Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ένα αφιέρωμα στους ποικίλους «αντιρατσιστές»

Από ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟ

Εδώ και μερικές εβδομάδες, λόγω των εκλογών που πλησιάζουν, (θα δούμε αν συμπεριλαμβάνονται και οι Εθνικές) βρίσκονται για άλλη μία φορά σε έξαρση τα διάφορα "αντιρατσιστικά" ιδεολογήματα. Φυσικά εκ μέρους των κάθε μάρκας δήθεν "αριστερών" οι οποίοι στην πραγματικότητα (συνειδητά ή ασυνείδητα) υπηρετούν τον μεγάλο "ανθρωπιστή" Σόρος.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, σκεφτήκαμε να τους αφιερώσουμε ένα απόσπασμα από παλιά ομιλία του Σαμόρα Ματσέλ, που απευθυνόταν στους ομοεθνείς του, όταν ήταν Πρόεδρος της Μοζαμβίκης.

Ο Σαμόρα Ματσέλ, ήταν ένας από τους ηγέτες της επανάστασης της χώρας του εναντίον των αποικιοκρατών Πορτογάλων. Υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος της Μοζαμβίκης όταν το 1975 απέκτησε την ανεξαρτησία της. Στρατιωτικός, και Μαρξιστής. Σκοτώθηκε κάτω από

αδιευκρίνιστες συνθήκες το 1986 όταν το προεδρικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, ...συνετρίβη στο έδαφος της Μοζαμβίκης. Στο απόσπασμα της ομιλίας που παραθέτουμε, ο Ματσέλ αναφέρεται στο φαινόμενο της μετανάστευσης...

«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της μετανάστευσης, ή ακόμα και με πράξεις βίας.

Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η φυγή των λαών μας σε άλλες χώρες, αλλά η δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη που ζούμε βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.

Οι δυτικοί μας λένε: “Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!” την ίδια στιγμή αυτοί, λεηλατούν τους πόρους μας, την αξιοπρέπειά μας, και χρησιμοποιούν τους αλλοδαπούς σαν σκλάβους στις χώρες τους.

Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.

Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.

Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση, αλλά και ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»


Σχόλιο: Μεγάλο ρατσιστόμουτρο ο μαύρος ηγέτης ρε παιδί μου!!!

ΠΗΓΗ:
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=61708

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ