Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Πως τα Συστημικά ΜΜΕ Κατασκευάζουν Ειδήσεις (Τραμπ & Λαθρομετανάστες)

Άλλο ένα πρόσφατο περιστατικό όπου το νεοταξικό καθεστώς κατασκεύασε και διέδωσε ψευδείς ειδήσεις αποτέλεσε το εξώφυλλο του TIME κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Σύσσωμα τα συστημικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν την είδηση χωρίς να τη διασταυρώσουν, ακολουθώντας απλώς το non-paper που λαμβάνουν από τα νεοταξικά αφεντικά τους. Το αποτέλεσμα ήταν να ταίσουν τους τηλεθεατές-πρόβατα με ψεύδη για μια ακόμη φορά.

ImmortalCataphract

Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν:

Το βίντεο κατακρίνει την μαύρη προπαγάνδα και ορθώς. Θα την κατέκρινε όμως πολύ πιο αποτελεσματικά αν έλεγε τα εξής τα αυτονόητα:

Αυτή η προπαγάνδα αλλά και η αντίκρουση της στο βίντεο αποφεύγουν να εξετάσουν την ουσία.
Αν ένα ασυνόδευτο παιδί εισέλθει σε μία χώρα, τότε θα πρέπει να βρεθούν οι γονείς και να το στείλουν πίσω σε αυτούς ή στις κοινωνικές υπηρεσίες της χώρας προέλευσης. Αν οι γονείς επικαλεσθούν την ιδιότητα του πρόσφυγα τότε εφ όσον πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια θα πρέπει να επιτρέπεται να έρθει μόνο ένας γονέας και μόλις εκλείψουν οι λόγοι του προσφυγικού καθεστώτος να απελαύνονται.
Αυτή είναι η ειλικρινής έκφραση του ανθρωπισμού.
Αλλιώς πρόκειται για την συνήθη προπαγάνδα (τα ΜΜΕ είναι εργαλείο της υπερεθνικής άρχουσας τάξης και αυτό φαίνεται και από τον παγκόσμιο απόλυτο συγχρονισμό τους) που με τέτοια προσχήματα προάγουν τον εποικισμό των χωρών και τη σκόπιμη ανάμιξη των πληθυσμών για να δημιουργηθούν συνθήκες επιφανειακού χάους με στόχο να οδηγήσουν σε επιβολή αυστηρού ελέγχου, μέσα από τις οποίες συνθήκες η υπερεθνική άρχουσα τάξη θα επωφεληθεί ποικιλοτρόπως βάσει των μακροχρόνιων σχεδιασμών της.


Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την Ευρώπη και την Ελλάδα.
Ο τελικός στόχος είναι η δημογραφική διάβρωση των κρατών, η αποδόμηση της πολιτικής τους κυριαρχίας και η πλήρης υπαγωγή τους σε κέντρα υπερεθνικής εξουσίας μετατρέποντας τα κράτη σε επαρχίες, με κυβερνήσεις τοποτηρητές.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ή σκέφτεται ως ανόητος ή πουλάει φιλελευθερισμό ή πουλάει αριστερισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ