Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Γιατί τα διεθνή ΜΜΕ απαξιώνουν τα διαμάντια;

H σχέση της μεγαλύτερης εταιρίας εξόρυξης κι εμπορίας Διαμαντιών με τους Rothschild και η σχέση του Hollywood με τον Σιωνισμό με είχαν οδηγήσει το 2014 στην υπόθεση ότι η ταινία «Ματωμένο Διαμάντι» που προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο ότι μόνο τα διαμάντια της De Beers είναι καλά και νόμιμα κι όλα τα άλλα είναι προϊόν αιματοχυσίας, δουλεμπορίας κ.λπ. είχε γυριστεί καθαρά και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

https://filonoi.gr/2014/08/02/s-kala-kai-kaka-diamantia/
Πηγή: filonoi.gr

Όταν άρχισαν να εμφανίζονται άρθρα σε εφημερίδες του σιωνιστικού δικτύου που να απαξιώνουν τα διαμάντια το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι αποσύρθηκαν από την De Beers οι Rothschild και οι Oppenheimer …και όντως αυτό είχε συμβεί. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ εφημερίδα της Δύσης να επιτεθεί στα συμφέροντα των Rothschild και να μην υποστεί συνέπειες αμέσως μετά.

Έφυγαν λοιπόν από
την De Beers οι Rothschild και οι Oppenheimer και πλέον το διαμάντι ΔΕΝ είναι για πάντα και ΔΕΝ δεν είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού…


Το ότι η ταινία «Ματωμένα διαμάντια» ήταν κατά παραγγελία του συγκεκριμένου δικτύου συμφερόντων το επαληθεύει κι ένας αρθρογράφος στο medium.com …έναν χρόνο μετά το 2015.


Οι De Beers που κατείχε για πάνω από έναν αιώνα το μονοπώλιο των Διαμαντιών …δεν απασχόλησε ποτέ κανένα «κομμουνιστή» που πολεμούσε τα μονοπώλια. Ούτε ποτέ αντιμετώπισε μαζικές απεργίες κι εκβιασμούς από δήθεν συνδικαλιστές. Αυτές οι «αρρώστιες» δεν εμφανίζονται ποτέ σε συγκεκριμένες εταιρίες …συγκεκριμένων συμφερόντων.

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=1006259
Πηγή: tovima.gr

https://nypost.com/2016/04/26/diamonds-might-not-be-a-girls-best-friend-anymore/
Πηγή: nypost.comhttps://www.debeersgroup.com/content/dam/de-beers/corporate/documents/Archive%20Reports/Governance_Risk_Sustainability_March_2011.PDF.downloadasset.PDF
Πηγή: debeersgroup.com




https://medium.com/@AspieSavant/when-diamonds-were-a-jew-s-best-friend-bae3d1577ffc
Πηγή: medium.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »