Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Έτσι θα ξεκόψει η Δύση Βουλγαρία και Ανατολική Ευρώπη από τη Ρωσία

Από αριστερά, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπ. Μπορίσοφ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζ. Κλ. Γιούνκερ και ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας. (φωτογραφία αρχείου)


Για να ξεκόψουν εντελώς την Βουλγαρία και την Ανατολική Ευρώπη από τη Ρωσία και τις κρατικές Ρωσικές εταιρίες που προμηθεύουν φυσικό αέριο …οι «σύμμαχοί» μας δημιουργούν τον αγωγό IGB που θα ξεκινάει από Κομοτηνή και θα πηγαίνει βόρεια εντός της Βουλγαρίας στη Stara Zagora. Θα μεταφέρει αέριο του Αζερμπαϊτζάν από τον άλλο αγωγό ΤΑP που διασχίζει ήδη Θράκη, Μακεδονία και Ήπειρο.


Ο καημός των ξένων αφεντικών είναι η «διαφοροποίηση» στην προμήθεια ενέργειας… όπως ρομαντικά περιγράφουν την επιθετική πολιτική ενάντια στις Ρωσικές κρατικές εταιρίες.


Τον «σωτήριο» αυτό αγωγό που χρηματοδοτεί και η Ε.Ε., δηλαδή εμείς, ώστε
μέσω Ελλάδας οι Δυτικοί να μπουν στις αγορές, που τώρα ελέγχει ο Πούτιν, ξεκίνησαν από το 2010 οι γνωστοί «αντιεξουσιαστές» Παπανδρέου και Μπιρμπίλη …και συνεχίζει δυναμικά για λογαριασμό των ίδιων συμφερόντων και ο «αναρχο-επαναστάτης» Τσίπρας …υπό την καθοδήγηση του «αντι-ιμπεριαλιστή» και μπεκρή Γιούνκερ.


Από τότε που έφυγε ο Καραμανλής του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη… όλα τα έργα που αφορούν τα συμφέροντα της Δύσης …δεν σταματούν πουθενά. Προχωρούν χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.


Έχουν εξαφανιστεί όλοι αυτοί που συνήθως εμπόδιζαν τα μεγάλα έργα. Ούτε αρχαιότητες βρίσκουν στον δρόμο των αγωγών, ούτε οικοσυστήματα καταστράφηκαν… Ίσως δεν μάθουμε ποτέ τις πραγματικές συνέπειες όλης αυτής της «ευτυχίας» των Δυτικών αγωγών, που υπογράφουν οι κυβερνήσεις για λογαριασμό μας.


Ο ΤΑP έχει μπουκώσει με δολάρια πολλά στόματα πειναλέων «αντί-ιμπεριαλιστών» δημοσιογράφων …κι έτσι δεν ακούγεται ούτε κιχ που να δημιουργήσει την παραμικρή αμφιβολία για το έργο αυτό.


Είναι όλα τόσο τέλεια κι ιδανικά …που πλέον και οι Οικολόγοι Πράσινοι διαλύθηκαν …αφού αγωνίστηκαν εναντίον του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και ανταμείφθηκαν για την γενναιότητα με την οποία υπερασπίστηκαν το «δίκαιο», το «ηθικό» και το «οικολογικό».


TAP σημαίνει αγάπη, ζεστασιά και dollars πολλά…

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=138281
Πηγή: enet.gr

http://www.icgb.eu/about/igb_project
Πηγή: icgb.eu

https://energypress.gr/news/symfonia-synergasias-ypografoyn-igb-kai-tap-simera-sti-sofia
Πηγή: energypress.gr

http://www.kathimerini.gr/972303/article/epikairothta/politikh/plhrws-leitoyrgikos-entos-toy-2020-o-agwgos-fysikoy-aerioy-poy-8a-syndeei-ellada---voylgaria
Πηγή: kathimerini.gr

1. https://energypress.gr/news/apeili-gia-ti-thraki-o-mpoyrgkas-lene-oi-oikologoi-prasinoi 2. https://energypress.gr/news/stathero-ohi-ston-mpoyrgkas-apo-toys-oikologoys-prasinoys
Πηγή αριστερά: energypress.gr | Πηγή δεξιά: energypress.gr

https://www.protothema.gr/politics/article/778585/pros-oristiki-dialusi-oi-oikologoi-prasinoi-80-stelehi-kataggeloun-tsironi-suriza-kai-apohoroun/
Πηγή: protothema.gr





Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ