Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έθεσε υπό την προστασία του τους Κούρδους στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR" Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


«Την ψυχή μας και το αίμα μας
θυσιάζουμε τους εαυτούς μας
για τη Συρία και τον Mπασάρ Αλ Άσαντ»
Το σύνθημα των διαδηλωτών εναντίον της τριπλής κατοχής στη Βόρεια Συρία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημοποίησε σε παγκόσμιο επίπεδο την ανάληψη πολιτικής και στρατιωτικής καθοδήγησης των Κουρδικών δυνάμεων στη Βόρεια Συρία, που μαζί με αμερικανικές, γαλλικές κι ισραηλινές δυνάμεις κατέχουν με τη βία Συριακά εδάφη.
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών διαχώρισε από την λίστα "τρομοκρατικών οργανώσεων" τις κατοχικές δυνάμεις που έχουν μεταφέρει οι Τσέτες (Κούρδοι) στη Βόρεια Συρία κι εξασφαλίζουν τις αναγκαίες εργασίες που είναι απαραίτητες στις παράνομες αμερικάνικες, γαλλικές κι ισραηλινές βάσεις, που έχουν εγκαταστήσει σε κυρίαρχα Συριακά εδάφη παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου.
Τώρα κι επισήμως οι ονομαζόμενες Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) και το μετωπικό σχήμα που έχουν βαπτίσει δεν αποτελούν τρομοκρατικές οργανώσεις του PKK.
Μεγάλη "νίκη" των Κούρδων στη Συρία... τέθηκαν κάτω από τις στοργικές φτερούγες ΗΠΑ-Ισραήλ!
Αυτή η απόφαση των ΗΠΑ βραχυκυκλώνει ακόμη
περισσότερο εκείνες τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής "δικαιωματικής αριστεράς" που οικοδόμησαν ως... υπερασπιστές του "δικαιώματος" των Κούρδων να ιδρύουν αμερικανοσιωνιστικά προτεκτοράτα, τον μύθο πως οι Τσέτες, οι εκτελεστές για λογαριασμό των Νεότουρκων των Γενοκτονιών Ποντίων, Ασσυρίων, Αρμενίων και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας διεξάγουν "δίκαιο αγώνα".
Στη δική μας πατρίδα θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίσουμε τι θα πουν εκείνες οι δυνάμεις της "αριστεράς Στέιτ Ντιπάρτμεντ" που θα βρεθούν για να στηρίξουν τους Τσέτες, την Τρίτη 13 Νοέμβρη (ώρα 07:00 μ.μ., Αριστοτέλους 187, κοντά στην Αγίου Μελετίου, Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν) για να οργανώσουν τον αγώνα των "αλληλέγγυων" με πρωτοβουλίες. Άραγε θα παρευρεθεί κι εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ, του Ισραήλ, ή αυτή η ενημέρωση θα μεταφερθεί από τους "αγωνιστές" του "Συριακού Κουρδιστάν" που οι αμερικανοσιωνιστές ονειρεύονται να κατασκευάσουν σε κυρίαρχα πατρογονικά εδάφη της Συριακής πατρίδας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου;


Η σύσκεψη στην Αθήνα υπό τη σκέπη των ΗΠΑ-Ισραήλ έχει τίτλο "Κάλεσμα για ενημέρωση και δράση σχετικά με το Κομπάνι", αλλά δεν έχουν λάβει υπόψη τους το λαό της Συρίας, τον ξεσηκωμό και τις διαδηλώσεις εναντίον της τριπλής αμείλικτης κατοχής -από Κούρδους, Αμερικανούς, Γάλλους κι Ισραηλινούς στρατιωτικούς συμβούλους-εκπαιδευτές-, στη βόρεια Συρία.
Δεν έχουν λάβει υπόψη τους πως η νέα Εθνοκάθαρση από τους Τσέτες στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Συρίας δεν θα έχει την τύχη ς είναι  που φέρνουν στη μνήμη των κατοίκων τις Γενοκτονίες που οι Τσέτες αυτών που έφεραν σε πέρας οι Τσέτες (Κούρδοι) προσφέροντας υπηρεσίες μισθοφόρων πλιατσικολόγων για λογαριασμό των Οθωμανών (Αρμένιοι, Ασσύριοι, αλλά και Ελληνισμός της Μικράς Ασίας και Πόντος).
Ο μύθος των Κούρδων έχει τελειώσει οριστικά.


Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους: 69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωικών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... (πηγή: "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!)


Σχετικό: US removes PKK's Syrian extension PYD/YPG from terrorism list

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ