» όσο για να κλέψουν την ψήφο μας και να νομιμοποιήσουν όσα νομοθετούν με εντολή των ξένων αφεντικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Συμφωνία των Πρεσπών. Σε πλήρη αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων …επέβαλλαν τη συμφωνία για λογαριασμό του ΝΑΤΟ με νόμο έχοντας τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ εξουσιοδότηση που έλαβαν μ’ εκείνη την χαλαρή ψήφο μίας Κυριακής του 2015.

Οι «διαφωτιστές» της εξουσίας ξέρουν να
συσκοτίζουν απόλυτα όλα όσα αφορούν τα πραγματικά τους αφεντικά και τους πραγματικούς υπεύθυνους των μεγάλων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Οι «διαφωτιστές» ξέρουν πως να κάνουν καριέρα και να δοξαστούν σ’ έναν κόσμο όπου τα πάντα, ελέγχονται από τους τοκογλύφους. Τα ΜΜΕ και οι Ιστορικοί υπηρετούν τα ίδια αφεντικά .

Οι πεφωτισμένοι πλουτίζουν και δοξάζονται παραπλανώντας ασταμάτητα εμάς τους «καθυστερημένους σκοταδιστές».

Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο για την ανθρωπότητα αν τα παιδιά αντί να μαθαίνουν τι είναι τραβεστί… να έκαναν μαθήματα για την τοκογλυφία και τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών που έχουν προκαλέσει οι τοκογλύφοι παίζοντας στα δάχτυλα ολόκληρες αυτοκρατορίες εδώ και πάρα πολλούς αιώνες.
Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να μάθαιναν ότι ο Obama που έριξε 26.000 βόμβες μόνο το 2016 …είχε βραβευθεί με Nobel Ειρήνης και ότι ο ίδιος βράβευσε με Μετάλλιο Τιμής για την προσφορά της την άθλια Madelein Albrigt που είχε δηλώσει ότι ΑΞΙΖΕ να πεθάνουν 576.000 παιδάκια κάτω των 5 ετών στο ΙΡΑΚ… για να αποδειχθεί ότι ο Σαντάμ δεν είχε ποτέ πυρηνικά όπλα… κι ότι όλα έγιναν για να κλέψουν τα πετρέλαια και να εξολοθρεύσουν έναν ακόμα εχθρό του Ισραήλ και του Σιωνισμού.

Στο Κόσοβο τα παιδάκια κυκλοφορούν σε οδούς Albright και πλατείες Clinton όπως αντίστοιχα στην Ελλάδα έχουμε την Πλατεία Χάρυ Τρούμαν (Ελευθερίας).
Κι εμείς κάποτε κουνούσαμε περήφανα Αμερικάνικα και Βρετανικά σημαιάκια… όπως στο Κόσοβο.

Οι πράκτορες των μεγάλων δυνάμεων, τα τζάκια της προδοσίας συνεχίζουν να θησαυρίζουν στις πλάτες μας παριστάνοντας τους «ελευθερωτές», τους «προστάτες της δημοκρατίας», τους «προοδευτικούς» …τους «πατριώτες», τους «αντιστασιακούς» κ.λπ.

https://tvxs.gr/news/ellada/treis-kai-o-adonis-se-ekdilosi-tis-nd-eksallos-o-antiproedrosΠηγή: tvxs.gr

https://www.iefimerida.gr/news/486284/kilkis-se-adeia-aithoysa-milise-o-nikos-pappas-eikonesΠηγή: iefimerida.gr

https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jan/09/america-dropped-26171-bombs-2016-obama-legacy
Πηγή: theguardian.com

http://www.zimbio.com/pictures/dxOPOPqo_uI/President+Obama+Awards+Presidential+Medals/W8VfdBK6ggvΠηγή: zimbio.com

Οδός Bill Clinton


Το άγαλμα του Κλίντον στην Πρίστινα στο Κόσοβο

https://observers.france24.com/en/20091106-kosovo-kosovars-celebrate-local-hero-bill-clinton
Οι Κοσοβάροι γιορτάζουν τον τοπικό τους ήρωα Bill Clinton — Πηγή: observers.france24.com

Διεθνιστικός ΕΑΜ: «Όπου φυσάει ο άνεμος»


Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ