Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ανακαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα αμερικανικών και γαλλικών όπλων που είχαν οι τρομοκράτες.

Το κανάλι της τηλεόρασης  Al-Alam κάλυψε μια επιχείρηση που οδήγησε στην ανακάλυψη μιας μεγάλη ποσότητας όπλων  και πυραύλων που εγκαταλείφθηκαν από τους τρομοκράτες κατά τη φυγή τους από την περιφέρεια της  Deraa, στο Νότο Συρίας. Ένας αξιωματικός του συριακού στρατού είπε στο δημοσιογράφο  του Al-Alam τον Hossein Morteza που παρακολουθεί τις μάχες ότι μετά από βίαιες μάχες κατά του συριακού στρατού οι τρομοκρατικές οργανώσεις που είναι παρούσες στις πόλεις  Maliha al-Atash, al-Ghariya al-Gharbiya και Alma, δοκίμασαν βαριές αποτυχίες και αποσύρθηκαν άρον άρον αφήνοντας πίσω τους τα κατάλοιπά τους.


« Κατά τις επιχειρήσεις έρευνας κι ανασκαφών που
έγιναν στην περιοχή, οι δυνάμεις του στρατού ανακάλυψαν και δέσμευσαν αυτή τη μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού εγκαταλελλειμμένου από τους τρομοκράτες », πρόσθεσε.

Μίλησε ομοίως για πυραύλους  Kornet, που κατασχέθηκαν που έχουν την ικανότητα να στοχεύουν τανκ και θωρακισμένα οχήματα από μια απόσταση 5 km. Ένας άλλος σύριος αξιωματικός Un εμπιστεύθηκε στο δημοσιογράφο του Al-Alam ότι κάποιοι πύραυλοι ήταν τύπου « Fagot », με βεληνεκές ως και  2 500 m. Αυτός ο υψηλόβαθμος σύριος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι ο στρατός ανακάλυψε ένα άλλο είδος πυραύλου ονόματι  « Milan », γαλλικής κατασκευής. Οι τρομοκράτες ομοίως άφησαν πίσω τους πυραύλους « Red Arrow » κατασκευής USA με βεληνεκές 4 500 m. Η τηλεόραση του Al-Alam ομοίως διέδωσε εικόνες από ισραηλινά όπλα εκ των οποίων αντιαρματικές ρουκέτες .

1 σχόλιο:

  1. Είναι φως φανάρι πως όλοι αυτοί είναι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΙΣΡΑΗΛ, στο αποκαλούμενο «εμφύλιος πόλεμο» στην Συρία που από ότι βλέπουμε μόνο εμφύλιος δεν ειναι.

    Οι ξυπόλητοι και «αυθόρμητοι επαναστάτες» που βρήκαν τους Kornet, Fagot, Red Arrow και τα ισραηλινά όπλα;

    Μήπως από κάποια κατάληψη Συριακού στρατοπέδου ή αποθήκης όπλων; Μα ο Συριακός στρατός δεν έχει τέτοια όπλα στο οπλοστάσιο του...

    Μήπως οι ξυπόλητοι και «αυθόρμητοι επαναστάτες» τους αγοράσαν στο παζάρι; με τί χρήματα και πως πέρασαν αυτά τα πανάκριβα όπλα από την επιτήριση-εμπάρκο του ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΙΣΡΑΗΛ-κ.λ.π. που βρίσκονται εκεί τόσα χρόνια ...υποτίθεται για να πολεμήσουν τους τρομοκράτες.

    Όταν οι τρομοκράτες (οι ξυπόλητοι και «αυθόρμητοι επαναστάτες») χτυπάν μόνο τον Συριακό στρατό και έχουν δυτικά πανάκριβα όπλα θέλει και ρώτημα το ποιόν των ανδρών που αποτελούν το στρατό αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ